11

Анонимен

преди 5 години

Хората са загубили милиардивие ми ревете за винетки, ток, увеличена водаНе Ви е срам!комунисти недни!

10

Анонимен

преди 5 години

Богатите също плачат!Ликуй народе, че си беден!

9

предприемач

преди 5 години

Моите служители са много по-добре!

8

Анонимен

преди 5 години

предупреждавах ви аз, че ако АЗ съм зле, ВИЕ сте след, ама не ви се вярваше.Казвал съч , че изравняването много бързо ще дойде, а ще дойде защото това "богатство" е кухо по совято същтност - това е "богатство", показващо "вярата на тълпата в него", т.е. нещо съвсем ефирно и имагинерно!Ако АЗ НЕ вярвам в Ценноста на твоето "имАне", в твоята "власт" какво Цена и Влияния ще имат те за мен ??? Никаква!Затова сега борбата е за УМОВЕТЕ НА ДЕЦАТА, затова ги отнемат и зомбират иначе - туто-финито!

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости ... Просто богатите стават по-богати... вижте амазон.

6

Анонимен

преди 5 години

Единствен възможен извод: акулите се самоизяждат... ние няма да получим остатъци от кървавия им обяд - те засмукват всичко и нас също. Но ние не сме броени.

5

без майтап

преди 5 години

До Присмехулникполитиците-лобисти не само предлагат по въпроса, но реално го осъществяват.Повече от година как се вдигат цените на храните от първа необходимост. Вдигат се съществуващите данъци и такси и се измислят, гласуват и въвеждат все нови и нови. Измислят се нови глоби, увеличава се размерът на действащите и се затяга контролът върху събирането им. Българите какво получават от тази политика и това управление? По-добро образование, здравеопазване, защита безопастност, увереност в утре?

4

Анонимен

преди 5 години

Богатите обедняват 55 милиардера по-малко?! Не пишете откровени глупoсти!Истината е, че числото на бедните се е увеличило толкова драстично, че са останали само с кожата на гърба си. На богатия не му остава друго, освен да вземе живота на бедния, но това няма да увеличи неговото богатство.

3

Нинова

преди 5 години

Другари, не може така!Ако това продължава ще станем бедни като електората.Да им увеличим членския внос още 50лв няма да ги усетят!

2

Присмехулник

преди 5 години

политиците лобисти какво предлагат по въпроса? да започнем да събираме помощи за богатитв с есемеси или да плащаме още повече данъци?

1

Анонимен

преди 5 години

Живи да ги ожалиш.