48

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Новият- властелин,...- Не- трябва, да- се- свързва,...Със, логарйтъм- ТАТО....

47

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ иска съдия за шеф на ЦИК, крадат от БСП говорителя Андреев...................ТЕ ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ, ЧЕ ЕДИН ГОВОРИТЕЛ ЛИ НЯМА ДА ОТКРАДНАТ.

46

Анонимен

преди 5 години

А най-голямата измама е, че гласуващите за Бойко получават Цветанов, Деса, Биков, Бъни, Гърневски, Московски, Горанов и още "любими" герои.

45

Анонимен

преди 5 години

Прочетете истинската биография на генерал дьо Гол и как Европа загубва независимостта си окончателно,той търси помощ от руснаците,но те не реагират,защото не искат да се въвличат в конфликта и защото нямат доверие в западната система,десните се маскират като комунисти и изхвърлят Дьо Гол,който е бил пречка за завладяването на Европа и поставянето и под контрол на ЦРУ!

44

Анонимен

преди 5 години

Управляващите света не жалят никого,без значение от какъв произход е,дори европейци или американци да са,методът е един и същ за всички.Запада и Америка е била пред голяма криза и колапс през 70-те години,когато СССР спира да плаща злато на щатите, западната система не е работела добре и вместо да решат проблемите си, решават да превземат изтока,така източвайки изтока,временно се стабилизират,като въвличат и СССР+социалистическия лагер в този дяволски кръг на 1% срещу 99% хора.

43

Анонимен

преди 5 години

До 🐢Те и собствените си хора държат и държаха в шах и мат,натискаха ги,просто не гласувайте за герберите или за каквито и да е техни патерици или за десни партии.

42

Ели

преди 5 години

И квотите трябва да са граждански - издигнати от народа с избори, а не "наши хора".Четете как Буш младши открадна изборите от Гор, как електрокомпаниите одират американците, след отмяната на регулациите въведени на Рузвелт, Калифорния и Тексас.Същото е и в БГ парно, ток, вода.Всичко е игра на "демокрации", без значение леви или десни в БГ, републиканци или демократи - САЩ.България изчезва, всеки който иска неутралитет и не се подчинява на *** и НАТО, монополи е "комунист" или "предател

41

Ели

преди 5 години

Хроника на една предизвестена смър$т на един народ. Докато не се изчестят един милион мъртви души, машинно гласуване с хартиен носител биометрични данни, за да се сравняват машините и хартиените бюлетини, принцип на уседналост за премахване на автобусите с избиратели - нищо няма да се промени - ще си играем на избори.Препоръчвам Грег Паласт книги "Най-добрата земокрация, която може да се купи с пари" и "Въоръжена лудница", Наоми Клайн "Шоковата Доктрина".Четете, изборът е ваш, дали има бъдеще!

40

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам,но именно герберите потопиха държавата на дъното,не че и останалите са цвете,но за десни партии не гласувайте!Нито за онези с грантовете!

39

Iozeff

преди 5 години

До АнонименBoiko e komunist! Ti za nego govorish,nali? Toi butna Bg v propastta!

38

Анонимен

преди 5 години

Бойко е лежал в затвор в Чехия.Бил е в банда за кражби на коли.

37

Анонимен

преди 5 години

Доло мафията ГЕРБ!

36

Анонимен

преди 5 години

Платени долни червени мизерни ци бутащи България към пропастта.

35

до 35

преди 5 години

В кой век живееш? За какви съветски неща бълнуваш? ***!

34

Анонимен

преди 5 години

Къде им бърка Цецо на съветските социалистически ***, направо откачат.

33

Анонимен

преди 5 години

До ДааааааРумен Радев също се огъна,за съжаление,няма да е полезен за страната,повече ще вреди.Не защото няма желание,а защото е притиснат.

32

Анонимен

преди 5 години

Там където видите кафяво или черно или червеночерно,това са фашисти!Не гласувайте за десни и фашисти!Притеснителното е,че и в БСП отскоро се появи черен цвят,дано да изчезне!Целта на фашистите е да разтурят Европа и си я разделят като плячка.

31

Тинев

преди 5 години

На 10.Септември.1944 г., партизаните / комунистите / в България били ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ отколкото на 08.Септември.На 11.Ноември.1989 г. , синовете и внуците на тези 10-то септемврийци, / ДОВЧЕРАШНИ КОМУНИСТИ /, се прероиха в демократи.

30

Анонимен

преди 5 години

Гробарите допуснаха голяма грешка с Цветанов и Дончев,особено Цвъ е най-мразения човек.Бойко не е лош,но е некадърен,страхлив и са го стиснали в менгеме и не може да взима полезни решения или прави полезни ходове.БСП имат компетентни кадри,но начело пък на БСП стои дясната Нинова,бесепарите са партията на банкерите,държавата е направо в нокаут!И все пак,има нужда от промяна,защото едно и също ще ни сервират герберите.Може да гласуваме за АБВ,Дончева,Атака,комунисти и леви,но не за фашисти

29

ПроСоТо

преди 5 години

До Дааааааинтересно че май не осъзнават некои люде какъв МАЛО-умник дърпа конците на "Шайката герб"!..що за хора сме?!?!