19

Ставрю

преди 5 години

Ако Косово и Сърбия не разменят теритириите си с малцинствата ит различни етноси то това по проек на великите сили са бъдещи конфликти. Частите от косово със сръбско насекение да се пресъединят към сърбия и онрстно частите с косовари в сръбските граници да се пресъединят към косово. Това ще спести много бъдещи конфликти. Великите сили искат конфликти не мир.

18

Факт

преди 5 години

Косово е една мини Ислямска държава създадена от САЩ ясно защо!Населението на 90% се занимава с престъпна дейност,толерирана от американците.Косово е разпределителен център за афганистанския хероин,доставян директно от ЦРУ-най-големия дилър в световен мащаб.Ясно,че нищо добро не се очаква от тази квази държава.

17

Анонимен

преди 5 години

Сърбите първо да си ни върнат заграбените български територии и да признаят, че Македония е българска и да се извинят за геноцида над населението в Македония. А пък след това да правят, каквото си искат сърбите. Въобще не ме интересуват да си бъркат по дупките там с Косово, Мосово. Интересува ме да се издължат на България, защото сърбите имат големи грехове спрямо България и българския народ.

16

Стамат

преди 5 години

Какво Косово бе?Няма Косово.Косово е Сърбия!

15

антизападопоклонник

преди 5 години

До Зоро, Да бе, чекай ти от шиптъри разбиране на проблема, че толерантност ми звучи малко... То този бандит Тачи си каза, че никакви косовски територии няма да отстъпват на Сърбия, ама сръбските ще продължават да искат, тоест косовските шиптъри не искат размяна на територии, а само да отмъкнат още такива от Сърбия!

14

анонимен

преди 5 години

До 12По тая логика, гърция трябва да се прекръсти на Римска Империя и да си поискат териториите от всички балкански страни, половин Африка, Европа и части от Азия ...а защо Гърция а не Италтя

13

Анонимен

преди 5 години

До ЗороЩе намерят... Когато помохамеданчат всички.Новият халифат ще е на балканите.

12

Зоро

преди 5 години

Да намират общ език и да има толерантност.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо тая логика, гърция трябва да се прекръсти на Римска Империя и да си поискат териториите от всички балкански страни, половин Африка, Европа и части от Азия ....

10

Анонимен

преди 5 години

До ssЕ и? Да се правят кот си искат...

9

Анонимен

преди 5 години

До 8Да беее ... хукнаха. Ей сега! Чакай! Дръж ми бирата, че да им кажа ...

8

антизападопоклонник

преди 5 години

Голяма заплаха, няма що, те и без това половината и повечето сърби са против ЕС и НАТО! Без ЕС и НАТО, след войни, разрушения и т.н. Сърбия днес е да не кажа по-добре, но не по зле от България и е много по-добре от Украйна например! Пък и западняците в момента се чудят как да се харесат на сърбите и Сърбия и са далеч от мисълта да им поставят каквито и да е било условия в техен ущърб!

7

До Анонимен

преди 5 години

Тя Сърбия да си ни върне нашите си български територии първо,а после ако иска да си разменя каквото си искат,с когото си искат.Ако искат могат да си бъркат и по дупките,не ме интерисува.

6

Анонимен

преди 5 години

най-много мръсотии Българи е видяла от запада, начело с чърчилите, как сърбия е имало до 1300 година, като сме воювали с Хърватите, през 1915 благодарение на чърчилите се създава Албания, като после отчитат, че е грешка. Теглили една черта на Сирия и Ирак, без да съобразяват с население и религия - едната за Франция, другата част за чърчилите!

5

Втора легия

преди 5 години

Сърбия я сърби отдавна, от скоро я чешат албанците.!.

4

Анонимен

преди 5 години

Великият съветски съюз мощно стои зад Сърбия!Видими резултати

3

Анонимен

преди 5 години

Виждали ли сте картата от 1878 година!? Сърбия е наполовина ОТ СЕГА! Искаме си българските територий от Сърбия или няма ЕС и НАТО! Точка. КАЗАХ!

2

ss

преди 5 години

Всичкото това нещо се случва на има няма 80 км по въздух от...Кюстендил...

1

гого

преди 5 години

чакай ти със шип.тър да се разбереш, дори турците не ги харесват защото са хора без достойнство , мошенници