57

Владо Шопа

преди 4 години

Не Ви трябват официални фирми-вносителки (обирвачки). Пишете или намерете някой който може да пише емайли, може би на английски, или на езика на страната производителка на колата Ви и направо до самата фирма-производителка следното съдържание: Could you please, confirm which EURO standard (Euro 1, 2, 3, 4, 5 or 6) is my car /Make, Model, Details, VIN No. Engine No. and original registration in ...country - ако я знаете/, which I had recently exported and registered in Bulgaria /BG Reg......./.

56

Дееева и..

преди 5 години

.....и всичко това защото някой в кат не си е свършил работата да попълни всички данни в талоните при регистрация.Какъв е проблема да се провери служебно кой с каква категория е,това е публична информация, а да не говорим, че е и задължение на тези,които определя данъка,да вземат предвид всички компоненти за изчисляването му. Не виждам някой да протестира,че го цакат обаче.

55

Анонимен

преди 5 години

Policaite v rbg da se legitimirat zadaljitelno s validen policeiski dokument euronorma E9 i da go imat na otlichitelnite si lichni policeiski znaci .....ili sa nevalidni eu policai...

54

Анонимен

преди 5 години

До ДрайвърНякой има ли идея къде се намира представителството на KOENIGSEGG за България Много искам да си платя за сертификата и да си сменя талона още повече.-------Там, където си плащаш лизинговите вноски :)

53

Анонимен

преди 5 години

До БобчоАми не си разбрал, първо плащаш на доставчика/дистрибутора на марката автомобил, после на КАТ...

52

Миро А.

преди 5 години

До Ники,коментар 43:Не е нужно да ходиш до Швеция за твоя СААБ. Достатъчно е да отидеш до "Скандинавия моторс" в София-те продават тази марка.

51

Анонимен

преди 5 години

Аз си платих данъка, а нямам евро категоризация на автомобила

50

бай брадър

преди 5 години

Не стига че са ги писали едно към гьотере в талоните, не стига че сега ще се дават пари за корекции на талоните, ами и всеки ще ходи до вносителя/представителството да им кихне едни пари?!? Защо трябва да се плаща това удостоверение като то е сертификат на стоката че отговаря на някакви критерии? И защо 10 човека с еднакви коли, двигатели и т.н. ще платят 10 удостоверения - редно е след първото КАТ да признае еврокатегорията на този конкретен автомобил за всички които го притежават...

49

Хунчо

преди 5 години

В КАТ София нарочно крият ПОС терминалите, да не би да уволнят банковата касиерка. Няква форма на солидарност, видите ли.

48

Да знаете

преди 5 години

Днес на дневен ред евронорми, след някоя годинка и колите над 20 години към Надин.

47

до 47

преди 5 години

Добре колега, кола на 20 години преди 20 години може да е била евро 2, ама спрямо подръжката надали ще влиза и в нормите на евро 1 в момента, а масово старите коли никой няма да им смени гърнета за 300 кинта при все че колата вече струва 800.тези норми трябва да са си с реални измервания, и моята я водят евро 6, ама като ми свалиха катализатора дали ще го покривам?....

46

До ники

преди 5 години

Ходене до Швеция на собствени разноски. Опасявам се, че за по-сигурно ще трябва да се вземе и поне по 1 служител, на твои разноски (Иначе рискуваш да ти попълнят документа не както се иска. Я някое подписче няма да е наред или печата...). А за капак, ако случайно не си завършил шведска филология, ще ти трябва малко бюджет и за преводач. Едва като се върнете, опираш до ония 20/23 лева.Ами аз на моите като ще трябва и визи да им вадя.Щото ако не щем, догодина няма ГТП.Честито на печелившите!

45

Даа

преди 5 години

Хубава работа ама гербарастка.

44

До 46

преди 5 години

Евро 1 е от 1992 или 1994 в зависимост от МПС-то - по тежките МПС са с по-късната година, на практика гледайте втората година.Евро 2 е от 1996 или 1998Евро 3 е от 2000 или 2001Евро 4 е от 2005 или 2006Евро 5 е от 2009 или 2010Евро 6 е от 2014 или 2015

43

Анонимен

преди 5 години

Имам един форд 1998-*** година, както и да го гледам е никъде в евро стандартите вече, ама от Форд дори да ми кажат случайно че съм евро 2, то това не е ли било преди да ми откраднат катализатора?

42

Бобчо

преди 5 години

Значи, ако правилно съм разбрал, трябва да се плаща на КАТ за да поправи собствените си грешки???

41

ники

преди 5 години

Аз, като карам СААБ, къде да му диря представителство?!

40

Анонимен

преди 5 години

Няма да си сменя талона, а при това положение - няма да си платя и данъка. Нещо ми писна от тези циркове.

39

Сссс

преди 5 години

Ха честито на печелившите.

38

Анонимен

преди 5 години

Държавата цирк в която 99% не си вършат работата. Няма да ви дам и една стотинка.