40

Анонимен

преди 5 години

Тези коли са пълен ***. Предната партида ланд Ровъри бяха пълни с електроника и щом излязат извън асфалт нещо й става и трябваше да ги влачим, защото не можеха да се приберат на собствен ход. Поради това с години стояха на паркинга и доколкото знам още стоят.

39

Анонимен

преди 5 години

Бе вие се радвайте, че не са Rolls-Royce Cullinan.

38

Анонимен

преди 5 години

Въобще не се притеснявайте, че джипките имат ниска проходимост. С тях местните дерибеи ще водят семействата си или любовниците през уикенда на почивка.

37

Мнение

преди 5 години

Трябваше да е Ленд ровер Дефендър те са проходимите джипки. Тези са обикновени SUV макар и с 4 задвижване.Навремето един горски се оплака че са им купили Грийт Лол пикапи. Каза че старата Лада Нива е била в пъти по проходима в гората от китайските пикапи правени за полето. Горските просто искаха нови Лади 4х4 щото старите бяха на 20+ години. Така и с джипките на гранична полиция за равно поле стават ама за хълмист горски терен едва ли.

36

БЛЯК

преди 5 години

Занимавам се с автомобли и управление на автомобили паркове от над 10 години. Тези машини са със стартова цена над 40 х. евро (Дискавъри). Рав4 може да се купи за около 30 х. евро, Наварата също е около 30х. евро??? Но не е там проблема. Ремонтите в Форд България свалят 3 кожи за тези за Ланд Роверите! Дори децата го знаят това, Ланд Ровер е ужасно скъп, калпав и наистина недолюбвам автомобил като цяло! А и да не забравяме, това е Тротоарен "джип", предаване 4х4, 5 предавка!! Гледайте!

35

панчо

преди 5 години

дали редови полицай изобщо някога ще подкара една такава из храстите?мисля че единственно големите пагони ще се възползват за лични нужди (наричани по служба)

34

бай ганю

преди 5 години

До НЕбългаринда на далавера сме купи 70 получаваш 20 безплатно кой друг ти дава толкова многоно тойота със сигурност би се представила на оф роуд много по добре тези дискавери са капризни и скъпи като подръжка

33

Анонимен

преди 5 години

Тия са луди! Това едни от най скапаните джипове и навсякъди води класациите по ниска надеждност. На всичкото отгоре изобщо не са евтини и а проходимостта им по пресечен терен не е особенно добра. Това са паркетни джипки. За същите пари можеше да закупят със 30% повече и чисто нови Toyota Land 76 които са се доказали като най здравите машини.

32

Факт

преди 5 години

Че то колите на американските гранични полицаи са по-евтини!Тия съвсем ни взеха за мезе!

31

Tangra

преди 5 години

И сега, ако имахме нормална сметна палата, щяха да се дават обяснения. Но нашата е унищожена, хората са със смешни заплати. Няма кой да поиска обяснение... ....а чиновника и политика ръка за ръка ... краде ли краде...

30

Анонимен

преди 5 години

Тези автомобили ще имат проблеми да минат по не малко софийски улици обсипани с кратери какво остава за пресечен терен.

29

Уф

преди 5 години

Те налу мигрират? Да яхват по един от новите автомОбИлИ и колкото се натоварят вътре, ще си слизат по дестинация, после ще Им закупим автобуси?

28

Тангра

преди 5 години

И както се казва в един култов филм:Да го д.ухат бедните !Всичко се плаща, даже още в тоя живот.

27

Иван

преди 5 години

Базовият модел няма ролбар отпред и подсилващи елементи ... цената там скача яко ... докога ще търпим? Остава ли нещо освен емиграция като опция? За тези 20 милиона сме работили ние, родителите ни ... а някой с лека ръка ги хвърля за купчина желязо, което освен всичко има жестоко скъпа поддръжка ... нямам думи!

26

Анонимен

преди 5 години

Най-ниската цена на базовия модел е 52 100$, взели са 70 коли, което ще рече 3 647 000 долара или 6.5 милиона лева ох, ох, ох..

25

Хм

преди 5 години

Тука като гледам е хвръкнала бая народна пара...Ама гербаджийска работа-тука 10млн,там 8млн.,тъй си ги раздават.Явно има достатъчно будали да им гласуват+шашмите на Цецо...и всичко е точно.

24

Анонимен

преди 5 години

Като ги залови какво ще ги прави ще ни ги натресе да ги отглеждаме ли?

23

Иван

преди 5 години

Някой е лапнал много пари от държавната поръчка, говорим си за милиони, правете си сметката .... ние тия данъци не ги плащаме за това да потъват в нечий джоб, а за по-добър живот, инфраструктура и тем подобни. Просто нямам думи. И това всичко за да се харесат управляващите зевзеци на Европа та да влезем в Евро-Зоната и да удвоят парите си за една вечер ... а ние да станем още по-бедни ... НЕ. НЕ ИСКАМЕ!

22

анонимен

преди 5 години

От къде взехте мангизи за тия брички О народе български още 1000 години няма да се събудиш Ще те яха всеки който дойде на власт 45 години стигат нали без думи съм Дори вече ми егадно да пиша за тях

21

Анонимен

преди 5 години

Ама нали ББ твърдеше ,че по границите няма натиск от бежанци /емигранти/?! Пак ли са почнали или усвояваме пари?!