10

Гoшу

преди 5 години

В Дир-а има същата статия и там прочетох един интересен коментар:"Новините станаха егати и извратената перверзия. Това да пишеш за една, дето изневерила с 10 мъже на гаджето си, докато била с него е направо потресаващо, както и да я превръщаш зорлем в звезда. По такива като този пaрцaл навремето мъжете си хвърляха сoпoлa и ги кръщаваха с имена като Сашка общата или Сашка двуцевката...Имаше ги на всяко парти и всички им се изреждаха. А сега такива като тях са из новините и медиите..."

9

Гoшу

преди 5 години

В Дир-а има същата статия и там прочетох един интересен коментар:"Новините станаха егати и извратената перверзия. Това да пишеш за една, дето изневерила с 10 мъже на гаджето си, докато била с него е направо потресаващо, както и да я превръщаш зорлем в звезда. По такива като този *** навремето мъжете си хвърляха *** и ги кръщаваха с имена като Сашка общата или Сашка двуцевката...Имаше ги на всяко парти и всички им се изреждаха. А сега такива като тях са из новините и медиите..."

8

АЛЕКС МАКЕДОНСКИ

преди 5 години

До Анонимен - "Коя е тая " е ми това Сашка от неше село , в София е наричат " Алекс "

7

До 6

преди 5 години

Аз пък искам златен дъжд да ми направи!

6

Анонимен

преди 5 години

Желая те, Алекс! Искам да те изпълня навсякъде...

5

стефчо

преди 5 години

Най са ни важни тези платени леки жени дето нямат спомен с колко стотици клиенти са били. Натрапват ни ги за да изграждат ценносната система на младите. Браво това са героите на новото време.....машалааа

4

Наблюдател

преди 5 години

Айде стига сте ни я натрапвали тая. Въпрос на време е да се разпърдят пак.

3

Менто

преди 5 години

След вечеря, гадост, повърнах.!.

2

Анонимен

преди 5 години

Баща й е известен БСП-ар от Горна Джумая. Основно е известна, че не си знае бройките, с които е изневерявала на настоящия си любим.

1

неразбрал

преди 5 години

Че кой го интересува тази семпла женица?С какво е известна невзрачната персона от снимката?