9

До 7 от 6

преди 5 години

Един плюс.Забрави само да споменеш японците, които си карат по тяхна траектория (както винаги).

8

Анонимен

преди 5 години

Германските автоконцерни нямат шанс, защото се разбра, че са мошеници, които предоставят наистина впечатляващи опаковки с много ненадеждна техника, която не отговаря на еконормите.

7

Анонимен

преди 5 години

До 6 за жалост си прав.А Тръмп откровено се гаври с тях и им се подиграва с абсурдните си закони за внос.Докато Европа не се обедини в единна индустрия никой в нея не може да се конкурира с държави от ранга на САЩ и Китай и те не ни разглеждат като партниор а като колония и се карат кой да я има.Искате да ни вземат на сериозно ли тогава или Европа трябва да се обедини и да стане съперсила като тях или се примирете че ще сте новите роби в колониите на САЩ Русия Индия Бразилия и Китай.

6

Анонимен

преди 5 години

Как ще изостават, като те дори не са в същия влак, а седят и чакат на друга гара!

5

V

преди 5 години

Ел колите ще променят света . Германците и петролните производители ще слязат пак при нас ,,нетолерантните,, ха ха ха В крайна сметка Китай ще доминира ,ама ще има мръвка и за нас . Германците нищо не пускат

4

Манджа с грозде

преди 5 години

Бла бла бла. Още миналия век има разработен водороден двигател. Но няма да чуете за него защото е вид свободна енергия. Тя е ключа към равенството между хората. Само където някои не искат равенство

3

Край

преди 5 години

Електрификацията на колите е страшен удар на САЩ/Китай/ЮКорея/Япония по икономиката на Германия и ЕС.Немските коли няма да вземат завоя и до няколко години ще се производители на ретро автомобили. Това повлича след себе си криза на много индустрии в ЕС.Света вече не е европоцентричен - бизнеса е извън Европа. до 20г. Европа ще стане място за туризъм само.

2

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Това, което се случва в Германия се нарича "голяма клетка". За разлика от миналия път, където беше просто опит на "малката клетка", който не просто беше несполучлив, но се превърна в показно как една група "окултни сатанисти" завземат висшите етажи на Райха.Този път анализите от грешките са взети впредвид и няма да се повторят. Сега започва втората стъпка на обединение на ЕВРОПА в една ИМПЕРИЯ (НОВ РАЙХ). Света се подготвя да посрещне този, който чакаме толкова отдавна - АНТИХРИСТ.

1

Пламен

преди 5 години

До Ти да видиш..: и адвокатите!