23

18,

преди 5 години

Аз не пия, а това че съм натиснал едно копче по погрешка не умаловажава това което съм написал, но като няма за какво да се хванеш по-добре да напишеш нещо тъпо от колкото смисленно, нали ***? + със сигурност имам по високо образование от теб и без да съм учил по картинки знам, че младежта се учи и влияе много почече от приложения в скъпия си тел. като ФБ, Инста, Ютуб и т.н. от колкото от някаъкви смотани брошури (но това не е толкова важно защото никой не го вижда).

22

Ъхъ

преди 5 години

До До 10Също така не е открит гена, който определя дали човек е десняк или левак (ако изобщо е един ген). Което не означава, че не е вродено.

21

Анонимен

преди 5 години

И при поповете имаше нелицеприятни гей-скандали, така че да не знаят много...

20

Анонимен

преди 5 години

Стига сте я въртели тая брошура ,,Любов без последствия'',махнете я от медиите тая снимка.Че накрая да няма последствия.Стига толкоз.

19

ivailo

преди 5 години

До 17 То е ясно , че извратеността си е избор на обратните, а не предопределеност...Ама те горките се чудят как да се оправдаят за това което вършат.

18

14,

преди 5 години

Напили се? Много рано бе, брат. Заваляш писането и нищо не ти се разбира. *** то тъй, като учиш по такива картинки.

17

До 10

преди 5 години

Няма открит гей ген! На гейовете и лесбийките така им изнася да говорят, защото, ако хомосексуализмът е вроден, това означава, че той е нелечим. Второ, еднополовите двойки искат да осиновяват деца и така запушват устата на критиците си, които се боят, че ще ги объркат в сексуален план.

16

До wqw

преди 5 години

Те може да не света вода ненапита, но поне не го афишират кат нормалност

15

Анонимен

преди 5 години

Това ли е най-големия проблем на подрастващите? Кой къде си го е пъхнал. Със и без брошурата който го влече ще си го пъха където намери за добре. Никой не се интересува от наркотиците, алкохола и цигарите които редовно употребяват 12 годишните но е много важно да не им се покажат голи мъже. Голите мъже ще им сасипят живота докато наркотиците и алкохола ще им помогнат. Пълно лицемерие. Но наркотиците носят пари на властта а голите мъже - не. В противен случай всички учебници щяха да са с голи...

14

До 1

преди 5 години

То и туи не си ми красив/а ама не е незаконно да те гледам

13

wqw

преди 5 години

ах тези попове какви са хетеро. душички

12

Анонимен

преди 5 години

До ЪхъДрън, дрън, дрън... Либерастки сказки....

11

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно всяка новина за педирекламката да върви със снимка на корицата и. Това е начин да се пропагандира самата брошурка. Това, мисля, имаше предид 1. А вий... вий сте ***!

10

Ъхъ

преди 5 години

Поповете не търпят конкуренция.Сексуалната ориентация не се изгражда с гледане на брошури. Тя е вродена.Дръг е въпросът, че сексуалното образование в училище трябва да става по одобрена програма, както всички други предмети.

9

Стефанов

преди 5 години

До До 1 6 "И ти какво? Като видя тази брошура и...стана гей ли???"Колега, май нещо не разбираш! Възмущението на нормалните възрастни е породено от факта, че се разпространява в училища сред непълнолетни и малолетни, които са неизградени сексуално. Капиш? Не аз, възрастния, имам проблем, а подрастващите.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е реклама как се става гей в мутроландия. Децата от забавачницата трябва да се научат как да правят с.с момченеце с момченце и момиченце с момиченце на теория.. Когато станат 15 годишни ще го изпробват й на практика. Ако им хареса ще продълажат да го правят до 70 годишни.

7

Бау

преди 5 години

Тези със 101 гей скандала по-добре да са мнооооого тихи...

6

До 1

преди 5 години

И ти какво?Като видя тази брошура и...стана гей ли???

5

Анонимен

преди 5 години

Те са направили нещо друго с брошурата, но ако го напиша ще ми изтрият коментара.

4

баба Гуци

преди 5 години

Хайде, хайде ... нещо доверието го няма.