36

край

преди 1 година

Ваксините бяха бизнес, а религията е измислена от богатите и хитри, за да потиска и създава роби...

35

До коментар 40

преди 5 години

Както казах по рано-бъдете здрави и мъдри.Няма да решите спора,а коментара ,че е възможно да е заради откачени майки....Колега(колежке)....кармата е опасно нещо.....бъди внимателен с изказванията си.

34

Анонимен

преди 5 години

Уф, пак с това морбили! Това е една обикновена *** шарка бе хора! Едно време по комунизма всички го изкарахме (беше плъзнало из училище) и не помня някой да е умрял от него.Внасят ви стрес, някой си пробутва ваксините и прави състояние от това.

33

асдя

преди 5 години

Хич не ми дреме кой си обрича децата като не ги ваксинира.Дреме ми за децата които контактуват с такива потенциални зарази.Няма проблем да не ги ваксинират но да им направят специални, изолирани училища.

32

Анонимен

преди 5 години

В падащ самолет и на потъващ кораб атеисти НЕМА. Случайно ли е, че точно на откачените майки децата развиват аутизъм след ваксинация?

31

Чи

преди 5 години

Да, религията е глупост! Най-голямата глупост, съществувала някога на тоя свят! Слагайте минусчета религиозни промити мозъчета, не ми пречи. Пречите обаче всеки път, когато човечеството надигне глава и реши да живее човешки, а вие го заливате с вашето мракобесие. Асоциалките да си живуркат калто си щат, но да не налагат на масата от нормални хора изкриврните си "ценности"!

30

Анонимен

преди 5 години

Абе ако и в Америка ваксините им ги снабдява някой техен тарикат като Пешо Москов, тогава тия фундаменталисти реднеци може и да излязат прави :)

29

Анонимен

преди 5 години

Актьорът Ласкин умря от цироза, а продължаваше да пие до последно. Лекарите не са си вдигали наздравици снего, че да са го убили.

28

Анонимен

преди 5 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И АКТЬОРЪТ ЛАСКИН СТАНА ЖЕРТВА НА ЛЕКАРИ УБИЙЦИ! НИЩО МУ НЯМАШЕ НА ЧОВЕКА: МЛАД, ЗДРАВ И ПРАВ СИ БЕШЕ! НО НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА "ЛЕКАРИТЕ", КОИТО ГО ЗАТРИХА.

27

Преминаващ

преди 5 години

Сития на гладния не вярва.Не ви пожелавам да минавате пред АДА.Не изпадайте в словесни спорове без да минавате проблемите породени от ваксини.Не винаги,но дават странични реакции,като зависи и от гена на родителите.Който не вярва да си направи тестове.Не са евтини,но биха спестили много безсънни нощи,депресия,плач,безпомощност у хората.Минахме от там-Пентаксим направи реакция на детето ми и не ме убеждавайте ,че е лютеницата от магазина или водата от Рилските Езера.Желая ви здраве и мъдрост

26

BROWN POWER MEXICO

преди 5 години

ДО СЛАВЯНИН:КВО СИ СЕ ЗАТРЕСАЛ ЗА БЯЛАТА РАСА..... НАЙ ДОБРЕ СИ ГЛЕДАЙ ЖЪЛТАТА РАСА КЪМ КОЯТО СЛАВЯНИТЕ ПРИНАДЛЕЖИТЕ!!!!! КАКТО И ДА Е СКОРО И БЯЛАТА И ЖЪЛТАТА РАСА СА ОБРЕЧЕНИ НА ИЗЧЕЗВАНЕ ПОНЕЖЕ И ДВЕТЕ ИМАТ ОТРИЦАТЕЛЕН ДЕМОГРАФСКИ ПРИРАСТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ЧЕРНАТА И КАФЯВАТА РАСА В СВЕТА ИМА 6 МИЛИАРДА КАФЯВИ И 2 МИЛИАРДА БЕЛИ,ЧЕРНИ,ЖЪЛТИ!!!!!!

25

Мен

преди 5 години

До Има конспирация!А ти от кой искаш да се произвеждат? От баба гинка на село?

24

House M.D.

преди 5 години

Борянче,1. Продължаваш да бъркаш имунизация с ваксинация.2. Защо "ваксините" е с главна буква?

23

Анонимен

преди 5 години

НЕ ПОВЕРЯВАЙТЕ ЖИВОТА СИ ИЛИ ТОЗИ НА БЛИЗКИТЕ СИ В РЪЦЕТЕ НА ДОКТОРИ, СРЕД ТЯХ ИМА МНОГО УБИЙЦИ!

22

Мен

преди 5 години

До славянинАко имаше поне 2 работещи мозъчни клетки в пространството между ушите, щеше да знаеш че ваксината срещу морбили и тази срещу грип имат толкова общо колкото ти имаш с интелигентно човешко същество.

21

Анонимен

преди 5 години

Трябва да видите дете осакатено от полиомиелит, пък тогава ми говорете за вредата от ваксините!

20

Мен

преди 5 години

До ПичовеПичко, когато върнеш болест изчезнала преди 10-15 години благодарение на ваксинацията със сигурност си 100% олигогфриенд. Затова дали бил гейтс е ваксиниран или не, нито ти имаш точно инфор нито пък който и да било. Аман на плоскочели ЕнТЕЛЕгенти.

19

Пичове

преди 5 години

когато управляващите ви казват че нещо е добро за вас то това със 100% сигурност не е във ваш интересЕвреина Бил Гейтс, който е лидера на тази кампания за ваксиниране никога не е ваксинирал нито едно от децата си и нито един от внуците си, самия Бил Гейтс също никога не е бил ваксиниран

18

Алтерниращ веганист

преди 5 години

Десислава Петров трябва да бъде разследвана и съдена за екстремизъм, прокламиране на обществено опасна идеология, застрашаване на общественото здраве и това на детето си.

17

Анонимен

преди 5 години

VAKSINITE SA VREDNI ZA ZDRAVETO.VAKSINITE SA POLEZNI SAMO ZA FARMAZEFTICNITE KOMPANII I ZA CINOVNIZITE OT MNZ,KOITO POLUCAVAT PODKUPI.