10

ФАКТИ

преди 5 години

Опорните точки на американските *** паднаха. Колосът на глинени крака е пред фалит, правителството на САЩ няма бюджет сенаторите са в амок. Там предстои гражданска война. Грантовете на Козяшките *** са изчерпани а заплащането на новите не е сигурно. Трябва бързо от някъде да се открадне евтин петрол. САЩ набеляза целта е Венецуела а протеженцето им се казва Гуайдо. Амтролове да напрегнат жили ЩЕ има центове, Вервайте ама сега без пари се напънете повечкоооо и леко че излизат хемороиди

9

Анонимен

преди 5 години

Те сега са много загрижени за бедния венецуелски народ и му блокират милиардите по света и му носят хуманитарна помощ с играчки вътре за опозицията. И за севернокорейският народ са загрижени и му налагат санкции да не изнася и да не внася.

8

Анонимен

преди 5 години

Да ги закарат с кораби в Сащ

7

Анонимен

преди 5 години

Алоо руски *** --не виждате ли че УЖ ,,победата,, ви в Сирия е КЮЛАФ--днеска се тупате по рамената и се радвате ,а след 10г ще се изнизвате от там останали без пукната копейка--щатите ,ако не искаха да ва пуснат нямаше да ва пуснат--те за една седмица превзеха Багдат не ви ли се струваше странно ,че водят 3-г война с някакви банди --- като сте толкова ербап идете във Венецуела и разположете ракетите -е те това ще ва направи кратер ,като сте голяма работа идете там !

6

Анонимен

преди 5 години

Да си ги държат там и да ме ги пускат.

5

Анонимен

преди 5 години

Къв е тоа пингвин на предна линия?

4

Анонимен

преди 5 години

Джуджи кога ще дойде да се моли и той за Газопровода?:) Уж не им е важен , а през година някой цъфни тука с надменна мутра да се пазари.

3

Факт

преди 5 години

Откак провинция Дераа,Кунейтра и Сувейда(до границата с Йордания) са прочистени от джихадисти,тези хора искат да се приберат в Сирия!Обаче не им се позволява,за да ги използват с пропагандна цел.Демократични ценности,какво да се прави....Иначе повече от половината от Сирия е умиротворена и започва процес на възстановяване.Което е ужасно неприятно за ония отвъд океана!

2

Русия--демокрация !

преди 5 години

А според целия западен свят Русия се намира там по покана на убиец на собственият си народ и диктатор Асад....

1

сащ терористи

преди 5 години

САЩ са агресори в Сирия те се намират там незаконно и пречат на мира там като подкрепят терористите и убийствата,и тази страна тръгнала да казва и да учи другите как да живеят?!?!?!