27

Анонимен

преди 5 години

САЩ са НАГЛИ РОБОВЛАДЕЛЦИ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

МАЙДАНЪТ В Каракас нещо се провали май.

25

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙ И ИНДИЯ УДВОЯВАТ ПОКУПКИТЕ НА ПЕТРОЛ ОТ ВЕНЕЦУЕЛА, ЩЕ ПЛАЩАТ С ДИРЕКТНО С ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА. ПЪРВИЯТ ИНДИЙСКИ КОРАБ С 40 000 ТОНА ХРАНИ ПРИСТИГНАЛ ВЕЧЕ.

24

Анонимен

преди 5 години

Да припомня и още нещо.Фащ на Европа специално вече от три години наложиха санкции и то за други работи но в белия дом накой не си пие гинко билобата да каже на любовника си Ким той е млад и още помни да му напомня.Пък може и на жена си като се връща сутрин от дискотека.А защо Говняидо може да разполага с венецуелски пари ми в дикрстуруте като САЩ е така единствената причина е че Тръмп и компания така ги кефи.Като го гледам се сещам за канцлера Сатлър от филма В като Вендета, и като него щеумре.

23

Анонимен

преди 5 години

Ми те и сега си налагат санкции без повод само щото Тръмп е станал със *** нагоре и не му е харесало накой какво му е казал, а пък за другите банки дето няма да им чуем имената друже с другите са парите на самите аметикански и еврейски мафиоти и политици да разкрият тях е все едно да искаш сами да се вкарат в пандела *** са вярно ама чак толкова не.Пък сега нали Тръмп прави и космически войски ще сложи и санкции на извънземните, защо ли защото не са сътворени по образ и подобие на Тръмп.

22

nekoj

преди 5 години

това ми хареса - "В близко време научите имената на някои от тях", каза американският представител !!!Значи - имената на 'неправилните банки'! А 'правилните' може да си въртят пари, перат пари и т.н. - ама нема да им чуем имената. Ха ха!

21

Muntcho Demokrata

преди 5 години

САЩ трябва да наложат тотални санкции срещу цял свят и да не се разпиляват на дребно.Хабене на ресурси и хартия. На първо време санкции срещу цялата Слънчева система. После да се мисли и за Млечния път и други галактики.

20

Анонимен

преди 5 години

Значи законно избрания президент на Венецуела няма право да движи финансите на страната, а протежето на САЩ е напълно законно ?

19

Анонимен

преди 5 години

Това е като Ленинградската блокада, май.

18

Българин Европеец

преди 5 години

Стотици хиляди българи работят в Германия за придаване на чист европейски вид на улиците и за свеж европейски дъх на немските отходни публични съоражения, а Мадypo, моля ви се, да вчера да вземе да затвори немското посолство и да експулцира немския посланик заради подкрепата на Германия към Гуайдо. Не го е срам, не следва евроатлантическите ценности.

17

Аха

преди 5 години

Я първо кажете крадливи ***, за откраднатите пари на Венецуела, колко бяха, 30 млрд?, които си гепихте с крадливите ви братчеди от УК?

16

Анонимен

преди 5 години

Имаше време, когато политиката на санкциите работеше. Но това беше преди Китай да стане икономически гигант. В момента Китай може моментално да запълни всеки дефицит, образуван в резултат на наложени санкции. Какво смятате ще произтече от санкциите срещу Русия например - ще разширят руско-китайското търговско сътрудничество. Същото най-вероятно ще стане и с Венецуела.

15

Хм

преди 5 години

От цялата дандания обаче има и някаква полза-става очевидно,че САЩ са на път да загубят световния контрол и предприемат отчаяни действия!Готови са даже на ядрена война,само за да запазят статуса си!Значи предстоят изключително тежки 3 до 5 години,в които ще се реши съдбата на Света, дали ще се освободи от американския гнет или го чакат тъмни времена!Все пак САЩ имат доста добри шансове да спечелят-почти 30%!

14

Анонимен

преди 5 години

А разправят, че Русия ползвала икономиката за политически цели. Американците толкова отдавна го практикуват като начин за натиск и контрол, че вече на никого не му прави впечатление.

13

Ставрю

преди 5 години

Силните могат да санкционират слабите. Мръсен американски дявол колко мизерия създавате в света.

12

Морски

преди 5 години

И ква е тая демокрация,САЩ налагат със сила и жестокост диктата си.Те,рористи.

11

БЛЯК

преди 5 години

Я да видим колко Български Банки ще изгърмят!

10

Анонимен

преди 5 години

Голяма икономика.Няма що!То икономика не се прави с кражба,а в кражбата са номер 1.

9

сащ бандити и крадци

преди 5 години

Тези така наречени санкции срещу държави който не се подчиняват на нацистката държава сащ показват слабост и се въвеждат за да се ограбват активите на другите държави.

8

факт

преди 5 години

Венецуела се опитва да спасят парите си и златото защото при евентуална агресия на САЩ всичко ще бъде разграбено както в Ирак,Либия и други нападнати и ограбени страни който бяха богати а сега мизерстват.