66

IYI

преди 5 години

До 69 Анонимен---------------------------И старите българи от род Дуло са били от тюрски произход.Всичко живо що шава е от Мала Азия:))Моля,да не се правим на европейци.Кръвта айран не става.

65

Анонимен

преди 5 години

"Оригиналните Тюрки, сиреч Турци, едно и също е..."__________________Aсолютна глyпoст!Турчин е национална принадлежност, а тюрк - етническа.Да, много турци са с тюркски произход, но това не прави двете понятия равни.

64

от ЮАР

преди 5 години

До истинатаПишеш малоумия. Това не са потурчени Българи. Това са си чисти Тюрки, Турци. Защото говорят Тюркски език. Потурчени няма. Има Помаци - това са Славяно-Българи, приели Исляма по ред причини, най-вече това са потомци на Богомили.Българските Турци са - една част потомци на Прабългари, Кумани, Печенеги, Узи и пр, сиреч това са Турци, живеещи по тези земи от над 1000 години. Една малка част са потомци на Юруци, също живеещи по тия земи много преди Османците. Езикът е определител!

63

от ЮАР

преди 5 години

До истинатаА бе аланкоолу, омешвали се били Турците за избелване. Ами вземи чети Историята! Оригиналните Тюрки, сиреч Турци, едно и също е, са изначално РУСИ, РИЖИ, СВЕТЛООКИ ХОРА. Самият Чингис Хан е Тюрк (названието Монгол е измислено от него и значи Менгю Ил - Моят Народ) и е бил риж със зелени очи. Кумани, Кипчаци и пр. са сламено руси. Турците са потъмнели от смесване с народи от Анатолия. Прабългарите са Тюрки, потъмнели от Средиземноморските хора с които се смесват. Аман от непросветени.

62

Пешо

преди 5 години

Турците тепърва ще носят последствията от царуването на Ердо.

61

Анонимен

преди 5 години

""няма да можете да направите никакво впечатление на турците в България""Хей ко зар, в България ги наричаме по маци или ме лези.Други въпроси?

60

Анонимен

преди 5 години

До истинатаЗащото през 16 век, аборта е бил добре описана и употребявана медицинска практика, нали? Ако те изнасиля и имаш избор - да умреш или да родиш, какво ще направиш? Умрелите са изчезнали от историята. Тези, които са родили, са продължили да съществуват, чрез наследниците си.

59

Анонимен

преди 5 години

"И няма друга нация освен българската,която да твърди,че прабългарите не са тюрки."Това праявт нациите по цял ден. Сядат и твърдят, че другите нации имали някакъв си произход. Нали се сещаш, че освен на ре3аци кат теб, на никлой друг не му пука особено... А и виж, как искаш, да ни смъкнеш до твоето долно и гадно ниво ...

58

Анонимен

преди 5 години

Нека да позная - всичките "пуъблично рагневени" бяха осъдени на по 10 години затвор, заради случайни неразкрити престъпления от последните 50 години? Няколко, даже изчезнаха безследно?

57

до истината

преди 5 години

Какво е турчин? Прочети какво е тюрк. И няма друга нация освен българската,която да твърди,че прабългарите не са тюрки. Но хайде за теб това е спорна тема. Прабългарите са участвали в огромни тюркски империи,приели са езика на тюрките и са се подчинявали на ръководството, което е било тюркско. Но и това е история. Тюрките не са били черни,колкото и да ти се иска. А омешване на кръв е имало във всички нации,и ти си смес от славяни,прабългари,траки и т. н.Има огромна разлика между помаци и турци.

56

до истината

преди 5 години

Като пишете лъжи няма да можете да направите никакво впечатление на турците в България. Много добре се знае кои са турци и кои помаци.

