8

До Victimised

преди 5 години

Гласуваха британците за Брекзит , защото ги излъгаха- че ще спестят милиарди от вноските, че ще си вземат обратно контрола над страната, че ще стане страшно в ЕС , защото Турция ще стане член. Даже Борис Джонсън сам се изненада и уплаши като спечелиха референдума. Гледай филма за Брекзит идеологията на ВВС. И чети за разкритията на журналистите как със руски пари е финансиран референдума.

7

До Анонимен 2

преди 5 години

Суперкачествена американска храна? Ти шегуваш ли се? Храна пълна с химикали , месото натъпкано с антибиотици и хормони. Британците ще я закъсат съвсем ако сключат сделка със САЩ. Онези само това чакат да залеят пазара със отровните си храни ,да съсипят здравната система и да наложат контрол на финансовата им система. Тогава британците ще молят да се върнат в ЕС. Само стой и гледай.

6

Мохамед Османи

преди 5 години

Рижавите станаха банални. Нека се махат а на тяхното място дойде Велика Турция.

5

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА Е КАТО ДА ИМАШ ЦИРЕЙ!!!ДОКАТО НАСИЛСТВЕНО НЕ ГО ИЗСТИСКАШ НЯМА ДА СЕ МАХНЕ!!!!

4

Цезар

преди 5 години

Да се махат на 29 март -те нали това искат и чак тогава ще видят - дебелия порастнал :)

3

Анонимен

преди 5 години

Тези статии станаха досадни и въпреки това се пишат глупости ,явно повторение не спомага за по доброто разбиране на дадена материя .Британския парламент няма силата да променя европейските закони, те не могат да отложат излизането а могат само да поискат отлагане на излизането което трябва да е реши от всички останали държави ЕС ако една не е съгласна отпада отлагането.

2

Анонимен

преди 5 години

Излизането беше по тяхно искане, така че на 29.03 би трябвало да са извън ЕС. Референдума беше 2016, а сега се сетиха, че трябва да се доуточнят правилата на излизане. Няма как да ползват привилегиите на 500 милионен що годе платежоспособен пазар и да нямат задължения. Такива отношения могат да иматс бившите си колонии. САЩ вече са готови да си продават суперкачествената си храна. Остава Индия да започнат да купуват повече автомобили и ще се нагласят нещата.

1

Victimized

преди 5 години

Англичаните избраха да излязат от ЕС, политиците им заедно с медии, актьори и какви ли още не успяха да го изкарат като най-огромната трагедия на света. Те са станали това което са без да се съобразяват с Европа, а сега твърдя, че едва ли не не могат без нея. Не ми говорете за демокрация и референдуми, тези неща на запад имат значение само когато ги устройва изхода.