25

Гoшу

преди 5 години

До Пешо"мозъци" като мен "бягат" за да правиме 6 цифрени суми на година с интересни технологии в тлъсти проектчета и стаааме финансово красиви

24

Пешо

преди 5 години

До ГoшуДобре, че и такива мозъци като теб бягат от България!

23

Гoшу

преди 5 години

НЕ мжеш да ползваш GPS по простата причина че има голям диапазон на отклонение, понякога до 100 метра. Демек караш по път с 80 и прекосява пресечка на път с 40 и GPS-a заради отклонението решава че си завил в локалното и трябва да караш с 40 вместо 80 и какво наковава ти спирачките и завършваш в канавката по таван.И като бонус, има GPS джамари за $40 правят радуис 30 метра пълен блокаж на всички честоти...поздрави oт Sydney Australia

22

Милен Илиев Минков

преди 5 години

През, 1997година....Никой, не- слизаше, във- подлезите,...И, на- президента,...Тогава, от- телефон,...Беше- решено,...Да- се- шофира, по, цял- свят....

21

Анонимен

преди 5 години

Най-евтиният модел преди 10 години - 9000 лева. АААА, за Лада Нива ли говорим. Защото кола под 30000 лева нова, не ми я хвали.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Не знам за "развалящите се неща". Имам Макбуук от 2009-а вкъщи и още си върви като пушка.

19

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрч"Автомобилът е удоволствие, страст. Ако исках просто превоз от точка А до точка Б, щях да си хвана автобуса. Ужс! Потръпвам само като си го помисля."Не всички сме богати чичковци, които си купуват автомобил с цел "кеф". Хубаво си казал за автобуса, но автобуса не ме чака на паркинга, не ме кара в 3 през нощта и е пълен с тотално непознати, често луди и болни хора. Ако ти е кеф, ок! Карай си на воля, само че си спазвай правилата.

18

Анонимен

преди 5 години

"В резултат е формират индивиди, които нямат инстинкти за оцеляване. Неуверени и без познания за света"От автомобили, които спазват знаците? Какви исловни процеси те доведоха до този брилянтен извод? Честно? И познавам доста,д ето се мислят за "много способни", но са на 8мия си автомобил, защото редовно се блъскат.

17

Анонимен

преди 5 години

Йеееее! Нека новите автомобили станат по 50000 лева нагоре, за най-евтината метър и двайсе бракмичка, дето ти отказва да качи хълма, ако се кача две жени в колата....

16

Анонимен

преди 5 години

Проклети да са ЕС и ЕК. Дано се разпаднат преди тези безумия да станат факт! И не, не съм джигит, но особенно у нас някои ограничения са безумни и не липсват забравени от години знаци.

15

Кратун

преди 5 години

Малко по малко ни скопяват. Най-лошото не е това, че автомобилът поема някои функции, а това, че в главите на хората постоянно се набива, че те са неспособни да се грижат за себе си. В резултат е формират индивиди, които нямат инстинкти за оцеляване. Неуверени и без познания за света. Есктраполиран този процес води до един ***, който бива обслужван във всяка област от машини.

14

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 години

А защо GPS a не подава данните към КАТ. на всеки 5 минути глоба превишен скорост и т.н. Когато автомобилите са автономни, не ми трябва личен автомобил. Ще има UBER без шофьор.

13

Анонимен

преди 5 години

Вчера подминах пътен знак 80, ама лявата половина на осмицата ми се стори някак дорисувана. Пък и една единица дописана отляво на всяко двуцифрено ограничение ще свърши работа.

12

риголето

преди 5 години

КАТ ще трябва да си оправи обърканите знаци, че електрониката ще лудне и колата ще се върти в кръг, ще спира ще тръгва....

11

Стоянов

преди 5 години

До Това е само началотоАз понеже съм паралия, може ли в моята кола да се сложи 65-ица примерно ? 30-40 инча са ми малки.

10

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчСамо ли си?

9

НСО

преди 5 години

Интересно джигитите от НСО как ще карат като еничари

8

Това е само началото

преди 5 години

Истинския план е един ден автомобилите да бъдат напълно автономни а ръчното управление по обществените пътища ще бъде забранено със закон.В бъдеще, след 15-20г автомобилите вероятно дори ще се произвеждат без волан и прибори за ръчно управление. Вътре на "таблото" ще има само един огромен екран като телевизора в къщи. 30-40 инча. Автомобила ще се управлява чрез GPS системата или директно от смартфонт/мобилно устройство. Просто задаваш адрес или GPS кординати и автомобила отива там.

7

ДртПрч

преди 5 години

Ако се оставяме и на вещите си да ни контролират в името дори на благородна идея като пътната безопасност, тогава вече съвсем ще сме си загубили ума.Автомобилът е удоволствие, страст. Ако исках просто превоз от точка А до точка Б, щях да си хвана автобуса. Ужс! Потръпвам само като си го помисля.

6

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е жигитите се знаят снощи едно тем подобно стърга два часа лично го познах по бученето то е навсякъде тъи че тия са едни и същи