10

Анонимен

преди 5 години

Супер сега ще вкарваме кухи *** в парламента и правителството, за да запълваме квоти - либерастката простотия няма край. После ще има квоти и жендъри, накрая ако кажеш че си мъж ще те изгорят на клада за ерес. Жената е майка, не политик, лидер и т.н., но феминизма промива мозъци.

9

анонимен

преди 5 години

На Бойко харема има си нещо турско у нас.

8

Анонимен

преди 5 години

Много драго ми стана, като видях че към тази статия е прикачена и снимката на външната ни министърка. Тя трябва да е еталон!

7

Zohan

преди 5 години

В съдебната власт на ниво апелативен и касационен съд са над 70%. На експертите е пределно ясно, че жените са по-преданни на началниците си и по-манипулеруеми.

6

Анонимен

преди 5 години

А в държавната администрация са 80-90%. Мъжете са кът!

5

колапс

преди 5 години

БГ администрацията се състои от баби на възраст между 55 и 63 години които работят когато си искат,дали това има връзка с тоталната корупция и бедност!?

4

Анонимен

преди 5 години

Връзкари и връзкарките им.

3

Шопо

преди 5 години

То затова е тая управия ! Всеки си назначил любовницата на държавна заплата и....

2

:-)

преди 5 години

Ау, сега няма ли някоя феминистка да изреве колко е изостанала България? Друг е въпросът, че това изкуствено изравняване на процента на мъжете и на жените във всички професии се прави, защото третата вълна феминистки отричат половия диморфизъм, и искат джендърнеутрално обучение в училищата и транссексуални мъже в турнири за жени, конкурси (мис/мистър? Испания) и т.н.

1

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам им да станат 80 на сто жените в правителствения сектор. Аз така или иначе емигрирам