16

гфдгфд

преди 5 години

Не се плашете толкова от СПИНА. 90% от болните са от Африка, Южна Америка и Азия. И то най-бедните коптори от тия континенти. В Европа, включително и в България, образованието, качеството на живот и средата са достатъчно развити, за да имаме пренебрежимо малък брой заболели. Нещо от сорта на един болен, на 20 000 души.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН Операцията по даряване на костен мозък се извършва под упойка. Нежелани реакции- болка в тазовата област/ оттам се взима костен мозък/ , умора, болки в мускулите, замаяност и т.н. 5% от дарителите се възстановяват напълно за 2 дни, 71% за 30 дни, 97% за 180дни, 99% за 1 година. 7 от 10 пациента нямат нямат съвпадение с донор от семейството си, затова се налага да се търсят други донори. За болните от левкемия костно-мозъчната трансплантация е единствената надежда./ пулс.бг/

14

До 11 Пецата

преди 5 години

И край на капитализма - без потребление капитализма загива. Жените са основния двигател на икономиката.

13

нови лекарства

преди 5 години

Пимните ли миналата година, колко пари дадохме за лекарства за да ги пробват на български пациенти болни от рак?Кой знае какви тлъсти комисионни са получили румбата и неговата водеща.Пациентите, бог да ги прости, вече не могат да му се отблагодарят.

12

Станислав Лем

преди 5 години

Навремето преносните телефони бяха фантастика. Сега са досадно ежедневие.Холандците напредват с виртуалния и скоро без да се усетим, Пена ще трябва да ходи да бачка.

11

пецата

преди 5 години

В днешно време най-безопасно е сам да галиш плешивия,ще спестиш много пари и здраве, само сметнете-ако искаш да изплющиш някоя,водиш я на кафе-10 лв,на кино-15 лв правиш това минимум 2-3 седмици през 2-3 дена докато се отвори парашута, това прави поне 10 пъти по 25 лв са 250 лв,ко.ндоми още-5 лв,всичко 255 лв и това без ресторанти,ами ако продължите с връзката трябва на екскурзии, дискотеки, купони и плаща основно мъжа. Пускаш порнхъб и за 5 мин си готов, спестяваш си главоболия и пари!

10

gg

преди 5 години

"Излекувал" се е, защото е спрял терапията... ХИВ е една от големите измами на 20-и век, такъв вирус не съществува.

9

Анонимен

преди 5 години

Много добре! Сега хомосексуалистите ще могат да оцелеят!

8

Анонимен

преди 5 години

Масово заразените са обратни и наркомани - което не е случайно !

7

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости "Берлинският пациент". Заминал си е.

6

Конспиратор 3

преди 5 години

... Тези вируси ... Над 80 процента са главно в Африка и в слабо развитите страни на Азия ... Защо ли ? ... Щото там най - малко им дреме за населението. Играят идеална роля на опитни зайчета. Тия "ЛЕКАРИ БЕЗ ГРАНИЦИ" най вече из Африка .... Мислите , че само "лекуват" ли ?!?! .......... :) ;) :) .......

5

АнонимеН

преди 5 години

ОПЕРАЦИЯТА ПО ВЗЕМАНЕ НА КОСТЕН МОЗЪК ДОКОЛКОТО ЗНАМ СЕ ПРАВИ БЕЗ УПОЙКА!АЙДЕ БОЛНИЯ ЩЕ ТЪРПИ НЯМА КАК! НО ТОЗИ КОЙТО ДАВА ТРЯБВА ДА ВИ Е МНОГО БЛИЗЪК ЗА ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА ВИ ДАДЕ ИЛИ ДА МУ ПЛАТИТЕ МНОГО ПАРИ!ДО 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА ДОРИ НЕ БИХ СЕ ЗАМИСЛИЛ ДА СИ ДАМ КОСТНИЯ МОЗЪК НА НЯКОЙ! ;D И ТОВА Е АКО СЪМ ЗАКЪСАЛ! НЕ ЗНАМ ДАЛИ КОСТНИЯ МОЗЪК СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА ПОСЛЕ И ДАЛИ ОПЕРАЦИЯТА ПО ВЗИМАНЕТО МУ НЕ Е РИСКОВА ТУКУ МЕ ПАРАЛИЗИРАТ ДО ЖИВОТ!С ДВЕ ДУМИ НАПРЕДЪК БЛИЗЪК ДО 0 ИМАМЕ ЗА СЕГА!

4

Конспиратор 2

преди 5 години

... Ебола , Луда крава ... Още да изброяваме ли ?!?! ... Смъртоносни вируси , измислени в секретни лаборатории .......... С един куршум - няколко заека ... 1. Намаляват населението в световен мащаб ... 2. "Измислят" подържащи организма лекарства на собствените си "творения" за да въртят кинтите ... 3. Гледат как влиаят "творенията" им на човешките и животински имунни системи и организми и си правят необходимите изводи !!! ... ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ТЕЗИ ВИРУСИ СА ГЛАВНО В АФРИКА , А?!?! ... ;)

3

Конспиратор

преди 5 години

... И кво е ... ХИВ ... СПИН ?!?! ... Вирус , измислен в секретна лаборатория ... Един от многото такива !!! ... За намаляване на населението в Световен мащаб плюс "бонус" за създателите му - "Измислят" и лекарство за собственото си "творение" и се връткат постоянно едни Милиарди !!! ........... А за да се придаде СВЕТОВЕН ОТЗВУК и още по - голям страх сред Населението по цял свят , като за начало бяха "заразени" известни личности ... ( Фреди , Рудолф Нуреев , Джия Каранджи ... ) ....... !!!

2

АнонимеН

преди 5 години

ХИВ НЕ Е САМО ЕДИН ВИД А НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ ТОВА НАУЧИХ АЗ!НЯКОИ ХОРА ИМАТ СИЛЕН ИМУНИТЕТ КЪМ ХИВ И СЕ ПРЕВРЪЩАТ САМО В НЕГОВИ ПРЕНОСИТЕЛИ !!АКО ВИ ПРИСАДЯТ КОСТЕН МОЗЪК ОТ ТАКЪВ ПАЦИЕНТ КОЙТО ИМА ИМУНИТЕТ КЪМ ХИВ ВЕРОЯТНО И ВИЕ ЩЕ ПРИДОБИЕТЕ ТОЗИ ИМУНИТЕТ!НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ОТКРИЕТЕ ТОЧИ ЧОВЕК С ИМУНИТЕТ КЪМ ХИВ ! ВТОРО ДА ВИ СЪВПАДАТ НЕЩАТА НЕ ВСЕКИ КОСТЕН МОЗЪК МОЖЕ ДА ВИ СЕ ПРИСАДИ! И ТРЕТО ТОЙ ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА ВИ ДАДЕ :D

1

House M.D.

преди 5 години

Лошо! Ако ЧИВ бъде ликвидиран, моралът съвсем ще падне.