57

да

преди 5 години

никой не е карал и молил Турция да реставрира Желязната църква !!!!! айде да не е от любов,че тия анадолски лицемерни глупости стават банални

56

И тоя спи и ходи...

преди 5 години

До Анонимен 55то по тази логика (***..) кой народ се е запазип изцяло през хилядолетията? Кво го изписа този параграф тъпотии, само ми хабиш нета докато ти го заредя..

55

Сомнамбул

преди 5 години

е да деама...ТЯ Е В ИСТАНБУЛ.. нека си финансира ТАМ !

54

Анонимен

преди 5 години

А, нашата южна съседка - Турция - дори не крие финансирането, влиянието и пряката си намеса във вътрешните работи на Бг!.Ама тя не крие и финансирането на българската желязна църква в Истанбул ама срещу това не виеш...

53

Анонимен

преди 5 години

Родните ни неолиберали начело с Плевнята крещят "под път и над път" за недоказаната (без фактология) намеса на Русия във вътрешните дела на Бг, на умишлено си затварят очите когато нашите нови западни "партньори" начело със САЩ и тяхното посолство в София открито и безцеремоно се намесват в управлението на държавата.А, нашата южна съседка - Турция - дори не крие финансирането, влиянието и пряката си намеса във вътрешните работи на Бг!

52

до анонимен

преди 5 години

Вижте другото днешно заглавие в сайта: "Харчим близо 900 млн. лв. за мерки за по-чист въздух"-------------Няма да се учудя ако в близко бъдеще ни наложат задължителен данък "чист въздух"!

51

Анонимен

преди 5 години

Едните са платени от германци, заплатени от американци, на другите - Турция и арабите ..Еха ни държавата!

50

?

преди 5 години

a ogromnite pensiite za sportisti i artisiti ? a manikiuristkite koito rabotiat na cherno ?

49

Курника

преди 5 години

Това от което прочетох и разбрах си е чист РЕКЕТ на Българският данъкоплатц

48

Анонимен

преди 5 години

Тия докога ще плашат с радикализация бе! Че ние ако се радикализираме?

47

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !Малко са им , дай още 10 000 000 от нашите пари ! Наг.лец !

46

Агностик

преди 5 години

Пак ли провокаторсво на верска основа?Естесвено, че фактор Парите..Що не ги получава от Арабия, май е отговорено.БПЦ от къде се финансира?Адвентисти, Йеховисти и т.н, доколкото знам се самоиздържат и никой не е доказал измами за пари.Религията измама, Вярата е Истина.

45

Анонимен

преди 5 години

ДПС управлява държавата

44

до 54

преди 5 години

До АнонименЗатова се трият българските надписи по манастири и църкви и се заменят с гръцки -идете в Бачковския манастир , в Кукленския манастир , в митрополитската църква св.Марина Пловдив-навсякъде българските надписи на заличени и заменени с гръцки. Колко ли пари е взело ченгето милиционер Николай за тази гадост!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Абе, българите не бяха ли от Азия и не вярваха ли в Тангра? Какво е това християнство на което робувате? Като пра-пра-пра-пра-пра-дядо ви и баба ви са били предатели и са приели християнството, вместо да си останат истински българи, сега вие със зъби и нокти се опитвате да убедите хората, че всичко е нормално и предците ви не са били най-обикновени предатели. Истинските българи са ги изклали ако не искат да приемат християнството. Изчезнали са. Само една част стават богомили и по-късно мюсюлмани

42

Анонимен

преди 5 години

Пък българската църква колко е взела от гръцката, само ако знаете...

41

Анонимен

преди 5 години

Интерса, клaти фeсa!Турска поговорка.

40

Анонимен

преди 5 години

Аре,бе!Аре да се сбием и да мирясаме най-накрая!

39

Анонимен

преди 5 години

Откога да крадеш стана законно???После се чудите от докладите на ЕС, че сме най-корумпирани в цяла Европа!!

38

Анонимен

преди 5 години

За какво само да пишем ? Хайде просто утре като истински народ на жълтите павета и да се приключва. Защо един Макорн който уж беше за увеличение на данъци след 3 поредни Истински протеста ги премахна и дори вдигна минималната им заплата с 200 лв (100?), а тука глупаците хоро играят пред парламента и какво постигнахме ?!