18

Анонимен

преди 5 години

Какво са "опиции"?

17

Анонимен

преди 5 години

"Орбан на кръстопът: 5 опиции пред унгареца"Кръстопътя е с 4 опции: напред, наляво, надясно и назад. Щом това е с 5 опции не е кръстопът, ***!

16

Анонимен

преди 5 години

А за това дето сега го прави.Каквито и постижения да има питам някой от тук коментиращите.Представете си че вие сте президентите на ЕК а някой друг е Орбан.Тоя някой ден и нощ ви плюе, но като дойде време за да взима еврофондове нищо против няма.Ще го търпите ли едва ли.А Путин и евразийския съюз биха ли търпяли ако утре Индия започне да шлпе по Путин и Цзи но прибира пари от общия фонд, май не.Такъв съюз дето да има само права, без задължения никъде не съществува.

15

Анонимен

преди 5 години

Това в Румъния нищо не е те преди бяха една държава с Австрия и по територия бяха колкото Германия а сега не са и една пета от нея заедно и така.А за Орбан.Смисъла на това да има политически семейства е те да са по групи на идеи.За това БСП трябва да е в ПЕС а ГЕРБ в ЕНП но не и обратното.Орбан по убеждения въобще не е фен на ЕНП.По убеждения той трябва да е в блока на консерваторите където е ВМРО, или в този за пряка демокрация или с Европа на нациите.И не разбирам защо не иска да си е там де.

14

V

преди 5 години

Чрез вишото кетапостроене евреите се опитват да манипулират системата . Вишизма е доста вреден за България

13

Анонимен

преди 5 години

Прочетете отчета на Орбан за извършената работа през 2018г. и насоките за 2019г. пред унгарския народ и го сравнете с наш Бойко. разликата е е огромна. Именно защото Орбан не блиоже отзад европейските бюрократи е кампанията против него. Изгонването на Сороския университет от Унгария на глобалистите им дойде много. Де да имахме и ние човек като него.

12

бай ганю

преди 5 години

идеята да бъде изхвърлен е много добра но за съжаление не може да се получи,мнозинството ще му осигури оставане и така популизмът и лошото качество политици ще победят пред ценностите и качесвтото в западните страни,орбан стои добре позициониран вътрешно заради манипулиране на народа с насаждане на страхове но навън е просто един селски бек също както и нашия перко бокотакъв тип политици са с изостанало капсулирано мислене нанасящо повече вреди от колкото ползи

11

Анонимен

преди 5 години

Обидения"Ишиас",зад които стои менте филантропа(милиардера Сорос)пренася личните си неприязаности към Орбан и унгарците в политикатаТова ли е истинския ЕС.Ето затова и ние повече няма да вярваме на личности обсебени от лична неприязан.Вместо прагматизъм,лични дрязги и тежки последици за цели народи.Ако ще е така и за в бъдеще,що ще ме ние,българите,в ЕС?Срам и позор за ЕНП ще е ако се подадат на тези манипулации от страна на Юнкер.В края на краищата мандатите са за това,за да не се злоупотреби.

10

Анонимен

преди 5 години

орбан е много смел и отговорен- патриотвижте гренобъл- френския чикаго- пълно с чернилкиедин великолепен град превърнат в кочинатова ли искамекогато някой дойде и ти го изхранваш той трябва да приеме всички неща които ти спазваш защото тоя просперите се дължи точно на спазването на определен морал и принципиорбан по този начин защитава и нас- даже от нашите безгръбначни управницитой показва пътя з за премахвани на диктатурата ЕС- копие на СССР по думите на вацлав клаус- чешки президент

9

Анонимен

преди 5 години

Орбан стана един нов Хитлер и ще бъде изгонен. А орбаноманите като оня "Син седесарски шут", а сега "Герберски шут" на Краля на Западните Балкани, вече съвсем ще се стане жалък и смешен.

8

Tops

преди 5 години

Не бива да се правят компромиси с подобни опитващи се да наложат диктатура в Европа, много къса е паметта на хората в Европа какво е било само преди 80 години, когато са решили да правят компромиси с едни други дикатори. Изключването му е задължително, ако хората в Унгария продължават да го поддържат, да се отнеме правото на глас на страната в ЕС по всички въпроси.

7

Анонимен до 1

преди 5 години

Аз предлагам всички НПО плъхове като теб най накрая да ги премахнем. Орбан е велик защо и нашите управници не са като него ?

6

Ха-ха

преди 5 години

Следващия Европарламент ще е доста по-различен,а по-следващ може и да няма!Впрочем тия *** се тръшкат Орбан да върне Сорос в Унгария!Лу.да работа!Та Сорос вече изтече в канала,даже в Израел не го щат!Явно яко ги е нагушил,щом още държат за него!

5

ай сиктир

преди 5 години

ЕНП ДГД най-много да се образува нова формация от водачи и партиите им които защитават истинските европейски ценности, а не наложените такива от либерастите в Брюксел.

4

сокче

преди 5 години

Какво дъно стигна ЕС,да си отглежда малки диктаторчета в Източна Европа само и само ЕНП да има мнозинство в ЕП и ЕК!

3

анонимен до 1

преди 5 години

Аз предлагам ЕНП да се съобразява с искането и правата на европейците а не да ни набутват емигранти които ние трябва да хрантутим и глезим.Повечето от емигрантите не са дошли с желание да работят и да се съобразяват със законите в ЕС те са дошли да живеят на наш гръб и да им слугуваме. Орбан е прав и е от малкото държавници които си защитават народа.

2

РАБОТНИК

преди 5 години

ОРБАН НЕ СЕ ИЗВИНЯВАИ НА ТЕЗИ ЕВРОПЕИСКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ ТВОЯ НАРОД Е--НАРОД БЪЛГАРСКИЯ Е ЗАСПАЛ Б НАВЕДЕНА ПОЗА 30 ГОДИНИ

1

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да му оставят Фидес в ЕНП, но да му отнемат правото на глас.