16

Анонимен

преди 5 години

Единственият български сериал който можах да изгледам,може би защото беше само шест серии а не разтеглен в безсмислен локум в безкрайни серии и сезони.И най-вече горе-долу добра актьорска игра,а не рецитиране на реплики и театралничене като у повечето съвременни актьори.От Весела Бабинова очаквах повече.Бахаров и Сано на висота-много естествени.

15

анонимен

преди 5 години

тук някой не е наясно, че никой роб не е щастлив /в какъвто иска този прими....да превърне жената/, на мен не ми трябва такава до мен,безмозъчно и покорно същество.......

14

Анонимен

преди 5 години

Трябва никога през живота сида не си гледал филм или сериал,за да си пуснеш бг такъв,и дасе мъчиш с *** сценарии,реплики, актъори. Никога не си го причинявам,и като чета статията и кометарите явно е политически коректен сериал. Води се война срещу бг семейство.

13

Анонимен

преди 5 години

като гледам подобни сериали и много се дразня как са неправдоподобни само за да угодят на сюжетната линия

12

Анонимен

преди 5 години

До ХазартаСпести проститията си. Излагаш се. А един мъж трябва да бъде на добро положение. Ако ти НЕ можеш да накараш жена ти да те почита, уважава, да има страх и почитание към тебе - тогава лошо за теб самия.Един мъж НЕ трябва да позволява жената да го командва и управлява. Жената да си гледа домакинската работа: да готви, чисти и прислужва и най-вече да РАЖДА ДЕЦА и да СЛУША МЪЖА СИ ! Ако тя изпълнява това, тогава в семейство тя ще получи закрила, обич, любов, ако ли НЕ - тя ще страда.

11

Анонимен

преди 5 години

До ХазартаСпести си проститията си. Излагаш се. А един мъж трябва да бъде на добро положение. Ако ти НЕ можеш да накараш жена ти да те почита, уважава, да има страх и почитание към тебе - тогава лошо за теб самия.Един мъж НЕ трябва да позволява жената да го командва и управлява. Жената да си гледа домакинската работа: да готви, чисти и прислужва и най-вече да РАЖДА ДЕЦА и да СЛУША МЪЖА СИ ! Ако тя изпълнява това, тогава в семейство тя ще получи закрила, обич, любов, ако НЕ - тя ще страда

10

Litecoin

преди 5 години

Гледах го,никак не е лош и се доближава до реалноста в момента.Не лично моята реалност,но на много мои познати.Пък и никой не е застрахован от грешки.Гледайте го,заслужава си

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Във най-известните сериали има разврат.

8

Ицо Хазарта

преди 5 години

Анонимен 6, патриархалните ти пропеведи важат ли и за хазартнозависими мъже, които лъжат и крадат жената до тях? И как да ги приложим?Останалото ще го спестя.

7

Анонимен

преди 5 години

Гледам тази снимка на този бг "сериал". Ужасна е. НЕ го гледам, противен е. В Този сериал НЯМА почит и уважение към мъжа, към бащата. Има разврат ( ала " Дзиф "). Една съпруга и майка ТРЯБВА да уважава и почита мъжа си, ко0йто и е и нейн съпруг и баща на ОБЩОТО им дете. Детето ( тук на снимката е ужасно ) трябва да уважва , почита и обича родителите си. Определо такъв филм/ сериал НЯМА да научи българите на нормални и добри семейни отноишения.

6

Анонимен

преди 5 години

До MaйMyнaтaЗападняшките и американски филми са ПРОТИВНИ. НЕ ги гледам. Нашата телевизия е залята със западняшка и американска филмова ПО.МИ.Я!Може би само "Дързост и красота" са нещо по -приятно за гледане, всичко станало е за БО.КЛ.У.КА!

5

Анонимен

преди 5 години

Мили , нормални (хетеросекуални) родители,пазете семействата си, пазете вашият брак, вашите деца! Такива филми като този НЕ трябва да се гледат!Жената - съпруга и майка трябва да УВАЖАВА и ОБИЧА своя съпруг и мъж, защото той е нейн съпруг, той е биологически баща на тяхното ОБЩО дете, той поема финансовата част и издържа семейството, и най-вече той е ГЛАВАТА на семейството!Когато жената-съпругата и майка се еманципира и феминизира и противоречи на мъжа си, семейството се СЪСИПВА и РАЗПАДА!

4

MaйMyнaтa

преди 5 години

Някой да не харесва филм на Люк Бесон? Нямам други въпроси

3

Анонимен

преди 5 години

Имаше нелепи сцени, последният епизод в залата на съда бе смешен

2

;-)

преди 5 години

Да разбирам, че грантовите "експерти" стоят зад филма?

1

Petar, NY

преди 5 години

Страхотен анализ, браво. Ще гледам филма.