28

Бончо

преди 5 години

До х : Защо да е клеветник бе , *** ? Аз знам за фирми ,кооперации и др. , които имат по 3-4 щатни заплатаджии с по 3-4 хил. лева заплати и по двама трима работника с по 500-600 лв. заплати и средната заплата се води примерно 2000 лв.Е, и , къде са основните пари -кой ги получава ? Пълна порнография -управляващите ни по този начин лъжат и за състоянието на заплащането в България.

27

Загрижен

преди 5 години

Вероятно не бил прав. преди 30 години сменихме системата и вече работим според нуждите си, а получаваме според възможностите си! (при соца беше точно обратно - най-можещите получаваха най-малко, лекари и учители получаваха по-малко от фаянсаджия)

26

анонимен

преди 5 години

в DE надписите на населените места са на арабски. германците бягат в америка, африка... законите са за новодошлите.

25

Циник

преди 5 години

При подобни ситуации в Германия - Арбейтсгерихт работниците печелят в 90% от случаите.Но - Германия все още е правова държава - каквато България не е.Браво на пича, че ги е съдил.Българският работник е страхлив комплексар - несвикнал да се бори за правата си.Затова - го ритат като кpacтаво кyче.БизнЬесмените у нас - са нагла ... лакома ... безочлива craн - свикнала да превиват гръб пред нея.

24

Анонимен

преди 5 години

и какво, шефовете са се притеснили че калинките ще разберат че работят за жълти стотинки и са решили да уволнят човека. Ако имаха очи щяха да кажат - "да взимам Х пари, ама работя еди какво си и съм учил еди какво си, ти като не си направи еди какво си взимаш толкова". Ама сигурно са някой баш чехлювци които са си свикнали да си прибират с бонуси парички под масата за сметка на другите.

23

Анонимен

преди 5 години

Търсете си правата и рано или късно ще има възмездие.

22

Мегз в затвора

преди 5 години

Много ми е интересно какви са сега задълженията на тази фирма при изплащането на тези 14000лв. Сигурно ще му плащат по 1лв на месец на човека следващите 100 години. Ако щеш!

21

х

преди 5 години

На този клеветник за периода от август миналата година досега ще му бъде изплатено обезщетение от 14300 лв.За този срок от 6 месеца това прави по 2400 лв. месечно.Значи е взимал над два пъти средната за страната заплата.А той реве по фейсбук и пише глупости.Ръководството ще си намери начин да го изгони,така че съдът да не може повече да го връща на работа и тогава ще ги гледа тези пари през крив макарон.

20

х

преди 5 години

в тази фирма работи мой братовчед.кара огромен кариерен самосвал и взима по около 4000 месечно.плащат му съвсем коректно,така както е по закон и тъй като е най-обикновен шофьор не може да се нахвали.там заплатите наистина са високи, но хора на ниски позиции има навсякъде и малкото работници с ниски заплати мощно завиждат.сега ще си получи 14 хилки и да си търси някъде работа,пък да види другаде колко плащат.

19

Анонимен

преди 5 години

дело за дисциплинарно уволнение започнало от районен съд и да завърши с обжалване пред ВКС. ДНЕС.БГ въвеждат нови понятия в правото като 4 инстанционно производство. Къде забравихте Пловдивкият Апелативен Съд бе? Но това дело най вероятно е завършило така на ниво окръжен съд като втора инстанция. Те тук си пишат по инерция у днесбегето.

18

Анонимен

преди 5 години

Браво, само така, търсете си правата в съда, само така ще се научат.

17

Шпек "Бургас&qu

преди 5 години

До авс 13,Абе ***, такива като тебе, където и да отидете, все сте зле, защото само за толкова ви стига акъла. Я се погледни как пишеш и може би ще се сетиш защо си в такова положение. Бгай да береш ягоди в Англия.

16

Учен

преди 5 години

Evala!!!

15

Анонимен

преди 5 години

и забравих да добавя 14 хиляди лева- не е глоба, това е обезщетение - за времето, което е бил без работа, но едва ли прави разлика автора на статията.

14

Тъпанар

преди 5 години

"В социалните мрежи работникът коментирал, че тази сума идва от големите заплати на многото директори в дружеството."Че тя и средната заплата за страната се формира по този начин!Аз получавам 5К заплата, Пешо - 500 лв. Средната е 2750... Богата работа!

13

Анонимен

преди 5 години

Окръжният съд е оспорил нечие дисциплинарно уволнение? И районният съд и съда в Панагюрище потвърдили уволнението, но може да се обжалва пред ВКС и така инстанциите станаха 4.добре е журналистите дето се занимават с отразяване на съдебни дела да имат малко представа от правото, като наука.Съдът не оспорва на никого нищо, съдът решава, оспорил е работникът, пред съда. В Панагюрище има само районен съд - той е първоинстанционен, втори е окръжния в Пазарджик и накрая ВКС. Ама карай да върви.

12

Анонимен

преди 5 години

Минна фирма, съд в Панагюрище, съд в Пазарджик.... То ясно коя е фирмата..... Ам, да не ме осъдят мен за този пост..... Спирам да пиша, чеееее........ страаах, баце.

11

авс

преди 5 години

после такива събитя народа си бяга далече далече от род и родина за такива не справедливи неща най несправедливото че народа гладува и през зимата замръзат от студ кражба и то офицялно пред очите на народа политиците не ги е страх от нищо нямат и срам.много българки нямат средно образувание които няма да получат добавки за децата си заради ромите.това против правата на човека

10

бай ганю

преди 5 години

готиноданоима още много подобни случаи на смели не справедливо уволнени работници

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Мен дали ще ме уволнят, задето съм убеден че страхуващият се от земетресения папуняк е много корумпиран? Почти колкото пияният убиец на деца московски.Няма страшно!Никой не подозира за съществуването ти.