27

Анонимен

преди 5 години

Как англичаните да представят доказателства като такива няма! Тереза Мей съобщава, че "те са почти сигурни" и папагалите започват да повтарят.

26

Анонимен

преди 5 години

Руснаците наистина се забавляват. Така ми се струва. Правят западняците луди, а те продължават да се взимат много насериозно. Не знам. Аз ако имах поне малко ум в главата си щях да спра дотук. Но работата е там, че онези не мислят така и не знам докога ще продължават да се излагат. Пука ли ми? Не. Не е мой проблем.

25

авс

преди 5 години

без да си виновен а те обвинят разбирасе ще се търси истината

24

Анонимен

преди 5 години

Статия на "Ню Йорк таймс" за безсмъртния Скипал. Само това стига ;д .... Руснаците вземат ги убият наистина, поне тия санкции да са справедливи ;д ... Само ги тровят, а те уживяват "магически" ц-ц-ц ;д

23

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че Русия ще му придава особено значение! На всички им стана ясно, че отровата не е Новичок, а някакъв местен английски некачествен наркотик. Едва ли Русия ще спре да се подиграва на британците за тоя "новичок" ;))) Ще им го набива докато може и ще ги бъзика докато и децата започнат да се смеят на британското правителство и на всички, които се направиха, че им повярваха ;))) Включително и гербавия...

22

Анонимен

преди 5 години

Не съм сигурен, че са живи.

21

Анонимен

преди 5 години

Държат ги на практика отвлечени защото вече са се досетили действително кой стои зад цялата работа, и ако ги пуснат веднага ще изпеят всичко. Едва ли тези двамата някога ще са свободни.

20

Владо Вр

преди 5 години

13000 часа, за обеззаразяване на къщата заради "новичока"?! Същевременно, котката и хамстерите, умряха от глад и жажда. Явно, животинските са имунизирани с/у БОВ, с нервно-пралитично действие. Медиците, бяха с ПХЗ облекло, а обикновените полицаи около тях - с нормални всекидневни униформи. Шест версии за доставката на БОВ - коя от коя постъпва. Въобще, цирк и майтапи.

19

Анонимен

преди 5 години

Предоставя се нещо, което което го има...

18

Анонимен

преди 5 години

Това ли е свободната преса? Кой иска да забрави Нищочок? Запада май иска да го забрави, след големия резил пред света с журналиста от Саудитска Арабия. Вече го забравиха.

17

Боби

преди 5 години

Да видим какво имаме като ФАКТИ1. Скрипал и дъщеря са отровени с НЕЩО, помагащ полицай е пострадал - всички оцеляват2. Времево несъответствие между движението на Скрипал и руските "Шпиони"/Туристи(не са били по точното време на точното място)3. "Military Grade Toxic ..." означава СВРЪХ АКТИВНО ХИМИЧЕСКО ВЕЩЕСТВО което и при лоши МТО(дъжд и сняг и отрицателни темп) трябва да се изпарява бързо за да отравя максимум жертви4. НЯМА до сега антидот за НЕРВОПАРАЛИТИЧНИ Отрови - Скрипал са Живи?

16

Анонимен

преди 5 години

ПАВЛЕ, засрами се!!! По глупаво и с двоен морал заглавие не съм чел. Значи, когато Русия иска да се изясни случая, който е засекретен по стар английски навик тя предизвиквала запада. Този случай не е първия засекретен от тях.Мога да припомня случая с Б.Березовски и Литвиненко, също засекретени. Предлагам и ние да предизвикаме Англия, тъй като случая с Георги Марков също е засекретен от тях и от Англия не сме получили нищо, въпреки,че им дадохме всичко, но продължават да ни плюят,че сме го убили

15

Анонимен

преди 5 години

Че кой друг се занимава с такива вопиющи подлости освен Русия? Кой друг трови наред неудобните за властимащите освен СССР и путинска Русия? Кой беше подстрекателя за убийството на Георги Марков? Сигурно днешните русофил предатели много ги е яд че не прехвърлиха вината за отравянето на Марков на английските служби и атентата срещу папата на италлианските служби. Просто руската наглост преди 40 години не беше толкова силна колкото днешната путинска наглост.

14

Морски

преди 5 години

Англичаните са га,дини.

13

Любопитен

преди 5 години

Това на снимката монтаж ли е или реална игра?Щото хич не е лоша идеята...

12

Абсолютен факт

преди 5 години

До ivailoЗападът дължи огромно извинение на България за С.Антонов!Напълно доказано е,че всичко е било скалъпено.Естествено,извинение няма да дочакаме,но можем да си направим изводи за "съюзниците" и дали им дължим лоялност при положение,че ни прецакват редовно.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Слешай, дже-н-дърче.........НИЩО друго ли можа да измислиш??? Че освен за подигравка, ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВАТЕ!!!

10

чарли

преди 5 години

Предателя какво друго очаква ?

9

Анонимен

преди 5 години

Така ги скриха,че те не могат да подадат жалване до някакъв съд за натряване или отравяне с медицинска експертиза срещу някакви неизвестни или известни за тях извършители будещи подозрение при случайни или неслучайни срещи с тях сякаш не са ги питали в кого се съмняват дори мотива да не им известен.

8

ivailo

преди 5 години

То според "запада" и Сергей Антонов уж беше стрелял по папата, ама накрая се оказа клевета... Така, че тия скалъпени обвинения за участието на Русия в отравянето на Скрипал, могат да заблудят само наивници и незапознати със случая.