58

Анонимен

преди 5 години

Да живее коалицията ГЕРБ - ДПС

57

Анонимен

преди 5 години

Думи на цв. цв. за Президента- когато се управлява ЕДНОЛИЧНО, се стига до ДИКТАТУРА! Питам го : Президента ли управлява еднолично????

56

ПЕНКО

преди 5 години

КЪДЕ СА РЕФЕРЕНДУМИТЕ ПО ШВЕЙЦАРСКИЯ ПРИМАР ..--.ВЕЛИКИ - " ПАРТИЙННО -ПАРТОКРАТИ" - ЛИЧНОИЗГОДНИЦИ ?????? А ВИЕ БРАТУШКИ ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА СТЕФАН СТАМБОЛОВ И ПЕТНИСТИТЕ КОБУРГСКИ ХИЕНИ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ- МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА ОТЖИВЕЛИЦА !?!?!?

55

иванова

преди 5 години

сериозно? така съм изненадана!

54

Анонимен

преди 5 години

Хората, които са в парламента, разчитат на субсидии. Това аз го наричам просия. Нормално е да се обиждаг един другиго. Когато парите в държавата свършат, започват да се търсят виновните за това, както и да се емитират облигационни заеми. Между другото, г-н Димитър Костов разбра накъде отиват нещата с финансите и парите на държавата, поради което и си подаде оставката. Надявам се и останалите финансови експерти като Горанов, Менда Стоянова и останалите да започнат да разбират елементарните неща.

53

rastafar

преди 5 години

"Машинното гласуване е примитивно и ни води към Венецуела", каза още Марков. Таке г-н Марков - всичко е примитивно! За това трябва да се отменят дебитните и кредитните карти, плащането на сметки по Интернет - всичко да е кеш! Да се отменят и електронните услуги в НАП и НОИ - отиваш на гише, висиш на опашка , попълваш молба(пардон - заявление) и така! И още хииляди неща - назат към ... Венецуела.Не знам кой мало...ик е гласувамл за вас за да влезете в парламента ...

52

Белгия

преди 5 години

На и единодушно си хапват на една маса и раздумват как ще си разпределят милионите , а теа караници са театро за стадото :)

51

1

преди 5 години

До Анонимен-57 ,опит в работата на паркинг ,има твоя човек,от Банкя.

50

Анонимен

преди 5 години

До въпросДокога ще плащаме заплата на Румен Радев при условие че не си върши работата?Радев е едно комплексирано и злобно човече, което става само за пазач на паркинг.

49

ognyanz

преди 5 години

Оказва се, че на депутатите не им е нужно присъствието на БСП за да могат се карат и обиждат. А Валери Симеонов е един от баш майсторите в тази област.

48

Ха-ха

преди 5 години

Жалко, че я нямаше Корнела да му дръпне една реч, както тя си знае - докато се запени!Така поредното вето замина неоплакано :)

47

Тангра

преди 5 години

Явно самозаблуждаването успокоява гузната и *** съвест.Плюйте, че няма кой да ве самоутвърждава.Нали казахте, че без опизиция ви е по добре. Дробете си попарата. То е ясно кой ще ви я сърба.

46

Смешник

преди 5 години

Предлагат промени който са нередни сами казват ще ги махнем няма да влезнат в сила тези промени. Президента удря вето щото е нормлано ако имаш акъл в главата да го направиш. Тея отхвърлят ветото на промените който се отказват да приемат . Тва завръската в тоя сериал е уникална просто нямам думи и не виждам логика ... поне като лъжат и крадът зор да си дадът за по достоверен сценарий.А като цяло куп проблеми имаме но като се занимаваш с глупости ще се увеличи купът няма да стане по малък

45

Анонимен

преди 5 години

Симеонов: "Огромен риск при прилагането на чисто мажоритарен вот е тези столове и банки в Народното събрание да се напълнят със силикони, с ботокси, с ритнитопковци и всякакви представители на подземния свят."Ами хайде направете един списък с ЕГН-та, на хора, които Симеонов одобрява да бъдат кандидати за депутати и да се приключва. Тогава даже и избори няма нужда да се правят. Само да се тегли жребий

44

Смешник

преди 5 години

Адаш кога ще бутнеш народното събрание изкарай ги тея военни на една мисия на жълтите павета .

43

ХМ!

преди 5 години

Г-Н ЦВЕТАНОВ ОМРАЗАТА И ЗЛОБАТА КЪМ ПРЕЗИДЕНТА ВИ Е ЗАСЛЕПИЛА ЕДИН ВЪЗПИТАН ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА АКО ГЕРБ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ЗАРАДИ ВАС МНОГО СА ВАШИТЕ КОИТО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ И СЕ ОТКАЗВАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ - ЯВНО ЗАПЛАШВАТЕ С НЕЩО ВАШИТЕ "ПРИЯТЕЛИ" В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ А В ТОВА СТЕ ЕКСПЕРТ ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ

42

въпрос

преди 5 години

Прави впечатление че Румен Радев вече две години не може да отговори на въжделенията на българския народ и постоянно кара в насрещното движение.Ако аз не си върша работата на работното място ще ме уволнят. Въпроса ми е:Докога ще плащаме заплата на Румен Радев при условие че не си върши работата?

41

читател

преди 5 години

Чета 39 и ми става ясно че социалистите са притиснати до стената.Президента по едно време щеше да се бори с корупцията и организираната престъпност. Сега даде назад. Явно социалистите не са доволни от резултатите.

40

Боко

преди 5 години

До питам? 2021.

39

Питам

преди 5 години

До Анонимен 39 И колко е това малко, че нямам търпение?