73

Futurehealth

преди 5 години

;-)))

72

Ддддд

преди 5 години

До 60 Дрт пръчТъй, тъй.. И кой ще ги плати тези хиляди левове?! Никой... Точно колкото плащат скъпоструващите операции и терапии на болни дечица, та родителите им постоянно правят кампании за събиране на средства. Щото ако не платят, детето им "заминава". Лекове има - пари Уж няма. Иначе много загрижени за вселенското здраве. До тук с медико и фарма-алтруизма. Фарс.

71

Анонимен

преди 5 години

Бунтарите и лошите се ваксинират сега. Антиантиваксърите идват, бунтуват се срещу антиваксърите.

70

Анонимен

преди 5 години

"Вервайте!", каза Мадридският оракул. Само за 800 дни ще ви ваксинирам от всички имоти и резиденции, заменки, дюни, плажове, гори и полета.

69

:D

преди 5 години

Бунтарът Итън, ходи да хапнеш един хамбургер, пийни малко ГМО млекце и продължи да вярваш във вярванията си, ***! :)

68

ДртПрч

преди 5 години

Абе аз познавам всичко на всичко едно дете, набедено за аутист, ама баба му е шизофреничка. Връзката е по-скоро наследствена, отколкото с ваксините.По-долу някакъв питаше колко струвало лечението на аутизъм - ами нищо не струва. Лечение няма. Затова пък лвечението за полиомиелит струва десетки до стотици хиляди - слагат детето ти в барокамера, за да може да диша, в по-леките форми е сакато доживот, а ваксината е само 5 лв. Никой никога не е доказал връзката на ваксините с аутизма.

67

Анонимен

преди 5 години

99,9% от лекарите казват че трябва да се ваксинираме и че не трябва да пием и пушим. По логиката на антиваксърите излиза че цигарите и алкохола са полезни... Ахахахаха

66

Точка

преди 5 години

А защо, при положение, че са ти били (насила) всички задължителни ваксини,включително и против тетанус....след като те ухапва собственото ти куче(ваксинирано), отново ти бият тетанус? Резистентност ли се развива ? Няма проблем, който иска да св ваксинира в защитен, защо трябва всички майки да са задължени, ако другите деца са защитени ? Много въпроси, никакви отговори...

65

Анонимен

преди 5 години

Спасила го от аутизъм обаче от идиотизъм е нямало как.

64

Телепат

преди 5 години

до славянНяма НИТО ЕДНО изследване, което да показва връзка между ваксините, аутизма и детския диабет. И ти ли вярваш, че Бил Гейтс не е ваксинирал децата и внуците си?

63

ДртПрч

преди 5 години

До NightbornАми защото, когато 90% от хората са ваксинирани, шансът някое малко детенце преди възрастта заваксиниране да се зарази, или пък някое неваксинирано по мед показания, е минимална. Нарича се колективен имунитет. Когато са 50%, шансовете са големи. Това са опасностите.

62

65

преди 5 години

Хепатит В де предава по полов път.Действието на ваксинана е 15год.Надявам се 99%от децата ни да не правят секс преди това.Тетанус?Ами като е толкова силно пазеща, защо след всяко нараняване се слага.

61

Nightborn

преди 5 години

До ДртПрчВ началото да кажа ,че съм ваксиниран, децата ми и те. Да сведа до знание, че смятам ваксините за необходими . Това за начало. После: Бе, дърт пърч, кажи как хората без ваксини зстрашват децата ни и и нас ? Ами нали сме имунизирани вече ? Нека те, като нямат имунизация да си се разболяват и да си *** от болести !Ние , имунизираните не се ли имунизираме именно, за да не ни ловят тия болести ? Капиш или .............. ?!

60

Анонимен

преди 5 години

До pipoМи, прави и ти бизнес, произвеждай, ако имаш капацитета за това. Не става с форумно тролене и дрънкане на врели-некипели.

59

Значи

преди 5 години

Вместо татуировка- ваксина ...тинейджъри

58

Бай Танас хекимина

преди 5 години

Боже, Боже, колко *** има на този свят Боже! Единственото хубаво от антиваксиналните теории е, че за привържениците им вероятността да оставят потомство намалява.

57

ДртПрч

преди 5 години

За дебuлите, които вярват, че ваксинациите са заговор с цел печалба на фарма компаниите, да помислят над това:Една ваксина за полиомиелит струва около 5 лв. Лечението на полиомиелита струва десетки хиляди левове. Излиза, че фармацевтите си вкарват голям автогол като ни ваксинират.Сами си направете сметката дали фармацевтите са някакви коварни зли гении или вие сте най-обикновени идuoти.

56

ДртПрч

преди 5 години

Конспиративната олигофрения е толкова масова, че констатациите на проф. Иво Христов за 80-те % дебuли и на Бат Бойко за калпавия човешки материал стават все по-верни. Антиваксърската истерия е върха на тая простотия, защото застрашава здравето на дацата ни.

55

pipo

преди 5 години

Платена статия в полза на производителите на ваксини и лекарства! Огромен бизнес, огромни финасови потоци и това не може да бъде спряно лесно.

54

Анонимен

преди 5 години

Някои хора май има по-голяма вероятност рак да ги хване от притеснения, отколкото да се заразят от нещо.