24

Хххх

преди 5 години

Тоя *** гринго малко не е познал....ЕС въобще не бе пречка за великите отношения с САЩ...а относно американската селскостопанска продукция малко е сгрешил...англичаните много държат на слогана Made in Britain....и въобще няма да допустнат американска продукция да заплаши тяхното селскостопанство.

23

Щерю

преди 5 години

Познах, че евреите, яхнали САЩ, са били тия, които скръцнаха със заби на Великобритания да прави Brexit-а...

22

Мене

преди 5 години

Ние далеч не сме цвете, но по-долни и лъжливи хора от англичаните не съм виждал. Предизвикват само негативни чувства в мен. Да се разкарват по-скоро, че ми писна да чета за сделките им.

21

334

преди 5 години

Тръмп още не може да прости, че не му позволиха да направи най-голямото голф игрище в памет на майка си. Оттогава много мрази ЕС.

20

Анонимен

преди 5 години

Нека да излязат,трябва да излязат,да постоят временно извън Европа,да видят как е,после вече да решат сами кое е по-добро.

19

Анонимен

преди 5 години

Доколкото знам,надупчиха земята на англичаните за шистов газ и заради екологичната катастрофа и трусовете го забраниха там,питам ги,как ще се защитят срещу такива пълзновения - ГМО,екологични катастрофи,крайнодесни и консервативни личности,които ще сриват правата на работещите и малките фирми или ще ги унищожават и т.н.,как ще се защитят без останалите европейски държави?Или просто завинаги ще се превърнат в пудел изпълняващ чужди решения,без значение, че гражданите им или държавата ще страдат?

18

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам лоши чувства към англичаните и ще им кажа,че е по-добре да са пръв бояджия в селата,отколкото да са последен художник в града.

17

Хан Тервел

преди 5 години

А ни обвиняваха, че ние сме били троянският кон в ЕС. Сега стана ясно кой всъщност е бил!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Самата им кралица не може да взима самостоятелни решения и е подчинена на задокеански сили,без Европа съвсем ще останат без друг вариант или начин на защита на интересите на гражданите си.Както и да го мислим,ЕС не е идеален,но няма по-добро от ЕС засега,а и човек може да се договори с европейците на равно ниво,а не като подчинен.

15

Мнение

преди 5 години

Едно официално признание, че ЕС пречи на САЩ.

14

Анонимен

преди 5 години

Англия ще съжеляват или по-точно английските граждани ще са ощетени и ще съжаляват,както и фирмите,но това си тяхна работа,с ЕС може да имат някаква защита,но без ЕС ще са абсолютно безсилни срещу неправилни решения за страната и гражданите им.Ще се хранят с химия или някой политик като Тачър,ще изхвърли масово работниците на улицата и ги лиши от защита,Тръмп е временно президент,а Европа си остава Европа.

13

Rtt

преди 5 години

Ами да си се хващат за ръчичка и прав им път.Тия надутите пуяци като нищо ще излязат без сделка и от гордост няма да признаят че са взели грешно решение.

12

Анонимен

преди 5 години

"ЕС слага бариери пред селскостопанските продукти на САЩ"Не, просто никой не ви ще ГМО-тата и натъпкабите с химикали храни...просто и ясно! Тровете вашите граждани, ние не щем. Започнете да правите чисто земеделие и сте добре дошли. САЩ номер едно по заболели от диабет деца в цял свят!

11

Анонимен

преди 5 години

Сега за една фалшификация пл медиите.Става дума за Франция естествено.Първо жълтите жилетки били неофашисти- пълна лъжа ре са крайно леви тоест комунисти за това и се разнасят с червени знамена със сърп и чук, нещо което никой нормален фашист не би направил.Второ Макарон и Льо Пен имали 22 процента подкрепа всеки пак лъжа.Половината население не гласува тоест имат двамата по 11 процента всеки.Никой не ги ще и сега лъжат като хамави.

10

Анонимен

преди 5 години

Иначе добре че се махнаха.Сащ ЕС му трябваше за жив щит срещу Русия и евразийския съюз а сега след като ЕС иска да е независим и са не слуша заповеди от САЩ е излишен и чрез американската пропаганда се създават платени фашистки партии за да го разцепят защото вече е конкурент а както знаем който е конкурент на САЩ не трабва даже да съществува.В тая схема Великобритания беше троянския кон.Именно от нея както и при световните войни тръгна неолибералния фашизъм.

9

Анонимен

преди 5 години

Специален договор ли като знам договорите на Тръмп ще е нещо от типа на аз мога да правя всичко при вас но вие при мен каквото ви позволя, тоест моето си е мое чуждото е общо ей това е девиза ка Тръмп.А интересно с коя част ще са тия отношения с отцепените Северна Ирландия и Шотландия или Англия.А целта на англичаните беше ясна да са в съюза и да ползват безплатно всички облаги без никакви задължения тоест да ни измамят и като не стана духн.аха а сега умират от яд че Тръмп измами тях.

8

Анонимен

преди 5 години

Еха за първи път съм съгласен с всички коментиращи по долу накуп.Само дето не разбрах защо беше тая истерия с брекзит Великобритания никога не е била част от ЕС тя беше страна със договор за специални отношения но не член и от самото начало не искаше да влиза.Но ако не е член как може да излезе.Това че иска да е 52 щат пък си го знаем отдавна и без това управляващия елит във САЩ е от евреи и англичани.

7

Анонимен

преди 5 години

Англичаните, тия хитреци, искаха да ползват само меда на ЕС, но не и жилото............но както се казва:"Хитрата сврака, с двата крака!"Сега идва ред на пакистанците и не***гри да видят сметката на Англия!

6

Хубаво

преди 5 години

Нека, нека да се напълнят до козирката със селскостопански продукти от Монсанто. ЕС е лош и не ще американското ГМО, тъпчете го на умните им братя англичани.

5

Хм

преди 5 години

Не е чудно,че UK излиза от ЕС,чудно беше какво прави UK в ЕС....Сега нещата просто си отиват на мястото.