28

аскет с каскет

преди 5 години

Най-често умираме ат тъnu статии , като тази , писана на принципа "какво да пишем , като няма какво да пишем ?" Статии за лоши новини , медии , излъчващи лоши новини - добрата новина не е новина !Явно се работи добре по въпроса - народонаселението трябва да стреснато отвсякъде и обратната връзка да е стартирала и да работи добре : лоши новини - стрес - действия , породени от стрес - условия за инциденти - инциденти - лоши новини ... т.н. -веригата се затваря !

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21От висок стандарт на живот в Тикволандия ще да еСтандарта на живот в Тикволандия е сто пъти по-висок отколкото в Тошоландия където дори намахме ток и вода дори.

26

Анонимен

преди 5 години

Тази информация определено ме убеди в необходимостта от истанбулската конвенция:"А близо два пъти повече хора са починали в следствие на самоубийство, отколкото на убийство. Само във Великобритания, процентът на посегналите над живота си е с 20 повече от предходни години. Това е и основната причина за смърт при мъжете между 20 и 40 години."

25

V

преди 5 години

България ще умре от гербераство и евро.геизъм ;) Никой не се дава сметка кво става в Европа . Ако ЕС не се разпадне Европа ще загине .Света стана много конкурентен .Място за евродупитати няма ;) Нито за европроекти . Който ограничи най много обществените разходи ще смачка другите от конкуренция .

24

Gamer

преди 5 години

Основните причини, могат да се класифицират в следните категории: headshot или crossfire при шутърите, от полицията при NFS, fatality при MK, от някой по-гаден бос и др. Както е посочено в статията, има и хронични причини като слаба видеокарта или остаряла конфигурация.Понякога е достатъчно някоя случайно влязла муха да ви кацне на монитора.

23

Анонимен

преди 5 години

"ДС я преобразуваха в комунизъм с рожден ден 5 майЧаткаш ли"Продължаваш да настояваш за тъъпота си.

22

Анонимен

преди 5 години

Всички останали от ДС, ще виснете от стълбовете.

21

Анонимен

преди 5 години

"ДС беше закрита 1990 и никога повече не е работила"Доброволно ли си толкова ***, или си още от дс?

20

Анонимен

преди 5 години

"А още по-интересен е фактът че ДС е създадена при монархията на Сакскобургите"Про стак, това не е факт, това е лъжа.... а такива червени димки не вървят от поне 20 години.......понял?

19

Анонимен

преди 5 години

Неграмотно написана статия.Никакви журналисти не сте.

18

Чарлз Дарвин

преди 5 години

Естественият отбор си действа нагли и про.ти селски дървета с "мощните" бегачки си мрът как си трябва

17

Анонимен

преди 5 години

То на Некролога пише -от близки и роднини !

16

Но идиота вярва

преди 5 години

Че преди е било по добре.

15

Менто

преди 5 години

Умирам от кеф, когато чета глупости, му-ха-ха.!.

14

user

преди 5 години

***, няма ли друга тема, която да развиеш?! По телевизията убийства, изнасилвания и всякакви други идиотщини. Плащат ли ви, за да пишете простотии като това?! Определено имате нужда от психиатър и тежки антидепресанти.

13

мераклия

преди 5 години

Аз умирам от желание да стана депутат!!

12

Анонимен

преди 5 години

Колкото по беден е един народ толкова повече мре...факт!!

11

ДИВАК

преди 5 години

" От какво умираме най-често " , е ми от комунистите !

10

Уффмаамуу

преди 5 години

Аз умирам най-често от мерак по жената на съседа, защото мръсникът не ходи на работа по твърд график, та и аз да имам твърд график, ааа ... Нали е ясно?

9

Петко

преди 5 години

Доказано е че ако си беден,духай супата!