97

Факт

преди 5 години

Русия увеличава територията си. ЕС се разпада.

96

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРазбира се, че Русия ще налага визи за българи, ЕС налага визи за Русия, Русия налага визи за ЕС, за разлика от България която се навежда и целува задните части на САЩ и пуска американците без визи. Но българската министърка ходи на крака в Москва да се кланя и да моли за руски туристи като обещава български визи с облекчена процедура, защото без тях много българи щяха да просят или да мият улиците в България.

95

do 113

преди 5 години

До *** трябва 113Защо твоите приятелчета - американци ти искат виза за САЩ??Да ти кажа ли?Господарят не допуска роба в къщата си без покана.............затова!!!

94

Анонимен

преди 5 години

До Санкциите на ЕСНяма проблем. Крим е руски. Въпросът е затворен.

93

Анонимен

преди 5 години

До За 109А ти що не си пакнеш лъгиджа и не ди тейкнеш флайта за САЩ, а? Ама за САЩ трябва виза, а? САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС но за пълноправната членка на ЕС и НАТО България не го спазват и с гнусно презрение плюят в лицето на българите и България.

92

Санкциите на ЕС

преди 5 години

Са персонални , срещу олигарсите на ПиздинИ според самия *** са полезни за рассия Къде е проблема?

91

Пристанище Бургас

преди 5 години

Чакаме американския танкер с шистова газ да зареждаме хъб "Суджук".

90

За 109

преди 5 години

Чемодан, вокзал , масква!Излизай и отивай на путкаси майчина!

89

Анонимен

преди 5 години

Ама на нас не ни трябват руски туристи, гроздето е кисело, кисело е гроздето...

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКати излезем от ЕС и НАТО България пак ще има икономика, ще има работа и перспективи за бъдещето за хората и семействата отново ще правят деца и населението ще се увеличава както когато бяхме с Русия.

87

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми за това ли българксата минисърка на ГЕРБ ходи на крака в Москва да се моли за руски туристи които нямат пари да си платят таксата за виза, и като беше тук Медведев му се кланяше и организираше българо-руски туристически форуми?

86

До Благодарим на Мер

преди 5 години

Много си ***, Меркел строи Северен поток 2, германските фирми намират начин да търгуват с Русия(въпреки санкциите), а твоите началници скоро ще се молят на султана Ердоган за руска газ с турска надценка............хаха................ако може и някое газово хъбче!!

85

Благодарим на Меркел

преди 5 години

Санкциите са лична заслуга на госпожа Меркел, на която всички европейци трябва да са благодарни. С едни простички санкции прати руската проказа надалече от Европа и ни осигури просперитет и сигурност.

84

Анонимен

преди 5 години

Хибридната война на Западните държави срещу Русия се води дори тук, в тъпите БГ-форуми!!!

83

западняк европеец

преди 5 години

Щом Медведката *** значи санкциите работят. Предлагам да бъдат даже засилени щом така добре им се отразяват.

82

Анонимен

преди 5 години

Ами че то е много добре да ти наложат санкции, русия цъфти и процъфтява отвсякъде. Медведев е благодарен на САЩ и ЕС. Само не ми е ясно защо генерал Решетников активира агента си Румен Радев да се моли навсякъде като вдовица за ... за отмяна на санкциите срещу русия. Руските демагози непрекъснато ни убеждават че затворника русия живее много по добре от надзирателите си САЩ и ЕС.

81

!!!

преди 5 години

До Sata NATOПет години след въвеждането на антируските санкции мнението на експертите е, че износителите и земеделци печелят от тях, а населението губи. Това е изводът, който прави в свой анализ Би Би Си.4eti a ne dra6ti

80

Анонимен

преди 5 години

До до 96Голяма работа била тая русия бе, само че трябва да си русофил за да забележиш. Ако не си русофил русия си е една страна от третия свят.

79

Sata NATO

преди 5 години

Товст, Кеемъл се хвали, че крепостиците гладуват, докато баровците богатеят. Според мене това е много положителен ефект от санкциите.

78

до 96

преди 5 години

До Анонимен 961.Русия няма нищо общо със СССР.2.Не всички руснаци са колхозници................хаха......................голям смях............колхози в Русия отдавна няма!3.Русия е 100 % капиталистическа страна!4.В Русия има олигарси, които могат да купят България без да усетят, че са обеднели!Да продължавам ли?