13

Анонимен

преди 5 години

Тука на тая планета се върнви към тотално проваляне.

12

Гост

преди 5 години

А пък аз помислих в първия момент, че ще пишат нещо за нашите трафиканти на деца, пък то било за шриланкийските и швейцарските... Е да, ама връзка има пак).

11

анонимен

преди 5 години

Мноо *** кефят диванните метрампажисти, иначе ревностните защитници на човешките права, как швейцарците спасявали бедните дечица от гетата, нищо че иде реч за търговия с живи деца и бебета. Както казват швейцарските банкери "парите не миришат. 11 000 бебета, черен пазар и узаконяване с помощта на държавата!? Аз пък казвам, че швейцарските фармацефтични компании са плащали за този пазар за да си тестват лекарствата! Нищо различно от умрелия соц, толкова човечен е Капиталът, колкото Манифеста.

10

Анонимен

преди 5 години

До 8Понеже това е ставало по времето на социализма, тогава не знам как са стояли нещата по домовете, ама съм сигурен, че не е била такава ситуацията спрямо шведите, кротували са и са си гледали децата предполагам.

9

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах ли на запад, че това са страни с най-голямата и3мет. Ходещи шитове. Същите са и в Африка. Като дойдат в по-развито общество и почват претенции. Ами да ходи да си живее там щом я влече и да променя системата от вътре. Кой знае каква мазна миганка е щяла да стане, ама сега побелела и се има за нещо голямо.

8

Гледайки снимката

преди 5 години

Като гледам детето, което държи, си мисля, че в нашите социални домове има същите такива, но българите не ги искат за осиновяване не само заради цвета, но най-вече заради погледа и израза на лицето. Защо им е на швейцарците да ходятчак в Шри Ланка.

7

Victimized

преди 5 години

До 6Много Алекс Джоунс гледаш приятел. Остави го този какво приказва, че има такива работи има ама тоя е gatekeeper от най-високо ниво.

6

Анонимен

преди 5 години

А пък във САЩ докторите в клиниките за аборти тайно отглеждат бебетата няколко месеца и после ги продават за органи и за научни експерименти на китайците. От едно бебе изкарват между 50хил. и 500 хил. долара в зависимост от състоянието.В момента в САЩ се води разследване, миналия месец беше разбита и една от международните групи за търговия със бебета и органи.

5

Queen Viktoria

преди 5 години

Щом толкова ги разстройва факта, че са родени в Шри Ланка, пък са расли в нормални семейства в Швейцария, да им отнемат швейцарското гражданство и да си ходят обратно в Шри Ланка, да бачкат по 16 часа за един долар и купичка ориз на ден.

4

Клеций II

преди 5 години

Не че нещо, ама тази мацка горе на снимката и личи от километри, че е тайна мръ сница. Този смешен зубър сигурно изобщо не може да я задоволи. Представям си как с малко помощ ще се разкрепости и ще е огън в леглото. Бих пуснал малките бели човечете върху очилата и. Хубавица е ...

3

Пич

преди 5 години

Абе съсипана била. Ей, като ги чуя тези истории и се ядосвам. Да я бяха оставили в гетото да яде от кофите, сигурно щеше да по-щастлива. Хайде стига, попаднала е на нормални родители, в нормална държава. Сигурно е имала детство, което нямат 90% от децата по света. Тръгнала да рови в миналото коя била майка и. И ако я намери какво? Ще разбере колко и е бил труден живота, как била принудена да я продаде, и т.н.? Радвай се на живота, обичай родителите ти, които са се грижили за теб. Дивотии ...

2

Покъртителна Драма

преди 5 години

може да се сравни само с трагедията драматизирана в индийския шедьовър "Слонът - моя приятел"какво стана с икукалото бабе Меркел - нещо изчезна от медийното пространство

1

Анонимен

преди 5 години

Тес вмисту да са радват кефят че на са утуназ дупка ралси те ровът... Луди хора!