10

Кратун

преди 5 години

Бомбата се оказа снаряд. Друг път имайте едно наум и четете между редовете.

9

Анонимен

преди 5 години

До 8 Не Чърчил а любимите ти рашки сринаха Варна, *** такова!

8

Анонимен

преди 5 години

Подарък от Чърчил за българския народ. Сегашните евроатлантици бяха обявили война на САЩ и Великобритания. На 9-ти септември изведнъж се събудиха големи демократи и проамериканци. За една нощ преживяха катарзис.

7

Ха-ха

преди 5 години

"Необичана находка-бомба"?А коя ще е "обичана"?Може би гърне със злато?

6

Кратун

преди 5 години

До Един от СеверозападаБългарски журналист не прави разлика между снаряд и бомба. В този сайт редовно се прострелват с газови пистолети.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи е от римско време.

4

Един от Северозапада

преди 5 години

До dgbrt Виж, изречението ти "Защо не можем като една Швейцария да сме неутрални?" има смисъл.Но ще ти обясня, защо не може.1934-та , до към 1939-та сме били наистина неутрални. Девиз-винаги с Германия, никога против Русия. О победена и унижена България-налък икономически тигър, със собствени сили. Започва индустриализация, износ, стимулиране на предприемачеството, бум на икономиката....Днес целта е това да НЕ СЕ ПОВТОРИ. Трябва само да сме пазар, за *** на другите, само територия.

3

Един от Северозапада

преди 5 години

До dgbrt Нещо бъркаш, кардинално , обаче. Става дума за бомба, а през първата световна руснаците не са ни бомбардирали, а са стреляли с корабната артилерия.Ако беше тяхна тази адска машина, щеше да пише, че е намерен снаряд.По-вероятно това е подарък от новите ни братя. От времето, когато подаряваха такива на София и Враца. Впрочем, днес също не се учи за това, не се пише в учебниците кой е Ссписаревски, поручик Попов, и другите, и стрещу кои са се били. Трабва да сме полит коректни днес.

2

dgbrt

преди 5 години

Сигурно е подарък от Русия с любов. Интересно едно време защо не учехме как са бомбардирали Варна и за битката на ген. Колев в Добруджа. Който ни освободи, той ще ни пороби е казал Левски. Защо не можем като една Швейцария да сме неутрални?

1

бай ганю

преди 5 години

чудех се къде ми е липсващата от преди няколко години сигурно съм бил пийнал когато съм си я забравилдали ще ми я върнат ако си я поискам?