43

Нормален

преди 5 години

Не може откачени и друсани животни да се идоли.Prodigy се водеше индустриална музика - някакъв индустриален шум.

42

Оня там

преди 5 години

Брутална група, с тях израстнах ! Няма други такива. Почивам в мир Кийт !!

41

GG

преди 5 години

Само, който е бил най отпред в мелето, знае какво означава да ти бие сърцето ! Бог да прости

40

дедо Ташунко

преди 5 години

До 41. Най-после едно свестно пожелание, благодаря. Един припада по Азис, друг по Кейт, нали имаме демокрация..."Всичко е въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало зад.ни.ка.

39

дедо Ташунко

преди 5 години

до хехе,номер 37. Хендрикс да ти го нахендри, момченце/ продължавай с мировата си скръб по един извра.те.няк. Von mir aus! Мес.тя. Колко сте жалки, тези които ахкате и охкате. Главите ви са промити от деца от такива като Киит. Съжалявам, че е умрял толкова млад, но като певец няма да ми липсва.

38

пецата

преди 5 години

Голяма работа е този човек, пие,друса,прави музика, стана световна звезда, пак пи, друса и накрая преди да попадне в капана на слабостта, болестите и унижението на старостта си отиде с достоинство, браво, така се живее!

37

Заратустра

преди 5 години

До РазмислиТака е, Ахура Мазда е велико божество!Единствен Той заслужава слава, чест и поклонение. И Амон-Ра не е за пренебрегване, но не е чак толкова велик. Рамин!

36

хехе

преди 5 години

До дедо Ташунко. Пиши ми, ако искаш и 8, все ми е тая. Точно пред теб, г-н класик, ще се доказвам, че не съм "изял" буквата неволно. След Хендрикс би следвало да се постави запетая. Пиша ти 6 по български.

35

Размисли

преди 5 години

Без вяра в Бог няма път в живота. Всичко друго е преходно. И често безсмислено. От Бога идваме и при Бога отиваме, но животът трябва да се живее. Винаги има смисъл. Това е поредния лош пример - как не се прави.Музикантите и те са хора, не са идоли. Не би трябвало да се идолизират. Мир на душата му. Депресията е страшно нещо, трябва помощ щом се прояви...

34

дедо Ташунко

преди 5 години

до "хехе" номер 32. Хендрикс момченце, не Хендикс. Пиша ти 6 по музика.

33

Анонимен

преди 5 години

явно е свършил джобните, не спестява, а и японката го е издоила солидно и се е развела. комерсиална боза са, но хората явно това им харесва за масовки и да се мятат като полудели, дразнят ме, а си слушам DNB по принцип без всякаквите бози.

32

2

преди 5 години

Самоубили са го, споко, като колегата му преди 2 години и Люк Пери оня ден, не се тревожете, а и този Антъни Бордейн точно Април миналата година да се обединят на входната врата, кажи честно, хайде малко повече креативност, господа Евреи :)

31

хехе

преди 5 години

До дедо Ташунко, като знаем кой е Моцарт трябва да си затворим очите и ушите за друга музика ли? Да не слушаме съвременна музика ли? Цял живот Моцарт ли? Да, слушал съм моцарт, мога да свиря малко Бетовен на пиано, е и? От доста жанрове има музиканти, за които ИСТИНСКИ музикални критици, казват, че са променили музиката. Не класическата, а изобщо музиката. Пресли, Хендикс, Бийтълс, Куин, Кобейн и мн други. Продиджи също доста често поападат в този списък, г-н класик. RIP Keith!

30

дедо Ташунко

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност за всички, които припадат от Продиджи и фронтмена Киит, за когото прочетох, че решил да се утрепа, след като се насити на наркотиците. Знае ли някой от вас кой е Моцарт? Момченца, момченца, колко сте бедни духом. Разплетох чорапите си от мъка!

29

Горан

преди 5 години

Я, па тоя черния се дере не по-лошо от Флинт... Като гледам, няма да е трудно да продължат и без него...

28

Specter

преди 5 години

Prodigy промениха музиката из основи? Заедно с още няколко групи като Orbital и Astral Projection може спокойно да се обявят за бащите на електронната музика в целия свят! Да за много от хората слушащи различен стил музика ще кажат "ШУМНА МУЗИКА" но за всички останали Prodigy си остават пионери в този стил музика. Помня как с нетърпение чакахме да пуснат Breath или Poison по радиото по време на прачктика в училищеш или по MTV. Без Кийт Флинт най-вероятно групата няма да просъществува за залост!

27

Slu4aenos

преди 5 години

Не е за вярване, но тъкмо вчера слушах "Firestarter" и се замислих дали има още останали живи от тия дрОгари. И представянето на сцената за тях май не беше само имидж, живееха си (накои все още) като файърстартъри

26

Анонимен

преди 5 години

"Може би няма друга група столова много ,,кавари,, от всякакви тиджеи по света .А това говори само по себе си ."Майна.. "това говори само по себе си" твоето изречение ми трябваше малко време да видя какво говори само по себе си.. хахаха

25

Анонимен

преди 5 години

Това Кийт винаги пееше дро.ги..рано.Как иначе ще издържа на този .. шум.

24

Баба

преди 5 години

До Дедо ... за това си дедо, слушкай тиха музика.