22

Мнение

преди 5 години

Кой колкото може, така е и при нашият . Вирна нос, има късмет по-предната година, ама сега всичко си отива по местата. Да е жив и здрав, да си харчи парите с кеф!

21

Фенъ

преди 5 години

Закривай!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Контузил се е докато е правил секс от тоя никой не се интересува вече

19

До 19

преди 5 години

Началото на края е раждането на човека ...

18

Анонимен

преди 5 години

Началото на края.

17

До 14-Вярвайте на Гр

преди 5 години

Григор има точно това ПАРИ,ТРУДОЛЮБИЕ!!!,МЪЖЕСТВО И ПОРЯДЪЧНОСТ ,които в минимум 50% от неговите набори и по младите липсват.Виж форумите -идеално нагледно показало. Дали по Мъри се сипят същите ,,благословии" от Шотландия ,или към Надал от Испания когато беше контузен.....А и когато беше в апогея си Гришо пак беше обругаван като,,слабак и ***" от анонимни неудачнициV

16

Анонимен

преди 5 години

Правилно решение. Участието в турнири през 2018 беше причината Гришо да не си излекува контузията и слабото му представяне през 2018. По-добре е да не участва в турнири, колкото дълго трябва, докато се излекува напълно.

15

Реалист

преди 5 години

Вавринка, Гришо, Анди Мъри, Раонич и куп други големи имена в тениса, които ги морят контузии.

14

Реалист

преди 5 години

Очаквано. Отдавна казвам, че Гришо има контузия още от началото на 2018 година, от която не се е излекувал. Контузиите са големият проблем на големите тенисисти като Гришо.

13

Вярвайте на Гришо!

преди 5 години

До ПопаБавно и полека Г.Д. се отправя към трицифрено място.Що се касае до съветниците,то последния препоръчва(пишеше),"отпускането: да става с наркотици.До Завииииииииииист!!!!:Човеку са нужни пъти по-малко средства да живеее добре,дори да има за внуците,но някои качества не са съграждат с пари-трудолюбие,мъжество и порядъчност.Живота на Григор е низ от възходи и падения в личен и спортен план,без той самия да го осъзнава.Това е лошото.Апропо,не съм беден или айтсайдер,само ме боли за Г.

12

чичко

преди 5 години

ВЪЛКЪТ НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ МНЕНИЕТО НА ОВЦЕТЕ,агънца млади! Блейте си!.

11

Завиииииист!!!

преди 5 години

Не го мислете Григор ,не го жалете,той работата си я опече отдавна .Той е гражданин на света а не на Хасково.От тук нататък както и да се ,,мъчи" няма да умре беден и нещастен!.Ами вие мушмороци, вие анонимници как ще я карате-бедни ,завистливи и аутсайдери!!!И като гледам сайтовете ,май бая от вас са забравили ПРАВИЛНИЯ БЪЛЛГАРСКИ и нормалните човешки взаимоотношения.

10

Българин

преди 5 години

Това не е ли момчето дето е "забравило" да говори български език?

9

Анонимен

преди 5 години

Горчоо..гледай *** да е здрав!

8

Попа

преди 5 години

Гришооо, Гришо...всичко ти тръгна на зле от момента когато отказа да играеш на турнира в София! Направи се на важен, после лъга че си контузен и нещата вървят надолу. не го ли виждаш, сляп ли си...*** ,баща ти слепи ли са? Народа те обичаше, децата те боготворяха и сега стана тук за посмешище. Лоши съветници имаш момко,лоши и *** по душа! дано и теб вече не са направили такъв! Жал ми е за теб, няма да прочетеш това зная но ми е жал.

7

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, че никак не е далеч времето, когато Григор ще се моли да го поканят на пренебрегвания от него турнир в София.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя докато спи ли се контузва ве?Не играе пък все контузен

5

Анонимен

преди 5 години

Тоа ми прилича на она - Пулев!Само че Пулев предмишницата, а Гриша рамото! Да си налива ракийката с салатката, на коленце с вечно мократа и да разпуска!

4

Анонимен

преди 5 години

Докога ще ни занимавате с асковското клоун.На никого не му пука за тоя симулант и изменник.

3

Анонимен

преди 5 години

barzo ozdravjavane