46

Анонимен

преди 5 години

Поведението ти другарю Борисов вече ни плаши .

45

Waffen DS

преди 5 години

Ама Москва е много наивна,ако смята, че има значение какво си е пожелала София.Важното е както ще каже Вашингтон.А желанията на София ,са незначителен щрих в картината,който е без никакво значение

44

Анонимен

преди 5 години

Коментари има и за снимките на Собственика на ГЕРБ с Цветан Василев , израелски престъпник Гал Барак ..... Надутия балон е кух !

43

анонимен

преди 5 години

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ЦВЪКИ НЕ СЕ ПОКАЗВА ПО МЕДИИТЕ. ЗАЩОТО ДОГОВОРКАТА НЕ Е МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТ- МЕДВЕТЕВ НИТО НИНОВА. КАК ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ ТОЙ ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА БОЙКО КОЙТО ЗАЛИТА КЪМ РУСИЯ А НЕ КЪМ САЩ. АМИ СЕГА???? БОЙКО Е ХИТЪР. ПО ТОЗИ НАЧИН СМЯТА, ЧЕ ЩЕ ПРИВЛЕЧЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЗА ИЗБОРИТЕ. САМО, ЧЕ ЕДИН ЖЕСТ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН. НАРОДА Е ГЛАДЕН, БОЛЕН, БЕЗРАБОТЕН, УНИЗЕН, МАЧКАН ОТ ВАСАЛИТЕ НА ФИРМИТЕ И Т.Н. НЕ ЩЕ ГО СПАСИ ТОВА.

42

затишие пред буря

преди 5 години

Руснаците доста я окъсаха напоследък и президента им заедно с правителството имат нужда от свеж полъх за да оцелеят.Защото както знаем, гладът е по-силен от куршума.Затова са написали тази бинарна статияПърво да покажат легитимност пред руснацитеВторо да уронят престижа на българското правителство.

41

Гост

преди 5 години

Българските управници не можаха да разберат , че колкото по-вече се подлагаш на някой и го лижеш , толкова по-вече той ще те тъпче !

40

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам за тази среща за тези коментари в руската преса, защото показват истинското лице на гербавите и Боко.Тяхна върла антиеврипейска, антибългарска и проруска политика!И сега и слепите трябва да погледнат и да видят истината. Благодаря на МЕДВЕДЕВ И ПУТИН за истината която ще отвори очите на Българите! Дори Лукашенко вчера е поискал помощ от НАТО за да се спаси от Масква, изводите са за вас.

39

Анонимен

преди 5 години

"Изданията хвалят Борисов за промененото му отношение"Ама той ги променя с изгрева и с залеза, ежедневно бе! Хахахахах.

38

българин

преди 5 години

Руснаците в лицето на Медведев за пореден път се подиграха с нас и ни унижиха ! Ясно показаха , че не им дреме нито за продължение на тръбата , нито за някакъв измислен хъб !! Дано Борисов да го е разбрал !!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Страхът от Новичок е основния фактор в българската геополитика. Борисов го доказа категорично през последните 3 дни.

36

Анонимен

преди 5 години

На снимката: Бойко как само е надвиснал на Медведев...като Гъливер над Лилипутин !

35

Анонимен

преди 5 години

Определено не съм му фен, но Борисов е един от най-силните премиери, които сме имали. Играе толкова умело, колкото нито един русоробски кръг не може да отрази. Много правилни са думите, че не трябва да се делим на фоби и фили, а да си гледаме националния интерес. Колкото и да го плюете, при тотална липса на дясна алтернатива, той ще продължи да бъде незаобиколим фактор в България, по простата причина че хората НЕ ЖЕЛАЯТ червени правителства. Пък вие подсмърчайте тука у форумите..

34

съвет

преди 5 години

Газ все едно ще има. Важното е Бойко да отстоява собствеността на тръбата и тя да си остане двупосочна.

33

Анонимен

преди 5 години

Откровенна руска пропаганда - " слънцето и въздуха" за всяко изтерзано русофилско същество !А Медведев нищо не постигна, освен, че си показа автомобила, като най-обикновенна провинциална мутра и си замина, оставайки въздишащата русофилия за "вечната дружба" !

32

Анонимен

преди 5 години

До Русия е несигурнаВидяхте какво стана с Южен поток и атомната централа БеленеВидяхме.Трима сенатори от руската дума дойдоха и спряха ЮП,От жизненоважен обект 2010, Белене се превърна в гъол 2012. Руското посолство накара ББ да се откаже от строителството й. Самото Слънце се похвали, че е спрало три руски енергийни проекта ...

31

Анонимен

преди 5 години

Борисов , резила ти е пълен след малко умието ,, НЕМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ ". Вече се плашим !

30

Анонимен

преди 5 години

Войната в Украйна бе ограничена, защото украинците заплашиха да взривят тръбите на Газпром ако руската армия продължи настъплението си. След 2019-та с наша помощ и с помощта на Германия, тръби на Газпром в Украйна няма да има, доставките на руска газ ще я заобикалят. Това ще позволи руската армия да продължи победния си ход до пълното унищожаване на Украйна и избиване на украинския народ. Гордейте се ,българи !

29

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли какво представлява зелената Банкянска тиква!?И на тези които мислеха че може в и да има искрица истина в думите на Боко че е прозападен демократичен лидер, вече трябва да е пределно ясно че той е Евразийски диктатор, крадец и мафиот! Той мрази ЕС, защото иска съдебна реформа, искат да видят осъден политик като него в затвора, а това на Боко не му харесва, за това иска да тласне България към диктатора Путин там никой няма да му търси сметка, защото всички са крадци като него. Н

28

наблюдател

преди 5 години

По стар руски обичай се опитват да преиначат историята.Всъщност Москва отказа да приеме нашите условия и през ноември 2014 Путин обяви в Анкара че се отказва от Южен Поток и ще строи Турски поток.Сега въртят, сучат, пак да е през България, ама да не е Южен Поток.

27

руССки печат:

преди 5 години

"България с хвана за тръбата! "Боко, *** рубладжийско, направи ни за пореден път за смях , както минала година беше го направил прецедента!