55

Анонимен

преди 5 години

По време на републиканците ПКК не смееше много да шава, беше хванат Йоджалан, главатаря на ПКК и тикнат в затвора доживот. ПКК беше завряна в ъгъла и не можеше да си поеме дъх.Първата работа на Ердоган като взе властта беше да сключи примирие с ПКК, от което спечели само ПКК, защото се съвзе и натрупа нови сили. И после пак се зпочна войната с ПКК, но вече с една силна ПКК. Така че точно ислямиста да говори за ПКК... айде няма нужда. Колкото по-бързо напуснеш властта, толкова по-добре за Турция

54

ДИВАК

преди 5 години

интересно ще ми е да чуем и татарина Ахмед Доган

53

999

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО ЗАБАВНО И МНОГО ЛЮБОПИТНО!НО ФАКТ!КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ИМА ИЗБОРИ - ВСИЧКИ СЕ ВАЙКАТ,ЧЕ УЖ ЕРДОГАН ГИ МАНИПУЛИРА !-"УЖКИМ",заблуждават българския народ!ИСТИНАТА Е ДРУГА!ИЗБОРИТЕ СА ЗА РЕГИОНАЛНА И МЕСТНА ВЛАСТ В ТУРЦИЯ.ВИЖТЕ КОЛКО ОГРОМНА СТАТИЯ,МАТЕРИАЛ СТЕ ИЗПИСАЛИ , КАТО НОВИНА НОМЕР 1 !ИСТИНАТА Е ЧЕ ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ИЗБОРИТЕ ТАМ!ВЪПРОСА Е СЛЕДНИЯ:И ЗА РЕГИОНАЛНА ВЛАСТ ЛИ БЕ?ЕТО ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ТУРСКА!ДЪРЖИТЕ СЕ КАТО В ОПОЗИЦИЯ,А НЕ В СЪСЕДСТВО!

52

3-ти март

преди 5 години

Вчера отбелязахме разгрома на анадолския султанат, символ на варварство, робство, грабителство, неправда, белязана от кръвния данък, гавра с живота на неверните за нея хора, изнасилвания и мнгобройни други човешки престъпления и зверства. На този ден преди 141 свободата и справедливостта победиха!Моля поне днес не се гаврете с паметта на загиналите, спестете ни информационния спам с новини за Анадола!

51

Анонимен

преди 5 години

До бай *** 28Много точен коментар, най-после човек, а не *** във форума.Общоприето е мнението, че с потъпкаването на постигнатото от Ататюрк през 20-те години на миналия век Ердоган връща турците в Средновековието - това не е вярно, връща ги в палеозоя, от който никога не са излизали.Един тр.г.одит връща при.а.ите където им е мястото, пък те - неизвестно защо, напират към Германия, а *** като цяло се напъва за Европа.Нали най-после "черните" турци победиха "белите"? Какво още искат?

50

привет от Германия

преди 5 години

Абе стига сте ни занимавали с този ходжа с фалшива диплома за висше образование ! Турците ако имат съзнание трябва да се срамуват от него ,а и от себе си ,че са избрали *** да ги управлява ! За него всеки който е опозиция е терорист ! Бах ти аз тъпите и извратени ислямистки разбирания !

49

Евлия Челеби

преди 5 години

Ердоан дори не е казал една десета от истината за т.н. "Национален алианс"! Така наречената "партия" на еврейския *** ататюрк, в момента водена от един кюрдски алевит, но винаги е била управлявана от богоизбраните хора се гърчат отчаяно да върнат историята обратно. Нооооо ... късно е либе за китка! След предстоящите избори, с волята божия тази масоно-еврейска "партия" ще започне да бъде ликвидирана! Турция ще бъде управлявана от хора, служещи на интересинте на туския народ! Като Ердоан!!

48

Asa

преди 5 години

Как си прилича с патриотите в България, нали?

47

разочарован

преди 5 години

Не знам ама примерно 2004 ходих на екскурзия в Цариград и спах много добре на хотела.Тази година отивам, рано сутринта някой като взе да се провиква, казват канел мюслюманите на молитва. Вече няма да ходя в Турция. Поне докато се провикват рано сутрин.