10

Хисарския поп

преди 5 години

Ами кво да я правим... да я ядем ли...?!?!

9

Еврика

преди 5 години

Няма по-добра трибуна от Малдивите за да достигнеш до този връх на мисълта, при това на нейните години и да отправиш това послание..... :-) :-)Много е хубава мацката и да си е жива и здрава, ама от към софтуер трябва да ъпдейтне доста.

8

Грую Груев

преди 5 години

В Германия има едни машинки Leer Gut ...слагаш пластмасовата бутилка и хоп, 25 цента. И така може цял ден да слагаш, стига да ги имаш в чувала. Правят се пари, в супермаркета можеш да си накупиш доста неща с бележката от автомата. Тук, не можело??? Защооо? Гаранция ви давам че ако ги въведат няма да можете да видите по улиците бутилка. но...нашите безмозъчни, министри не желаят!

7

Анонимен

преди 5 години

Спор няма, че е права. Работата е че човек колкото и да се опитва- няма как , аз правя някакви дребни жестове, като казвам да не ми носят сламка , не пия кафе от машина, заради еднократните чашки , не ползвам клечки за уши, а както ме е учила баба . малко памук на кибритена клечка, за вкъщи само бира в стъклена бутилка, безалкохолни никакви, , но трябва да са милиони за да има ефект.

6

Анонимен

преди 5 години

Важи ли за силикона?

5

Анонимен

преди 5 години

Ти носиш ли си пластмасата която си ползвала в къщи?Навремето, когато бяхме не толкова развита държава ползвахме стъклени съдове и хартиени опаковки, плетени чанти за многократна употреба. За да е "по-евтино" бяха създадени индустриите от полимери - за да се ползва еднократно, да се изхвърля и да има оборот. Сега отиди и убеди някой от шефовете на Дюпон да платят милиарди глоби за въвеждането на найлона, а след това всички производители на полимерни материали.

4

Просто е

преди 5 години

Пластиката става и за горене.КАЛОРИЧНА Е!!!!!

3

ined

преди 5 години

Ние като не ходим на Малдивите, боли на дръжката, че са се затрупали с пластмаса

2

Изпълнителен

преди 5 години

Добре. Няма.

1

АнонимеН

преди 5 години

ПРОБЛЕМА Е НЕСПАСЯЕМ!!!ПЛАСТМАСАТА Е НЕЗАМЕНИМА ЗА СЕГА!!!АКО СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ХАРТИЯТА ТОВА ЗНАЧИ ЗА ИЗСЕЧЕМ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ГОРИ!-------------ПРОБЛЕМА Е РЕШИМ АКО СЕ НАПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ФАБРИКИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА *** КАКВИТО СЕГА ТОТАЛНО НЯМА!