91

Анонимен

преди 5 години

Тоя очилатия, ако някога по погрешка каже нещо вярно, вече ще му викат Данчо Истината. Иначе си е Данчо Ментата.

90

Анонимен

преди 5 години

Дълговете на Главното мюфтийство да ги покрият Данчо Ментата,дръндарския хидроинженер и Пеевски.Доста се накрадоха и от християни и от мюсюлмани.

89

Мнение

преди 5 години

Според мен най големият изроден елемент на Прехода е партия ДПС. Ако бях министър председател или президент щях да инициирам забрана за съществуването на подробна партия. Нашите турски сънародници са добре дошли с възгледите си и старанието си за по добра България във всяка една партия. СДС, ГЕРБ, БСП и където пожелаят,но не и капсули на далавери и алъш вериши за сметка на нацията. В Германия турците са навсякъде, но никога няма да имат партия.

88

Гербераст - комунист

преди 5 години

Сделката се върти около едни 12 000 000 лв.

87

Анонимен

преди 5 години

Нямало сделка ГЕРБ ДПС: Нито за ветото, нито за вероизповеданиятаДа, бе! Виж, корабче плува ли?

86

за ДПС

преди 5 години

Данчо Ментата хептен ни взе за маймуни, ДПС се грижело за националния интерес!!Това да не е вица на столетието?ДПС се грижи за собствените си мафиотски интереси и за тези на турците и братята-роми!!Какво стана с Христо Бисеров, ковчежника на Доган??Не сме забравили мафиотския характер на т.нар. партия ..............ДПС!!

85

Анонимен

преди 5 години

ЗАРАДИ КОКАЛА ПАТРИОТИТЕ И ГЕБРЕРАСТИТЕ СЕ ПОДЛОЖИХА НА ДПС.

84

Анонимен

преди 5 години

ДАНЧО МЕНТАТА ЛЪЖЕ КАКТО ОБИКНОВЕНО.

83

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм вярващ и съм против парите ми като данъкоплатец да отиват за издръжка на която и да е религия. Нямам нищо против вярващите да практикуват вярата си, но нека техния фанатизъм да е на тяхна собствена издръжка. Да си събират пожертвувания, да си строят храмове и да плащат на свещениците си, но с техни пари.

82

за ДПС

преди 5 години

Има ли в Гърция например про-турска партия??Народ ли сте или м*************ърша??Това питам и ще свърша!!

81

за ДПС

преди 5 години

ДПС е незаконна партия, наследник на една терористична организация - "Турско национално-освободително движение"..............извършиха няколко атентати, единият на гара Буново!Освен това се превърнаха в мафиотска организация, това е по-големия проблем............нямам нищо против обикновените турци!Защо ги търпите?

80

за ДПС

преди 5 години

Не съм съгласен на ходжите и джамиите да им опрощавате дълговете!!!Колко работещи бедни има в България???Колко БГ-деца нямат пари за лечение??Освен незаконна партия..............ДПС станаха нагли и безпардонни!!!

79

за ДПС

преди 5 години

Значи на ходжите им опрощаваме дълговете, нали?А за заплати за учители и мед. сестри няма пари, така ли??Ей..................вредна партия е ДПС................незаконна , протурска , освен това нагли и агресивни!!

78

Конституционен съдия

преди 5 години

ДПС с ГЕРБ имат сделки по други линии - пълно овладяване на съда, МВР, службите и медиите, лобистки закони, търговия с влияние, прикриване на престъпления пране на пари, държавна измяна срещу установения конституционен ред и др.

77

Анонимен

преди 5 години

Имаше такъв анализ, че Корнелия е излязла от парламента, за да може да лъсне зависимостта между ДПС и ГЕРБ. Преди тия "ти на мене, аз на тебе", някак минаваха незабелязано в дрънканиците между ГЕРБ и БСП. Сега обаче почват да стават очевадни.

76

men

преди 5 години

тиквочко кучицата на доганя и цвинокоио. на колене пред господарите си и го поемай в устенца ***.

75

Василев

преди 5 години

За папкането на еврофондовете , няма ли сделка???Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Патриотите ще се направят на разсеяни. В противен случай трябва да си тръгнат от коалицията, пък не искат да го правят.

73

Анонимен

преди 5 години

Супер! Правиш 10 млн. дългове и държавата ти ги плаща, щото иначе подриваш националната сигурност. Догодина ще им платим 100 млн. щото националната сигурност е важно нещо, а да платим дълговете на мюфтийството е най-важната част от националната сигурност. Егати религиозния рекет!

72

Анонимен

преди 5 години

а бе, уж бракът не бил консумиран, ама на сутринта булката вече не била девствена.