194

Зная, че

преди 5 години

Какво според теб трябва да имаме?Армията от преди 10 ноември, дето нищо не е свършила(слава Богу, че не се е налагало, че щеше да лъсне какви некадърни тюфлеци си изкараха живота без усилие). И сега младите работещи трябва да им плащат високите пенсии с десетилетия. Аз си харесвам страната като природа и климат и не ми трябват армии и космоси за да се чувствам нормално. Само комплвксарите искат да се фукат и изтъкват. Канада, която от години е с най- добри условия за живеене да се перчи?

193

Анонимен

преди 5 години

От тази статия по-голяма гавра здраве му кажи :D

192

Анонимен

преди 5 години

Процеса на ферментация къде се осъществява

191

Анонимен

преди 5 години

Значи Путин ще праща мужика в "Рая" с Вотка !!!Че с Вотка ги и изпращаха всички предишни диктатори и тирани...значи нищо ново в Московската Орда!

190

Гoшу

преди 5 години

И да я направят, няма да излети никога, защото пътниците и екипажа ще изпият преди това горивото :)))

189

Анонимен

преди 5 години

Светкавично окрадоха Илон Мъск ушанките.

188

Анонимен

преди 5 години

какво им се подигравате, бе?! вашите дядовци, като са жулили плодова пърцуца с удавени винарки в нея, я вижте в огледалото какви внуци са отгледали! иначе, който го може, го може!

187

Minuva42

преди 5 години

Пак са намерили начин да изпишат спирт от склада

186

карачанаков

преди 5 години

Като гледам това повече ми прилича на казан за ракия,отколкото ракета.

185

Анонимен

преди 5 години

А на бас,че ракетата няма да излети. Преди години имаше един руски филм за танкистки екипаж в Авганистан,казваше се ,,звярът''. Та там един танкист от екипажа беше изпил антифриза и машината прегря.Биха лиго,не го ли биха не помня.Ама като прочетох новината и се сетих за ,,Звярът'', си викам тая ракета,ако е на спирт,абсурд да излети.Докато не и сменят горивото,ще си остане на космодрума ,,увек''-завинаги.

184

карачанаков

преди 5 години

Тези от Космокур имат ли акъл ,че те космонавтите ще изпият спирта/водка/ и няма дамогат да се върнат и ще останат без ракети

183

Велчо Седефчев

преди 5 години

Космоса ще бъде спасен само ако на ракетата се монтират говорители за чалга. Чалгата да бде разпръсната на компакт дискове от ракетата зада има мир.

182

Хан Крум

преди 5 години

Айде и космоса ще се усмърди на водка, кисели краставички и повърнато от ***.Смешното е, че ще се намери някой рационализатор от някоя малка губерния дето ще изцоца спирта /щом като ще бъде чист, което силно ме съмнява / и ще го замени с "Боярыщник" или "Стекломой" - обичайните напитки на ушанките. Е те тогава ще видите падащи като град руски ракети със туристите барабар. Му, ха, ха, ха

181

Анонимен

преди 5 години

Клиентите на космо-к-у-р ще имат опция или да летят до луната или да изпият горивото на земята !

180

Анонимен

преди 5 години

:) клиентите на космо-*** ще имат опция или да летят до луната или да изпият горивото на земята !

179

Комсомолец

преди 5 години

Преди ни лъжеха ще построим комунизма след 1,2... петилетки,сега същото.При руснаците всичко е в бъдеще време,но има и една хубава новина....има много водка. Вперъод ребята.

178

Анонимен

преди 5 години

SpaceX, Blue Origin и "КосмоКурс" са конкурентите които се борят космическия туризъм и трите са си фирми на богаташчета .Коя ще се справи най добре можем само да гадаем.

177

Анонимен

преди 5 години

Елементарна анимациика.........дъщеря ми на 15 г. ще я направи по-добре.

176

висок

преди 5 години

Тези пак се върнаха на откраднатата ФАУ-2! Тя е била на спирт!!! Иначе ако се сбъдваха руските Ще, ще ще... вече трябваше да са на Марс, да има постоянна база на Луната... и руснаците да живеят при Комунизма!

175

Благоев

преди 5 години

На ракетната площадка ще е прекалено весело,а на ракетата няма да и стигне горивото да излезе в космоса!