106

XuTbp5bp

преди 5 години

"След 5-седмично допитване гражданите на всяка страна избраха по 10 предложения, за които ще гласуват всички европейци. Открийте 10-те предложения, получили най-широко одобрение в България." -- weeuropeans.eu/bg/bg/about И няма Prince в нито едно от 10-те. Принца още го чака авторката =)

105

Mopcku_

преди 5 години

Драга ми Анисия Иванова.Не знам от къде си закупила журналистическата си диплома, но моля те. За твое собствено, а и наше на читателите добро, *** и я върни. Дано не си платила много за нея.Дума ***- НЯМА !!! Тази дума първо не е българска, а второ преводът й няма нищо общо със значението, което *** й предава. И да... за дипломата, да не забравиш да я върнеш.

104

От бъдещето

преди 5 години

Да вземат да удължат на мъжете паламарките, и да си правят кефа сами, да си раждат сами, ами жените- на тях ако не им сложат по един твърд и дълъг, са за ...горките, ще го закъсат яко!

103

Анонимен

преди 5 години

Ами правата на 36-тия пол кога? :)

102

Мальчик-гей

преди 5 години

Напълно подкрепям - третия пол трябва да има същите права като останалите два!

101

Анонимен

преди 5 години

Невероятно, но факт! Мъж, бил жена, роди син на приятеля си!Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2019/03/07/neveroiatno-no-fakt-myj-bil-jena-rodi-sin-na-priiatelia-si.403992МИ СЯ ТОЯ КЪВ ПОЛ Е ? ИЛИ ТАЯ МАЙ....

100

Татко

преди 5 години

А как стои въпроса с църковния брак ? ЕС дали ще наложи на ИПЦ да приема бракове между ЛГБТ лица ? Как да възпитавам децата си да вярват в бог след като ЕС открито проповядва "ближи обичния си" вместо "обичай ближния си " ?

99

Запознат юрист

преди 5 години

Битката е идеологична, не е такава за промяна в законодателството. ЛГБТ общността желае само и единствено признание. И при сега действащото законодателство всеки (при определени условия) може да съжителства с всеки. Всеки човек може да наследи при определени условия друг. Всеки човек може да бъде поръчител или солидарен длъжник на другиго. И човек с нетрадиционна сексуалност може да осинови дете и да го отглежда.Това е битка на идеологии. Битка, която традициите губят.

98

ivailo

преди 5 години

Росенчо с това гласче си личи, че е джендърче... Ама, за оня с подутината на челото научих нещо ново :))

97

456

преди 5 години

Джендърският проект е силно финансиран от ООН, демек всяка съпротива срещу това противоприродно и противочовешко безумие се обезсмисля, за съжаление!

96

Анонимен

преди 5 години

Те искат ,ние да мислим ,че са нормални.Еми ненормалници сте бе пeдерасти.Един пeдераст , като го наречеш-ЛГБТ лице-спира ли да е пeдераст. Нека да са си равни помежду си ,но не и с нас.

95

:)

преди 5 години

...Българите Иван Кръстев и Росен Плевнелиев подкрепили инициативата...___Значи ли това че Плевнелиев се развежда с синоптичката и ще сключи брак с Иван Кръстев?????????????????????

94

Анонимен

преди 5 години

Роско- Мекия, отскоро Роско Банов, подкрепил себеподобните си. Очакваше се поредната държавна измяна от този подъл национален предател.

93

явевр

преди 5 години

Всеки щял да има право да гласува неограничен брой пъти по 12 въпроса от анкетата.Смятай,е те това ще да е анкета правилно онагледяваща общественото мнение,анкета в пълния смисъл на думата.Да не си помислите,че корпорациите,дето пише,че подкрепят изродските въпроси,ще дадат някое евро на гласуващи неограничен брой пъти за тях,не и дума не може да става.

92

Анонимен

преди 5 години

Да се женят и правят каквото искат, аз съм за свободата на личността НО да се прекратят всякакви демонстрации на тяхната "индивидуалност"

91

Анонимен

преди 5 години

За какво е им граждански брак на гейовете като могат и на граждански начала да живеят,че едното и другото са граждански начинания,какъв е им проблема-материалното финансово положение на някой от тях как двойка и последващо онаследяване на богатството в случай,че единият поне от тях е от богатите,че тогаз могат да си правят завещание вместо брачен договор за връзка,а който е по-беден да онаследи и да завещае на когот си иска от поколенията за връзка от връзката без да искат брак от колониален тип

90

Анонимен

преди 5 години

До НАБЛЮДАТЕЛ"Стига сме били опозиция.. Светът върви напред."Назад върви и не виждаш с очите, защото си се промил!. Кажи на всички, защото и без това не знаеш КАК Е ИЗЧЕЗНАЛА СПАРТА???

89

Анонимен

преди 5 години

До НАБЛЮДАТЕЛХора сключват брак за да създадат семейство, а семейство драги ми плиткоумнико означава мъж, жена и деца! Еднополови бракова е нонсенс, една голяма глупост, все едно да искаш със закон да премахнеш гравитацията. Продължавайте да се гаврите с природните закони, те не прощават, ще ви го върнат тъпкано, всъщност вече виждаме резултата от ширещите се модерна социопатска либерастка религия - феминизъм, гей-права и т.н., равно на демографска катастрофа, икономически и политически кризи.

88

До 96

преди 5 години

Това което правиш е грозно и гнусно, така дразниш над 90% от обществото, а най-отвратителното е че знаеш това, но продължаваш да се правиш на голямата хуманистка, просто защото така печелиш пари. В твоя НПО бизнес, няма нищо истинско, няма никакви идеи, на теб ако ти дадат достатъчно пари ще нахлузиш и бурка. Къде са тези неуправдани гейове, аз не виждам такива, виждам само паради, лигавщини, вулгарни и лицемерни пърформанси.

87

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 5 години

Реално какво ви пречат еднополовите бракова? Като се иска да се вземат... Нека има равни права. Стига сме били опозиция.. Светът върви напред.