21

Анонимен

преди 5 години

Ако сме една бяла държава КАТ ще прати нови талони по пощата

20

Анонимен

преди 5 години

Kat mogat da prastat dokumentite s preporachano pismo na adresa na klientite si. Kat sa ortodoks mafia s benebe.

19

Анонимен

преди 5 години

И тези талони за на кой сметката ще е.въртите супите и все народа го ***.не стига че отворихте портите на ада с тези закони за колите.с тази Менда дето за нищо не става.

18

БАНко

преди 5 години

Излезте с името си и обявете подкрепа за всички малко умия на Собственика на ГЕРБ и клика.Днес и утре ще дадат 10 000 000 лева на имами и ходжи !Резила е пълен !

17

nekoj

преди 5 години

Това със 'звездичките - ***' ми хареса! Бас ловя че 'хах ха' е искал да каже 'гении' - но редакцията справедливо го е коригирала. Нали така си мислят всички?

16

Ха ха!!!

преди 5 години

Що да си сменям талона - 'за да ми се намали данъка'??? Да не би в Данъчното да се ходи с талон???Този само потвърждава че Гербер=***

15

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА!!!Само каши забърквате и после гасите пожари. Ама какво се учудвам, като собственик на герб е пожарникар.

14

Зозо

преди 5 години

Щото направихте абсолютна каша във всичко! Застраховки, данъци на коли, касови апарати, лични данни, регистриране като задължителен доносник в ДАНС ......Ай сиктир!!! Здавайте властта, тъъъпънари!!!На всичко отгоре 380 милиона за ремонт на руски скрап и 3 милиарда за руски тръби за газ?!?

13

Анонимен

преди 5 години

Все търсите начини да дръпнете още парички от народа. Направете ги безплатни.

12

Анонимен

преди 5 години

Защо да си смям талона, като знам , че това няма да доведе до намаляване на данъка? Имам си законно издаден талон и нямам никакво намерение да го сменям, ако ми направят проблем ще се видим в съдебната зала.

11

Паметлив

преди 5 години

Откак излязоха новите талони,в тях трябваше освен другото да е записана евро-категорията!ЗАЩО това НЕ Е НАПРАВЕНО!?И какво са виновни хората?Аман от гербаджийски(и други) про.стотии!

10

Анонимен

преди 5 години

Българино , гласувай отново за Тиквата и ще ти обещае електронни правителство и паспорти.Няма да стане - пречи на корупцията , както електронното гласуване - пречи на Цвъки Ушков !

9

Един от Северозапада

преди 5 години

Дончев, тия номера се изтъркаха. Преди беше номера със смяната на номерата-черни, бели, жълти, европейски, европейски със знаменце на ЕС. Смяна на документите, смяна на шофьорските книжки. Сега е ред на талоните на колите. Герб се гърчат и се пържат в собствен сос-единствения им начин за закърпване на бюджета са данъци, такси и глоби, по административен път.Катаджиите пък, са изключително активни-натискат ги и тях за глоби, за какво ли не. Но истината я е казал Клинтън-ИКОНОМИКАТА, ГЛ-УПАКО!

8

Анонимен

преди 5 години

И защо на снимката показва на хората показалеца, а не средния пръст - щеше да е по-логично на фона на това, което творят.

7

Анонимен

преди 5 години

Толкова е просто но тези няма да се сетят никога. А й няма да ги открехвам да видим докъде ще стигнат с големите си мозъци. Сега ще разбера какви си избирате да ви управляват умници.

6

Анонимен

преди 5 години

Търсят начини хем да ви съдерат кожата, хем пак да си спечелят изборите, като ви залъжат, че го правят за ваше добро и по най-добрия начин.

5

Наблюдател

преди 5 години

Няма начин.

4

Анонимен

преди 5 години

До Момо - да бе Момо, ама ако така ставаше КАТ щяха да са 200 човека за цяла България а не 20 хиляди. Е то така става де - ама кой иска КАТ да са 200 човека?

3

nekoj

преди 5 години

Имам 'обосновано предположение' че този не разбира какво говори, но смята че трябва да каже нещо за да забълбука изтерзания от глупостите на властващите електорат.

2

ай сиктир

преди 5 години

За пореден път гербавите първо създават проблем на хората ,а после евентуално се чудят как да го решат.