17

Анонимен

преди 5 години

Българи и хървати са стари бойни другари сражавали се заедно срещу сърбите.

16

Анонимен

преди 5 години

Всичките българи заедно с хърватите и словенците, и сърбите, и черногорците, румънците, албанците, унгарците, чехи ,словаци, поляци и най- накрая и не на последно място и гърците в една голяма мирна силна федерация

15

Анонимен

преди 5 години

Единствените които създават антисръбски настроения са сърбите. Нагли, агресивни, мислят си че всичко трябва да им се даде на тепсия.Единствената държава в историята на земята, която получи империя на готово. Империята я няма, но гадния империялистки манталитет още го имат.От всички съседи България най-много е страдала от Сърбия!

14

Иван

преди 5 години

Братя ама с руснаците! Сърбите ни мразят от времето на цар Симеон ако не бъркам, когато България стига до днешна Хърватска. За справка - история на България.Изобщо не се подвеждайте - вижте само как смачкаха всички сръбски погранични райони където живеят, пардон, оцеляват българи ....

13

Почтен

преди 5 години

Със сърбите сме много по-близки отколкото с гърците, турците и румънците. Трябва изградим по-добри отношения между нас за да бъдем по-силни.

12

Това е

преди 5 години

Заедно със сърбите ще сме по-силни и уважавани.

11

Директен

преди 5 години

Сърбите са наши братя повече от някакви си хървати. Хърватите са помагали на нацистите да изтребват сърби воювали срещу германските окупатори.

10

Бай Оня

преди 5 години

А ей тоя г-ад, Йовица Дачич е от български произход, посърбени българи.

9

Историк

преди 5 години

До АнонименСърбите е водят и сега тази политика, нищо не се е променило, те са наши смъртни врагове! Хърватите са нашите съюзници и приятели на Балканите. Но България се управлява от му-хльовци!

8

Анонимен

преди 5 години

Сърбите водеха вече близо 100 години антибългарска политика в Западните покрайнини и Македония. И то много яростно. До там, че по-младите македонци днес си нямат и представа от корените си. Ами всичко се връща на този свят. Каквото си направил някому един ден ти идва до главата.

7

караджорджевич

преди 5 години

Абе, що така няма поддръжници на сърбите под тоя пост !? Странно е! Нали все братя, славяни, велики идеи за обединение на балканските държави в една. Няма ги тезите за това как сърбите са най-великите, че се продадоха на братушките, няма ги тезите, как ние сме предатели, щото видиш ли сме пуснали самолетите на НАТО през 99-та, няма ги умнотиите как сърбите били по-добре от нас, как в Сърбия всичко цъфти та вързва, щото са извън ЕС и т.н. и т.н. Що така, бе другари !? Няма ли още спуснати теми!?

6

Анонимен

преди 5 години

Баш ми е мило и драго ,когато сърбите ревът ,плачът им е музика за ушите ми!

5

Елемаг

преди 5 години

Ние най-много трябва да ви трепем сърбете ,за това,което сте правили със сънародниците ни в НАШИТЕ земи.Но и хърватите има за какво да ви мачкат!!

4

караджорджевич

преди 5 години

Е, да отиде да изпее нещо на Лепа Брена на хърватите и готово! Нали пя на Ердоган "Осман Ага" и на Венизелос пя, и на руснаците пя, да попее и на хърватите, кво толкова! Може да вържат :)

3

Врл хрват

преди 5 години

Србе на врбе!

2

Анонимен

преди 5 години

С вашите камъни, по вашите глави.

1

Мефистофел

преди 5 години

МУ-ХА-ХА.!.