43

Анонимен

преди 5 години

Общо взето в България тези които работят не вземат парите.Преди бяха партийни секретари, профсъзни работници и какви ли не които не работеха, но вземаха и още вземат максимални пенсии.Колко бяха регистрирани в заводите пък въобще не се явяваха на работа ...

42

koia e tita

преди 5 години

toi naistina li e bashta na -tita tazi golama xolivytska zvezda

41

Анонимен

преди 5 години

КОРУПЦИОНЕРЪТ ОТ СИЛИСТРА Е ВИДЕН ФУНКЦИОНЕР НА ВМРО.

40

уточнение

преди 5 години

Герберунгите крадат от всякъде и от всичко.От време на време дигат малко пушилка като тази в Силистра и ...до там.Когато осъдят някой гербендел ,тогава да се хвалят.Но не смеят.Защото всеки крадлив гърбушко/то други няма/ , е свързан с няколко още по-крадливи гърбушковци и става лошо.А на върха е ясно кой е-Буда Тиквеноглавий.

39

...

преди 5 години

Новия текст: "Ах каква съм антилопа, газела, ще ти идвам на свиждане в пандела.."

38

11

преди 5 години

"нейното творчество" - Мбууууааааа хахаха хах ахахахаха!

37

Истината

преди 5 години

Не защото няма контрол, а точно контрола е свръх подкупен - става въпрос за съдии, нотариуси и прокурори. Властта се сменя, там всичко е спряло и подкупено до дъното.

36

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който е на пост от където може да краде, го прави в тая държава. Това е защото няма контрол.

35

малката

преди 5 години

Пръ$ла от Силистра затова наскоро в едно лигаво интервю на Райковата в Пупараци най-нагло заяви,че както била на 20+ сама си купила апартамент в София.Да не си помисли някой,че е огрухана панелка в краен квартал!Такива като мен,дето 15+ години внасяха в ДСК за жилище така и не видяха собствен дом.Сега и в НС се правят на разсеяни.Не гласуват на второ четене със спестовните числа/равни на комп. пари/ поне да имаме право да си плащаме данъци към общини и държава.Та как да ни е мила властта?

34

Ф.С.В.

преди 5 години

Всичко е далавери и схемаджии в тази Държава!!Ужас направо!! Фалшиви инвалиди -фалшиви пенсионери- фалшиви полицаи и съдии- фалшиви институции и фалшиви депутати - ПРОСТО ЕДНА ФАЛЛШИВА ДЪРЖАВА !!УПРАВЛЯВАНА ОТ ФАЛШИВ ПОЖАРНИКАР И ФАЛШИВ ФИЗКУЛТУРНИК

33

Max

преди 5 години

Те и Александър Томов го съдиха.....и накрая "Невинен по всички обвинения" класика

32

Анонимен

преди 5 години

Случайни певачки няма, все пак татенцето трябва да има кинти да плаща за клиповете на щерката. Ако разследват и бащицата на Гери-*** със сигурност ще излезе нещо и там.

31

Бай Марин

преди 5 години

Г-н Милен Пенчев, аз ти казах как да правиш ама ти си много неумен

30

Анонимен

преди 5 години

Когато заловят някой герберастки крадец, тогава се похвалете. Всичко е предизборни Димков ия пушилка и разчистване на конкуренцията с помощта на държавник апарат.

29

House M.D.

преди 5 години

А кой е Тита?

28

Анонимен

преди 5 години

А защо премълчавате факта, че въпросния човек е член на партията майка БСП?

27

закривай

преди 5 години

Гaшницитe от спец прокуратурата пак надминали себе си - няма арестувани, няма доказателства, тепърва ги търсят по адреси, единственото което можели да потвърдят било че бащата на някаква чалгарка бил на мушка. Накрая и осъдени няма.

26

Анонимен

преди 5 години

Веднага намериха Баневи,Арабаджиеви,Очите.. нека позная ,ТЕ са касички на БСП. Бати Бойко ще ги пита като тъмнокожия полицай в "Тренировъчен Ден" : Къде искате да ходите? Вкъщи или в затвора ? (ама трябва да се преведе една сума на ГЕРБ ЗА ДА ГИ ПУСНАТ )

25

do 21

преди 5 години

Прав си! Всичко трябва да се разследва! Мощно пране на пари....

24

plam

преди 5 години

До Анонимен яко си прав, Анонимчо!