44

ognyanz

преди 5 години

Сега Гуайдо трябва пак да напусне Венецуела, за да може след това отново да се върне и пак да направи митинг. Шоуто продължава, доларите от САЩ за сваляне наМадуро също продължават да пристигат.

43

edin

преди 5 години

Ако Мадуро беше диктатор, тоз Убавец отдавна да е виснал на въжето. Мадуро действа според закона и в един момент ще го арестува. Ако съда реши и в затвора ще го прати. Въпрос към българските псевдодемократи: Какво ли би се случило ако в Германия някой/я от АзГ се обяви за Канцлер и Русия, Китай и десетина други държави го/я признаят?

42

ПЕНКО

преди 5 години

"ХИЛЯДИ ГО ПОСРЕЩНАХА В КАРАКАС " !?!? АМИ КОИ СА ДРУГИТЕ МИЛИОНИ ,КОИТО НЕ ГО ПОСРЕЩНАХА ??? А ПРОЦЕДУРАТА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНА... : ПРИЗОВКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ---НЕЯВЯВАНЕ --- ИСКАНЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ МУ ИМУНИТЕТ -- ИМА- НЯМА СВАЛЯНЕ НА"ИМУНИТЕТА ": ---...ЗАКЛЕЙМЯВАНЕ ОТ ТЕЗИ ,КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С НАМЕСАТА НА САЩ ЧРЕЗ "ЦРУ ГО.ВНАЙДО " !!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!

41

Въпрос

преди 5 години

Ама тоя още ли не са го прибрали на топло?

40

Анонимен

преди 5 години

Ами всъщност, ще има възстановаване на заграбеното от Чавес и шайката му главорези на законните му собственици. Петролната промишленост на Венецуела и сега не е на народа й, а бива некадърно ограбвана от банда социалисти, та народът гладува. Ако се върне на собствениците й, хората поне ще имат шанс за нормално съществуване с нормални заплати в твърда валута, а не в цветна тоалетна хартия.

39

Анонимен

преди 5 години

Ако пионката Гуайдо и неговите бели националисти заграбят властта, това ще е 68-мото американско сваляне на законно избрано правителство, по-голямата част от които демократични. Ще последва бърза приватизация на комуналните услуги и минералните богатства на Венецуела, и заграбване на нейния петрол, както подметна Джон Болтън.

38

учуден

преди 5 години

До 40 АнонименМного , ама много си зле бе ! Да не си се надрусал още в ранни зори ? Там не е българия. там върховния съд решава за арест а не парламента. Там няма имунитет

37

Анонимен

преди 5 години

Маддурестия ще покаже слабост ако не реагира и не заключи предателя. Испанците подгониха пучдемон и го навряха в миша дупка за подобни провинения. Ако маддурко не направи нищо е бита карта. Ако пък направи нещо трябва да се окопава за предстоящата война. И в двата случая не е за завиждане ама кой както си го направи....

36

Анонимен

преди 5 години

За американците е ясно, че от този и *** за зеле не става. Сега могат да инсценират един показен разстрел на някой опозиционен митинг, уж че Мадуро го е свитнал и така с един куршум два заека - хем се отървават от недоносчето, което са отгледали, хем хвърлят вината на Мадуро и го нападат в защита на демокрацията и правата на човека. Разбира се, посмъртно обявяват Гуайдо за национален герой, а на жена му подхвърлят някой долар да живей щастливо в емиграция.

35

Анонимен

преди 5 години

Мале, какъв стил, какво перо! -Хуан Гуайдо се върна днес в страната, както бе обещал,...... на кой е обещал, на булката си ли?-и бе признат за такъв от петдесетина държави............. ами, не бяха ли шестдесетина, седемдесетина.. стотина..-

34

Анонимен

преди 5 години

Да видим сега смее ли Мадурко да го арестува? Като шеф на парламента Гуайдо най-вероятно се ползва от имунитет и без акт на парламента няма как да го затворят законно. А американците само чакат повод да влязат в страната. Влязат ли, великата боливарска армия ще се разбяга като ято пилци. Мъдуро знае това и само лае безсилно отстрани. Да хваща следващия самолет със златни кюлчета и да бяга в Москва, че ако червената му ризка се мерне на улицата, такава корида ще му спретнат, че надали ще оцелее.

33

SS

преди 5 години

Чудесно! Сега тоа хамерик.ейски клоун трябва безследно да изчезне. След това е може да се появява негов двойник отвреме-навреме ...

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНЯ прочети отново какво е написал човекът! Прочети го още два-три пъти! Не си добре с мислилницата, човече! Те, англо-саксо-юдеите направиха близо 700 опита да убият Фидел. "Нека влезе в джунглата!", имаше такава книга от Киплинг, ако не ме лъже паметта. Виетнам ще им се стори детска приказка!

31

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е номер едно по залежи на петрол и това не е за тяхно добро. САЩ са се прицелили в петрола им и този клоун на снимката трябва да им го осигури. Алчността е толкова голяма, че основните закони по света бяха погазени, а САЩ и ЕС се държат като ненормални, признавайки един самозванец за президент.

30

Вива ла Демокрация

преди 5 години

Не забравяйте, хлапаци прости,че ФАЩ и Русия в исторически план повечето време са били съюзници и на финала пак ще се разберат и поделят плячката (Венецуела),но тук има и трети играч (Китай),така че нещата ще се усложнят

29

Анонимен

преди 5 години

Много бързо забравихте Сирия и номерата на американците и подкрепата им към умерената опозиция дето ядяха сърцата на убитите от тях сирийски войници...фалшивите газови атака и куп други провокаций...

28

АнонимеН

преди 5 години

До Вива ла ДемокрацияТОЧНО ТАКА ! ФАЩ ТРЯБВА ДА ПУСНАТ СНАЙПЕРИСТ И ДА ПРЕЧУКАТ МАДУРО И ТАКА ЩЕ СИ СПЕСТЯТ И НАХЛУВАНЕТО ОТ КЪМ КОЛУМБИЯ!

27

Вива ла Демокрация

преди 5 години

Колко му е краварите да пуснат стрелец да очисти протежето им и да обвинят Мадуро,след което да нахлуят откъм Колумбия

26

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо не е самозванец. И той, както и Мадуро, е избран на избори. Разликата е, че Мадуро е изместил своите избори (за президент) и така си е дал предимство. Гуайдо е избран председател на Парламента.

25

Solar Power

преди 5 години

До 21 не знам кой кого изгонил, но за 1 година се изселиха 2 милиона от Венецуела. Толкова е хубаво да си под руски ботуш. Ако и ние навремето можеше да збягаме лесно .... бг нямаше да я има.