28

Анонимен

преди 5 години

До 65Нещата не са толкова розови като по филмите. Знаете ли какво ще яде сурогатната майка, дрогира ли се, пие ли? Ще я контролирате ли и как? Ами ако не желае да ви даде бебето, защото се е привързала към него през тия 9 месеца? И т.н и т.н.

27

Анонимен

преди 5 години

До 65Защото си е бизнес и експлоатация. Стотици жени в Индия са затваряни и държани с месеци, за да износят за западни двойки, еднополови или хетеросексуални. Щом има плащане, значи си е бизнес.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Износването от друга жена също оказва влияние, колкото и да не им се ще на поръчителите.

25

Ива

преди 5 години

15 години... стотици инжекции, хормонални терапии, интервенции... хиляди левове... колко силна воля и желание се изисква за да преминеш през всичко това... но воля и желание за какво... какво определя дали едно дете е твое... това че било в корема ти дори и да е от чужда клетка и чуждо ДНКа ли... А ако искаш просто да дадеш обич, да бъдеш родител, не е ли по добре да дадеш шанс на някое детенце от дом, да му дадеш бъдеще, семейство, шанс за живот... всеки сам решава...

24

65

преди 5 години

Мисля ,че темата за сурогтна майка ,трябва незабавно да започне разглеждане.И аз съм за пприемането и.Защото няма нищо по -лошо от отчаянието,а то води до грешки.Проблема бе загатнат в ,,Откраднат живот.Със сигурност има сурогатни майки и у нас.Защо да е незаконно, и да стане б изнес?

23

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е и тук да се разреши и узакони сурогатното майчинство за да има всеки човек възможност , защото има много такива случаи . Когато човек има желание и възможност нека се възползва от собствените си клетки за да е сигурен в наследяването на рода . При осиновяване се предлагат предимно деца от друга раса , която не е за препоръчане при отглеждане . Разликата е очебийна и очевадна , което е стресиращо за семействатав по-късен етап.

22

House M.D.

преди 5 години

Колега #21, не забравяйте, че любимият автор на лекарите е Олдъс Хъксли.

21

Анонимен

преди 5 години

До Препоръки-зачеване2Сексът между мъжа и жената е важен, защото сексът води до зачеване и раждане на дете, а не ин - витро лабораторните опити на "лекарите" ! Детето ТРЯБВА да бъде създадено чрез секса между мъжа и жената, защото то е плода на тяхната полова, секскуална любов, то чувства и топлината на сливащите се мъжко и женско тяло,. Детето НЕ трябва да бъде от лабораторните опити, нито пък да е направено в епруветката! Децата - епруветки нямат стабилно здраве и живот!

20

Анонимен

преди 5 години

Продължение: Ако една хетеросекуална двойка- мъж и жена прави секс опити с цел зачеване ( по естествен начин) на дете, НО не се получава, дори и да минат години... тогава двойката / семейството НЕ трябва да губи надежда. Младата хетеросекуална двойка може да се сдобие с дете, ако си осиновят и заобичат някое сираче, или пък да правят още секс опити и да лекуват КОНСЕРВАТИВНО заболяванията ( ако имат), които пречат да имат по естествен начин рожба. ..Ин витрото ВРЕДИ и е ПРОТИВ жените.

19

Анонимен

преди 5 години

***, ин витрото ВРЕДИ на жените! Колко тъ.па трябва да си, че да прибягнеш до ин витро процедура.... Като НЕ можеш да имаш деца по ЕСТЕСТВЕН, БИОЛОГИЧЕН начин, значи НЕ можеш да станеш майка... Има друг , по - благороден начин да станеш баща или майка , .т.е родител - да си ОСИНОВИШ сираче от дом за деца и юнюши. Има толкова деца сирачета , които плачат и искат някой татко и някоя мама да ги осиновят и се грижат за тях с родителска обич... Ин витрото е ЕГОИЗЪМ.

18

Пожелаващ добро!

преди 5 години

До House M.D.Виж коментари 15 и 16 (ако все още нямаш поколение) и се наслади на детския глъч в дома си :)Малко е трудно после, но е тооолкооова сладко!!Поздрави

17

House M.D.

преди 5 години

Колега #11, прав сте, но аз не желая с моите пари, платени като данъци, да се задоволяват нечии частни желания."Да отглеждаш топлокръвни означава да сгряваш за своя сметка световното пространство!"Ваш: Валтер Нернст

16

Препоръки-зачеване2

преди 5 години

Трябва да допълня към препоръките по-долу, че имахме проблеми 3 години със зачеването, Но...когато тръгнахме по стъпките по долу, и вече имаме 2 дечица за 27 месеца (породени)!Най-важното е искренното желание и от двете страни за дете, спокойствието в средата, и простите стъпки по-долу да ги следвате последователно!! Гарантирам че до 5-6 месец ще имате първи признаци на "окръгляне" :) Поздрави и успех!ПП Ако трябва се изнесете в спокойна атмосфера на село за 3-4 месеца, но си имайте дечица..!

15

Препоръки-зачеване1

преди 5 години

Здравейте, Понеже сме го изстрадали ще препоръчам 4 крачки след които имате поне 90% вероятност да се зачене. Трябва и двете страни да практикуват посочените стъпки:- Изчистване от токсини (има информация в интернет);- Промяна на диетата (намаляване на местни, млечни и увеличаване на растителни храни);- Намаляване на стрес (проблема е Ваш как ще го направите, но децата си заслужават);- Започнете с позитивно мислене в посока родителство! Желанието е първата стъпка, но и най-важната..!

14

Анонимен

преди 5 години

снаха ми прави 8 неуспешни опита в клиниката на щерев.казвах и да не се мъчи повече, но тя отиде 9-я път при д-р георги стаменов. забременя веднага. сега имам чудесна 8 годишна внучка. да е жив и здрав д-р стаменов със златните ръце и да радва всички бъдещи *** !

13

Анонимен

преди 5 години

До ПеркоДа де, ама сега ще каже, че е вкусила от щастието да е бременна и ще се смята по-майка от при осиновяване, въпреки че пак има чужд ген. Като си науми някой нещо и до дупка. Похвално,че все пак не се страхуват да кажат, че е с донорска.

12

Анонимен

преди 5 години

Тая как си е изкривила мъжа...Не ми се мисли на какво е бил подложен.

11

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Има ли значение кой ги е платил - дали майката или държавата все някой е прибрал парите

10

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно дали майката е заплатила в пълен размер 19-те опита.

9

Анонимен

преди 5 години

Как 19 опита бе! Това си е пладнешки обир на бялата мафия! Да не говорим за стреса за организма на майката на който е подложен от хормоналното лечение...