152

анонимен

преди 5 години

ИЗОБЩО НЕ СА ТОЛЕРАНТНИ - ГРУБИ СА, ДАЖЕ КОГАТО НЕ ГИ ЗАСЯГА, МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ, НО МНОГО УМЕЛО СЕ ПРИКРИВАТ

151

пътник

преди 5 години

От толкова толерантност пак ще я докараме до светлия комунизъм. Криворазбраната толерантност е основния враг на демократичното общество и благоприятна почва за развитие на уродливи схващания от страна на паразитиращите елементи в обещствата. Това винаги е довеждало до краха и края на нормалните човешки взаимоотношения и погубва малцинствата.

150

БПФ

преди 5 години

Напротив - страшно толерантни сме, щом продължаваме да търпим хъхрeшките *** !!! Те живеят на наш гръб цял живот, за благодарност ни тероризират и избиват старите ни родители по селата - ние какво - да ги обичаме ли за това? Докога все ние трябва да сме задължително толерантни, каквото и да ни причиняват, а "клетите дискриминирани роми" да имат "право" не само да са нетолерантни, но да се държат така, както и диви зверове не биха се държали? И накрая ние сме виновните "нетолерантни" сме били

149

Гoшу

преди 5 години

Вярно изследване! Бугарина освен че е завършен ксенофоб, още е и много ***, завистлив и крадлив. За всичко са му виновни римляните, мрази и съседите си. Дъртаците пък са направо мазни пред алкохолиците и ги обожават. Съветски подлoги. Изобщо пропаднала нация. Хубаво че има красиви българки, те поне стават за нещо.

148

Анонимен

преди 5 години

Защо толерантността е така еднопосочна? И винаги се разбира като средство за потискане на някого? Вие знаете ли в какъв страх живеят, особено стари българи, в етенически "смесените" райони? Защото към тях толерантност няма. Няма дори уважение към техния живот. Не може да се толерантен към този, който те мрази и към малцинство, което искат да му разрешиш да стане мнозинство, след което ти ще си мразено и избивано малцинство. Пет века практика с "малцинствата" не ви ли стига да се опомните?

147

corax

преди 5 години

Naprotiv - edna ot nai tolerantnite I priqtelski nastroeni nacii sme. Kakvo ozna4ava tolerantnost? Spodelqma zemqta s 4ujdenci, spodelqme hlqba s 4ujdenci, spodelqme jenite I mujete s 4ujdenci - e kakvo pove4e da spodelim. Za srqvnenie Yaponiq za 40 godini e izdala ne pove4e ot 300 pasporta na 4ujdenci. Ako mi govorite za tolerantnost - idete v UK, USA, Avstraliq ili Germaniq I da vidite tolerantnost.

146

Втора теорема

преди 5 години

На който България не му харесва- потурите,феса и на Ориент Експреса!

145

Теорема

преди 5 години

Щом турци,*** и сороски фондации пищят,значи се е случило нещо хубаво!

144

Анонимен

преди 5 години

Благодаря ти,Господи...че съм българин!Нетолерантен!

143

Българин

преди 5 години

Крайно време беше някой да го каже директно и на висок глас. Липсата на всякаква толерантност е част от бай Ганьовската ни простотия. Делим се на село и град, на отделни градове, квартали, блокове, входове, етажи, апартаменти.Делим се на мъже, жени, бедни, богати, мускули, коли. И сме всеки срещу всеки. Не народ, а цирк!

142

Браво

преди 5 години

Покемони ориенталски,Бегайте далече!

141

Анонимен

преди 5 години

До Мальчик-гейГоркичкият, да не си счупиш пръстчетата от кършене. Винаги съм била толерантна към всички, независимо какви са, но мразя позьори. Аз като съм хетеросексуална какви лозунги да издигам? Защо просто гейовете не се държат нормално щом искат да ги възприемаме така? Ти просто чукаш собствения си пол, но това не е повод за демонстрации, както не е повод за демонстрации това че аз чукам противоположния пол. Това е нормалното поведение. Другото дразни.

140

Анонимен

преди 5 години

Напротив, толерантността на българите е направо изключителна. Това което правят някои етноси в България в никоя друга страна не биха ги търпели. Пак ще посоча Франция която набързо завърна обратно ромската *** която беше стоварила катуна си под Айфеловата кула. Хората на запад не знаят каква е действителността ,просто знаят за някакви които съдят държавата в Страсбург защото правата им уж били нарушени. Но истината никой не я знае и не го интересува. Важното е бизнесът да върви. Това е

139

Анонимен

преди 5 години

То това да ни карат да бъдем толерантни е също липса на толерантност от тяхна страна.Бъдете толерантни-не ни карайте да бъдем толерантни.

138

За "ромите"

преди 5 години

за правата на хомосексуалистите и за глобалното затопляне няма ли да кажете нещо !?заглъхнаха ми ушите от писъците на западната пропагандна и от "ценностите" им

137

Анонимен

преди 5 години

Бедни сме -- какво става с членствотони в ес . Те май ни пречат на развитието ,слагат ни всякакви пръчки в колелата .Но бай джурналяга не пише за това --защо така бай джурналяга ?

136

Край

преди 5 години

Братчета сега ни промиват че не сме толерантни. Щото сигурно сме правили газови камери и абажури от човешка кожа или сме хвърляли ядрени бомби върху градове с жените и децата или пък сме избили коренното население на някой континент или сме имали роби до 1876 г. като някой наши съюзници.някой пък веднага вадят бичовете да се самобичуват.

135

Анонимен

преди 5 години

Първо, защо трябва да сме толерантни и кой и на какво основание ни вменява това? Второ, защо не бъдем оставени на мира, да си оправим проблемите, без да ни се създават нови? Интересен въпрос е, защо някои индивиди емигрират заради 500 лева разлика в заплатата между тук и там, но не емигрират заради нетолерантността на българите (явно нашата нетолерантност е по-малко лоша от 500 лева разлика в заплатите). Накратко - хайде стига лицемери и омраза към българите, а!

134

men

преди 5 години

немеца не е толерантен. немеца е наведен *** четяш всяка сутрин сюддойче правда и попиващ всяка капчица ефрейторска пропаганда. немеца ако го питаш за източноевропейци ще ти каже че са мързеливи бели *** и че едва ли не той ги спасява от глад като им дава работа незаконно след като им е разрушил икономиките и им тегли природните богатства. ако му кажеш арапинго или негроит ше каже чекай да извикам жената да и теглят едни суджуци. германките са същите. има и изключения, будни немци ама доста доста малко. и голяма част от тях направо в другата крайност.

133

Анонимен

преди 5 години

POD DYNOTO SME OTDAVNA NA MINUS SMEE URAA