110

Навик от казармата!

преди 5 години

Радев пак много приказва и нищо не казва .....

109

Защо така?

преди 5 години

Радев пак свири втора цигулка ......

108

Анонимен

преди 5 години

И отде на де ще плащаме пенсии на руските пенсионери в БГ?

107

този не се научи

преди 5 години

Абе Радеф, Поляците отсвириха Кремъл. Скоро газопровода от Норвегия ще влезе в експлоатация. Северен поток е със ограничен капацитет който го прави икономически нерентабилен. Сега е време да приложиш строгост, при това справедлива към руския ти колега и да му разясниш че не бива да играе ва банкв България защото може да загуби всичко!

106

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 5 години

Националните предатели подписаха да издържат руски пенсионери живеещи в България за сметка на българските граждани дали живота си и плащали данъци в родината ни.КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ПРЕЗИДЕНТА,КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТ НАЦИОАЛИСТИТЕ.КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТ РУСОФИЛИТЕ ЧИЙТО РОДИТЕЛИ ЩЕ МИЗЕРСТВАТ СЪС 200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ А АЛЬОША ЩЕ ВЗИМА ПО ДВА БОНА В ДОЛАРИ ОТ БГ БЕЗ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ТУК

105

Анонимен

преди 5 години

Българосъвецката дружба минава през празния хладилник на българския пенсионер

104

Анонимен

преди 5 години

На снимката:Медведев гледа Радев и му се чуди на акъла.

103

Анонимен

преди 5 години

до 119 израелска oтрепко, не Русия, а САЩ краде вече половин век от Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Кувейт..и от Пичччка си майна даже за да поддържа стандарта си на живот.Набий си го в хамериканската скaпана прогнила камбана!

102

Моше

преди 5 години

Путин трябва да бъде свален защото е опасен за всички с неадекватните си действия и дестабилизира Света.

101

Моше

преди 5 години

Никой не мрази руснаците и там ома кадърни хора но Сащ ги удрят през ръцете защото са се разпасли.Путин краде собственият си народ подържа сатрапи и хора искащи да унищожат Израел грабо територии и нарушава договоро.

100

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

99

Анонимен

преди 5 години

Ангажираха България да изплаща пенсиите на руски граждани живеещи в страната.Знаете ли колко хиляди долара взима един пенсиониран кагебеец а те са хиляди живеещи в България със семействата си ?Значи,Бай Киро ще взима 200 лв пенсия а Альоша ще взима 2000 долара пенсия дадена му от България.Да ви е честита дружбата,заслужавате си мизерията

98

,,,,

преди 5 години

,,Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, руснаците са наши братя , наша плът и кръв ,,- Иван Вазов,,,

97

Анонимен

преди 5 години

Не на герберската хунта!Завлякоха държавата на дъното и я потопиха в страх и тирания!Ще гласуваме за леви партии и БСП,АБВ!

96

простили сме им

преди 5 години

Радев не трябва да дава толкова лесно. Трябва строго да отсече:Първо върнете заграбените архиви и спрете да манипулирате историята!Чрез покаяние ще изкупите греховете си пред българския народ.Ние ще Ви простим. Всъщност вече сме ви простили. Но не сме забравили!

95

Анонимен до 110

преди 5 години

Истинските Българи обичат България а не Русия и америка.

94

Анонимен

преди 5 години

Е така е.ГЕРБ не е достигнал просперитета на БСП и жан виденов.

93

Анонимен

преди 5 години

Българските русофили са типични безмозъчни склерозирали дъртаци с внуци в америка.

92

Анонимен

преди 5 години

До 107Истинските българи обичат България, а не Русия !

91

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ заплатите се вдигат само на депутатите, хората, се палят, самоубиват, и *** като мухи. Българите карат западни коли на по 15 години, по магистрали убийци, магазините пълни със стока но 10% могат да пазарят нормално. Това е ГЕРБ партия на крадци и национални предатели.