9

ЗА ЩАМЪТ

преди 5 години

АКО Е НЕМСКИ - ЩЕ Е КАЧЕСТВЕН КАКТО МЕРЦЕДЕСАКО Е ИТАЛИАНСКИ - ЩЕ Е СЕКСИ КАКГО ЛОЛОБРИДЖИТА НА МЛАДИНИКАЧЕСТВЕН ЩАМ ТОЗИ ПЪ56Т

8

Анонимен

преди 5 години

Няма как да не е внесено от Германия. При нас цъфтим от здраве, щастие и космически просперитет.

7

Факт

преди 5 години

Нищо подобно, донесоха го от Русия ! Всичко лошо - и болшевишкото робство ,и времето , и беднотията , и скъпия бензин , и морбилите ...... всичко винаги е идвало от Русия !

6

Анонимен

преди 5 години

Престанете с глупостите! Мигрантите ви виновни! Най-много е засегната Украйна - 35000случая на морбили. Не знам там да е пълно с мигранти. Причината е другаде! Търсете я и не забравяйте понятието "умисъл"!

5

Анонимен

преди 5 години

Бежанците са виновни, че е пълно с капацитети, които не си ваксинират децата. Само най-малките деца биха били засегнати. Заради безграничната ограниченост за съжаление вече на не малка група от хора се връщаме в средновековието. Моля ви не пийте вода защото СОРОС ви трови, не излизайте навън защото самолетите пръскат... Направете им мръсно на евреите и всички които ви мислят лошото като нямате деца и не влизате в контакт с други хора!

4

Анонимен

преди 5 години

Важното е да има повече бежанци. Германия каза че им трябват най малко по 150 000 годишно.

3

Анонимен

преди 5 години

Толкова сме застреляни, че си внасяме и вирусите. Нищо, сега ще си внесем и ваксини.

2

Анонимен

преди 5 години

Морбилчок е внесен от Федотов по поръчение на Путин. Това го знае всяко Паси и Крадливо Ленче. Как може да обвиняват нашите евроатлантически партньори?

1

House M.D.

преди 5 години

Анисийче, отново бъркаш имунизация с ваксинация.Защо митническите власти са пропуснали да обмитят този внос?