52

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо като дрес код. Или има униформа или няма. След като училището не е предоставило правилните дрехи - тогава всеки е свободен да се облича както си поиска. Да не отидат на училище няколко класа за 2 дена и директорката ще и светне лампичката. Като се преместят 10 ученика - бюджета и много бързо ще намалее. И тая е спала с който трябва за да стане директорка.

51

Анонимен

преди 5 години

На мен ми звучи съвсем разумно. Трябва да се наложи и в другите училища. Бил съм ученик и съм се нагледал на всякакви работи. Учениците трябва да са наясно, че са свободни да се обличат (или събличат) както си искат, но в училище трябва да се спазва приличния вид!

50

авс

преди 5 години

това е нормално какви са тези искушения от страна на момичетата според мен тя е права как тека ще ходи на школото със джапанки и къс панталон това невъзможно аз чаках ваканцията да ходя с джапанки и къси панталони.синът ми учи в москва 3 курс също не е разрешено с джапани къси панталони или анцук за цветоете нямат забрана но да имат приличен вид

49

Нора

преди 5 години

То се вижда какво им е разбирането за модата и красивото - ходят окъсани като битолски просяци, а момичетата гримирани като ***.

48

а цветовете защо???

преди 5 години

Аз съм против разголените и прозрачни дрехи,които са с вулгарни надписи, но не ми харесва,че директорката забранява цветове като розово, жълто,зелено дори черно за блуза (за момичета става дума). Като бях ученичка любимият ми цвят беше розовото,не съм ходила с бюстие или разголена,но много дрехи ми бяха точно в този цвят. Червено и сиво например не ми харесват. Защо директорката ограничава някои цветове,това не разбирам?

47

Анонимен

преди 5 години

'Някога на мен ми беше разрешено да влизам в техникума само с панталон, риза и сако + вратовръзка. В горещи дни дори да си разхлабиш вратовръзката беше неприемливо.'---Миризмата също трябва да е била много елитна.

46

Анонимен

преди 5 години

V Bg darjavnite uchilista taka ste e....s uniformi i dobra disciplina, zatova sa i gratis bg darjavnite uchilista.....koito iska drug red, da otiva v chastnite uchilista v bg i v chujbina.....kef cena niama....

45

Любен Каравелов

преди 5 години

Едно време, по турско, също не им даваха на българите да носят цветни дрехи. Според мен тези правила са с цел да се подготвят българите от млади, че ще бъдат рoби до края на живота си.

44

DPP

преди 5 години

Супер! Всички с прилични облекла! Не всеки да ми се влачи като *** с каквото си иска и да не прилича на ученик! Облеклото е най -малкото с което трябва да се започне. Има още много други възпитателни и не само , неша който трябва да се направят в училишата! Анархия е вече , особно във средното образование!

43

анонимен

преди 5 години

Ще носиш квот си сакаш, ама друг път, на село при патките. Демокрацията е система от правила и норми затова се нарича УниФорма. На който не му отърва няма работа в училищата. Толкоз по въпроса.

42

До глупакът 41

преди 5 години

К'во значи "живея навън"? Може да живееш в някоя република на руската федерация. Какво ме интересува твоето мнение как си ходил, когато баба ти се е водила още за млада. В 21 век всеки има право да мисли и да се облича както си иска, както и да използва каквито си иска изразни средства (стига да не нараняват физически някого), за да изрази себе си. Защо децата да ходят с неудобни униформи или с дрехи изпити от цветове? Няма никакъв смисъл от униформи и 1 нормален човек няма как да ги одобрява.

41

Анонимен

преди 5 години

Това е добре,за да има равенство и някои деца,да не се чувстват ощетени.

40

Анонимен

преди 5 години

Някога на мен ми беше разрешено да влизам в техникума само с панталон, риза и сако + вратовръзка. В горещи дни дори да си разхлабиш вратовръзката беше неприемливо. В момента мога да нося костюм със същото удобство, в което се чувствам с анцунг. Тези традиции на елитните училища не трябва да се пренебрегват. Живея навън и мога да ви кажа, че елитните училища ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат собствена униформа.

39

Анонимен

преди 5 години

В гимназията не ни разрешаваха спуснати дълги коси,само прибрани или късо подстригани,за да не пречат.Имахме униформи или дрехи в синьо,бяло или черно,на мантите,саката,палтата или ризите задължително се зашиваше емблема на училището,а мантите не трябваше да са по-къси от над коляното,една стара *** по география не разрешаваше да се носят дори дамски чорапогащници,за гримове или лакове - просто забрави.В другите училища беше по свободно,дори разрешаваха и спортен екип да се носи.А сега?

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Учениците имат модни познания и само могат да определят как да ходят.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Нашите училища през май и юни стават пустини. Най-добре е да се ходи през тези месеци с къси *** и потник и за двата пола.

36

Анонимен

преди 5 години

Поздравление за директорката !Учениците ще бъдат хубави и еднакво модерни.Водещи моделиери препоръчват точно тези цветове ,тениски ,панталони....а прическите са познати от миналото и картината вие сами ще я доразкрасите.

35

Анонимен

преди 5 години

Защо не върнат мантите в училище за момичета?Удобно и практично.Дори сервитьорите някога бяха със специално облекло.

34

А бе море...

преди 5 години

Боят му е майката! Бой с главно Б! Как едно време не протестираха и си ходеха на училище с униформичките и бяха доволни и щастливи! Защото пускаха шамарената фабрика на недоволните и те се осъзнаваха! А сега понеже знаят че са недосегаеми и за всяко нещо могат да ходят да реват по разни организации - ето го резулата! Затова Бой - нежно ,разбира се...

33

Анонимен

преди 5 години

Абе за къси деколтета и поли хубаво но защо никой не забеляза че тая заповед е дискриминационна но не за жените а за мъжете.Значи жената може да дойде пак как ли не само трябва да не е полугока а ако си мъж кофти късмет длъжен си да си само с дънки.Искам тая директора да ке светне как се играе физкултура с дънки а не с анцуг защото аз също учих в езикова и беше задължително с час по физкултура да сме с анцуг а тезк който не бяха им пишеха забележки.И после лятото с дълги дънки за мъже егати.