27

Станко

преди 5 години

До тонката: *** ,но избран с най много гласове от предишните президенти. Сега /за ужас на СДС и ГЕРБ / , ще го изберем за втори мандат ,след това правим Президентска Република пак начело с генерал Радев ! Лапачите от парламента остават с пръст в уста-партиите също. Народа си отдъхва и започва новото изграждане на България,след унищожителната ликвидация на днешните .

26

Тошо

преди 5 години

До Юрист: После ,критикуват БСП,че не влизали в залата. Няма да влизат ,защото тези безхаберници се държат като бейове. Едно предложение на левицата не са приели.Постоянно са в конфронтация с Президента ,но той няма как да не влезе в Президентството ,заради тези мърльовци. Явно ,вече са му изтървали края и чакат народа пак да ги шутира към сметището. Казвам пак ,защото те са близнаци със СДС ,а знаем какво стана със сините шамани.

25

честно казано

преди 5 години

До СтаврюРабира се, че ще управляват още 45-50 години, ДАЙ БОЖЕ!Кой друг? Тъмносини нещастници с голям апетит за власт без НИКАКВО покритие за възможност да управляват държавата ни. За червените...изобщо не си хабя думите!

24

Ставрю

преди 5 години

Които плаща тои и получава. Страха е по страшен от тока каквото им наредили това и гласували. Герберската мафия иска вечно да е на власт. Започвам да усещам че искат още 45 години да управляват

23

Гумен Радев за смях.

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

22

ТОЗИ...

преди 5 години

СРАМУВАМ СЕ САМО КАТО ПОГЛЕДНА ЗАГЛАВИЕТО ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ДА КАЗВАТ КАКВО ДА СТАНЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА - ЧОВЕК КОЙТО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ БЕЗ ДА СРИЧА - УУУУУУУУЖАС!!!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Поредните напразни движения на "мъдреците" от ГЕРБ. Няма ли поне един зрящ сред слепите и един умен сред глупаците? Поне да видят цунамито!

20

Наблюдател

преди 5 години

Само така!

19

Юрист

преди 5 години

"Това не са хора, а нагли герберуги."И това е така.

18

Анонимен

преди 5 години

Комунисти!

17

До Юрист

преди 5 години

Това не са хора, а нагли герберуги.

16

Боко Тиквуня

преди 5 години

ГЕРБ-еруги още малко ви остава, наглеци !

15

Анонимен

преди 5 години

Последните думи , последната подигравка на Медведев към Собственика на ГЕРБ за чакалнята му:Хубава валута е и китайския юан , и в тази посока помислете !

14

Има изход

преди 5 години

Има изход и той е един.Майките на деликатни деца, показаха как се прави!Има ли мъже в тази държава, които да поискат:Изчистване на един милион мъртви души от избирателни списъци.Машинно гласуване.Принцип на уседналост, не си ли живял 6 шест месеца в БГ, нямаш право да гласуваш.Премахване на сградна инсталация според ЕС Директива 2012, ВАС 2018.Ток само от Козлодуй и ТЕЦ2?Връщане на Булгартабак на БГ?Ще се продава ли земя на СА и ОАЕ?БГ изчезва, къде са мъжете?Ще чоплим семки?Докога?

13

Юрист

преди 5 години

Тези хора не са ми колеги !

12

Анонимен

преди 5 години

Няма прависти оценили законодателство на ГЕРБ повече от 2,5 !!!!Всичко е гюбре , плява .....боко.лук !!!!Не президента , а съда да се занимава с депутатите !!!

11

ЛОШО

преди 5 години

Този човек - Данаил Кирилов , е Селски Бек - нито има образование , нито може да говори правилно български език . Очаквам скоро Борисов да му набие един мощен шут в *** .

10

Анонимен

преди 5 години

тонка съжалявам те :( жал ми е за тебе ама сигурно тъпите ти родители са виновни ... амин

9

Анонимен

преди 5 години

МАФИЯ!!!

8

Тома Биков

преди 5 години

Барни Ръбъла, или Дани Корифея, или както и да го наричат има аналог в близката история на парламентаризма. Имаше един депутат от БСП - Руси Статков, кой то по нищо не му отстъпваше, ама мисля че Барнито е в пъти по голям целувач на нас...ни ***.