113

Futurehealth

преди 5 години

Малко е спорно!

112

Изумителна идиотщина

преди 5 години

До Аман от бг-маминкиНито децата аутисти, нито майките им имат вина за това, което са. Но ти, ти определено си изумителен *** и вината за това е единствено твоя!!!

111

AZ

преди 5 години

До анонимен 104-------------------------------------Ще ти кажа ,че ваксини с минала годност не се правят,а ДЦП е родова травма и няма нищо общо с ваксините.

110

Анонимен

преди 5 години

До Не на отровата-------------------------------------Другият път върви при компетентните врачки да те лекуват о.в.ц.а такава.

109

До 108

преди 5 години

Коментара ти е потресаващ.... Просто потресаващ.

108

До 108

преди 5 години

Коментара ти е потресаващ.... Просто потресаващ.

107

Не на отровата

преди 5 години

Неваксинираните деца са здравите деца ,защото имат по силна имунна система която се преборва по бързо и мощно със болестите! Моят син е на 2,7г.и е боледувал един път от гнойна ангина и некомпетентните "ДОКТОРИ"му изписаха антибиотик без противоалергично и целия се обрина,благодарение на съветите на моята народна лечителка и бързата намеса на частна клиника се дигна на крака! Три мнения на доктори три различни диагнози и лечения! Около мене виждам неваксинираните деца колко са по жизнени!

106

Аман от бг-маминки

преди 5 години

Всички антиваксъри са опасни за здравите деца. И на мамите на аутистичните ***.. отчета не са им виновни ваксините. Аз нямам грам жал към аутисти защото съм се сблъсквала с такива оли. гофрени. Е не са нормални и не са станали куку от ваксини.

105

Abc

преди 5 години

Добро утро

104

Анонимен

преди 5 години

До 104Стиг викааа! Стига вика, че като та за блъскам, по зле от парализа ще си...

103

vlady

преди 5 години

До АнонименПоследният известен случай на едра шарка е от 1977г. и 1981 е обявена за ликвидирана. Ваксината е със сравнително висок риск - 1/2500 тежки увреждания и затова след потвърждаване на ликвидирането е спряно прилагането и. Прилагането на ваксината под 1 година е свързано с повишен риск и намалена ефективност и затова се избягва, освен при епидемии.

102

анонимен

преди 5 години

А КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗА ВАКСИНА КОЯТО СЕ ПОСТАВЯ НА ТРИ ДЕЦА ОТ ЕДНА АМПУЛА И СЛЕД ТОВА ТРИТЕ ДЕЦА С ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА ИНВАЛИДИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. ДО НЕГО МОМЕНТ ЗДРАВО, ГОВОРЕЩО, ХОДЕЩО ДЕТЕ И СЛЕД ТОВА ТРУП. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ВАКСИНАТА Е С ИЗТЕКЪЛ СРОК И РЕЗУЛТАТА НАЛИЦЕ. НА КОЙ ДА ВЯРВАМЕ????? ПО ДОБРЕ БЕЗ ВАКСИНА РИСКА Е ПО-МАЛЪК.

101

Анонимен

преди 5 години

Алкохолът, цигарите и нездравословното хранене ще ви защитят от всякакви болести. Така че ви препоръчвам да ги давате на децата си вместо ваксините. При тях е 100 % доказано, че не причиняват аутизъм !

100

Заглавие

преди 5 години

Доказано - новичокът е безопасен.Статистиката сочи, че няма починали от употребата му.Новичокът е създаден от учени в лабораторни условия.Науката е по-силна от разни мнения.Светът има нужда от още няколко милиарда безполезни жители.Ваксините са за ваше добро.Яжте, пийте и се ваксинирайте...

99

3M

преди 5 години

А неваксинирането е в резултат на идиотизъм?

98

рвррт

преди 5 години

Тези са като бензиностанциите ЕКу ,дето сами се контролират.След като ми биха МАНТУ,започнах да страдам от хроничен бронхит и синузит,ама съм сигурен,че няма никаква връзка,то ако ти е писано да умреш от задух,няма да те удари метеорит.

97

Анти-вакс инициатива

преди 5 години

Безплатни ваксини за про-ваксърите!

96

Анонимен

преди 5 години

Ако искате се ваксинирайте ве, само подпишете деклариции че че ще сте далеч от цивилизацията и че няма да търсите помощ от здравните служби ако се разболеете.

95

Браво, бай пешо

преди 5 години

"А за живака и неговите съединения...поемаш...в много по-големи дози от самия въдух..."Въздуха, водата, кожата - все бариери пред естествените форми на живака. А не директно в кръвопотока да удряш голите нерви.Виждаш ли от къде идва аутизма?Хлора и натрия няма да ги коментирам, защото липсват във ваксино-коктейла.Инжектирай си планински въздух във вените и кажи колко е здравословен за дишане.

94

Анонимен

преди 5 години

Антиваксърите, така като сте тръгнали, я обяснете и лавинообразното покачване на броя на наркоманите, алкохолиците и пушачите? И това ли е работа на здравните служби? По вашата логика излиза, че дрогата, цигарите и алкохола са полезни, понеже здравните служби постоянно предупреждават за вредата от тях, така и така не им вярвате за нищо, така както не им вярвате че ваксините са полезни..