21

Анонимен

преди 5 години

До кирилчоТи си се объркал,при социалистическите държави и КПартия не са преследвани евреи, напротив,дори бяха на пиедистал!

20

кирилчо

преди 5 години

Товарищ Сталин, вь большой учений, во всех науках просто корифей, а я простой советский заключеной, не комунист и даже не еврей

19

Стамат

преди 5 години

Хайде и днес да се посополявим за евреи. От доста време не бяхме го правили!

18

Анонимен

преди 5 години

До човекКомунистите кога са гонили евреи?Ти нещо си се объркал.Комунистите не са гонили евреи или някой друг,не са преследвали никого,я пак си пусни интернационала и виж,че са се борили за социална справедливост.

17

Анонимен

преди 5 години

До Ром"сАбе стига с тая мантра,първото оригинално християнство е православното и е въведено официално и организирано като религия на Балканите - в Константинопол!Това са историческите факти,а не измишльотините!

16

Ром"с

преди 5 години

Еми местните-силните винаги търсят вината в своята неудовлетвореност в слабите ,а както знаем евреите никога не са имали своя страна и винаги са живеели между другите народи и затова все те са виновни във всичко.А и евреите дават Христос,христианството ,библитята ....а след това се отказват от христианството и това също играе роля в ксенофобията на другите народи към евреите.(Зная за банките и заемите с голямите проценти,но защо стават евреите банкери .......?)

15

Анонимен

преди 5 години

Проекта Хитлер, е вечната наработка на Ватикана, с нови действащи лица. Преди това Наполеон, а преди него кръстоносни походи, и т.н.Евреите са илюзия, върху която се фокусира вниманието за да не се разбере истината.Те, не са това което ни се предлага днес.

14

Анонимен

преди 5 години

2018 бяха 6млн 2019 са 10млн колко ще са през 2020г това е въпрос от еврогеиската зорош организацията който спомене по малко от 14млн холоукоз е антисимид и нацис разбирай родолюбец

13

човек

преди 5 години

А, някой зава ли си въпроса, аджеба, що все ереите гонят ? То ги гониха египтяни, то римляни гониха ги фашисти и комунисти........ И сега, като се замисля, повечето народи също мразят евреите. Та, какво ги прави толкова специални, та именно тях все ги гонят и унищожават, пък те се умножават и завладяват държави (за пример САШ и неговият държавен резерв, и половината Палестина, където си направих с чужди пари държавичка ) Ако някой може, да ме светне що така става, че аз не мога сам да се сетя

12

шибaняка

преди 5 години

Евреите са виновни за много злини по света.

11

Додо

преди 5 години

А нещо за Холокоста и десетте милиарда евреи ще даваш ли?

10

муспи

преди 5 години

До Анонимен - "Еврейските организации реагират с възторг на новината, тъй като от десетилетия се опитват да стигнат до тези документи"?! Вижда се от пръв поглед - провинциална поръчкова статия. Тези дето владеят ППА-тата (Парите, Правителствата и Армиите на света) и вдигат и този пазарен шум с не обявени още цели или от скука, сети се сам читателю - стоят настрана. Както винаги потърпевши, страдащи, бедни.

9

alex

преди 5 години

и абслоютно случайно хиляди нацисти са се укрили в Южна Америка дето там наистина са по католици от Папата........

8

Анонимен

преди 5 години

Както винаги, плачем на чужди гробове. Наскоро имаше годишнина от големия глад в Украйна, в който са умрели (да не кажа - изядени) от глад доста българи. Колко медии отразиха това? Аз даже са съмнявам, че някой изобщо знае за какво иде реч. А геноцида над тракийските българи? А избитите след 9-ти септември? Но на чужди гробове ревем, та се късаме. Раздайте по едни виртуални кърпички след тази новина.

7

Анонимен

преди 5 години

Пий аж и се весели...

6

Боже !!!

преди 5 години

До Анонимен"А Франциск трябва да бъде запомнен като Папата на Меркел, тъй като така и не се противопоставя на емиграцията на талибани от Близкия Изток към Европа"да се противопостави !!!!!!!!??????че той церемоняло ми краката на "бежанците" на връх Велик Ден на площада пред Сан Марко !!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

"Дълго време обаче той е познат с прякора Папата на Хитлер, тъй като така и не се противопоставя на депортирането на евреи от Рим към Аушвиц."А Франциск трябва да бъде запомнен като Папата на Меркел, тъй като така и не се противопоставя на емиграцията на талибани от Близкия Изток към Европа.

4

Пак Еврейски Лъжи !

преди 5 години

не се ли запитахте как стана така че ВСИЧКИ концентрационни лагери са били на територията на Полша и Беларус (по онова време окупирана от Полша)аз ще ви кажа:Полша строи концентрационни лагери от края на 1-вата световна воина !!!любимеца на анти-Руската пропаганда - укропа Степан Бандера е лежал например почти 3 години в Полски концентрационен лагер за организиране на бунт срещу по онова време Полската власт в Украйна така наречения Холокост е ЛЪЖА за да се събуди съчувствие

3

Професор Тюхчеф

преди 5 години

кажете за хората спасили руснаците от концлагерите на Сталин

2

Анонимен

преди 5 години

Има документ на Червения кръст, който казва - в лагерите на нацистите са загинали около 480 хил. души, от които 270 хил. евреи. Как се унищожават 6 милиона при това през онези години? Да са имали държава и да са били накуп, да ги атакуваш и избиеш, а то...да ги събираш из Европата и транспортираш по лагерите...много е раздута тази цифра.