19

Анонимен

преди 5 години

Това е кръгла лъжа. Понеже идват избори обещават майка си и баща си взети заедно. Като минат изборите ще си е старото обирджийство. Лъжат, и се надцакват мегодяите за да заблудят народа, и отново да гласуваме за тях. За бога братя не гласувайте за тях. Като минат изборите всичко ще е постарому , но и с още по високи такси за обслужване. Гербаджийте искат пари, искат парите ни.

18

Мето

преди 5 години

Бат Хасан , много си прав ,но далаверата е голяма и нито една партия дошла на власт не иска да се лиши от милиончетата дошли като от господ. Обещават пред избори ,едно момче се запали пред Община Варна и заради тази далавера ,но бог високо ,цар далеко.Всичко си продължава както е било.

17

Хасан

преди 5 години

Ами , например отиваш да подадеш заявление да не ти вземат такса смет за някаква хавра ,дето няма ток ,вода, постройки и даже достъп до мястото, а те ти искат още пет документа ,които струват колкото таксата смет. Това ако не е обир ,здраве му кажи. Вместо кметовете да ударят по масата ,да извикат служителите от техническите служби и да им дадат срок от 20 дни служебно да премахнат таксата смет и даже данъка на такива места,защото те много добре ги знаят и даже 20 дни са много.

16

KOKO

преди 5 години

PRI NAS E ,,NOVO 20,, -PO DRUGATA EVROPA E NORMALNO NESHTO. MISLJA SI I SE PRITESNJAVAM-OTKADE SHTE NAMERJAT SEGA 4INOVNIZITE VREME ZA KAFETA,LAKIRVANE NA NOKTI,PRAZNI PRIKAZKI,MOTAENE......UZAS!

15

Анонимен

преди 5 години

monsterite obuchiha li elektronno kat ?!393

14

Анонимен

преди 5 години

Ей сега ще почне пуфтене.

13

До опетков

преди 5 години

За какво да хвалят държавата? Че по темата се упражняват поне от 10-15 години? Че се похарчиха сума ти пари без "видим резултат"? Че "хубавото нещо" е в бъдеще време, след поправки в 142 закона? Та дотогава едва ли ще сме живи, а и Томиславчо отдавна ще е на бунището!

12

МНЕНИЕ

преди 5 години

Борисов трябва да се отърве от Томислав Дончев - не може човек с Основно Образование да управлява Администрацията - Трябва да назначи Нов Човек за тазаи работа - Модела на Дончев не работи , и няма как с този чиляк .

11

НЕ ВЯРВАМ

преди 5 години

Това е предизборен ход и агония на ГЕРБ .От както Борисов е на Власт - близо 25 години , властта се опитва да вкара този Стандарт , а Администрацията се Противопоставя .Докато не се Съкрати Администрацията с 99% така ще е .

10

Да допълня...

преди 5 години

В социалното министерство за безплатна винетка на стари абонати искат всичко, макар че данните от преди ги има в компютъра. Решение на ТЕЛК ,Банкова сметка макар че е същата и забележете и обратната страна на пресниман голям талон за регистрация. Обратната страна е една и съща и няма данни които да са в интерес на институцията.Интересно Дончев знае ли какви малоумия има в администрацията и защо не ги подгони?

9

опетков

преди 5 години

Скапани журналяги, защо е това заглавие? Не може да ви се обърне езика да похвалите нещо добро, когато е от правителството. Наистина звучи като лека фантастика, но е крайно време да се случи.

8

ввввввввввввввв

преди 5 години

,,идеята,, не е от днес ... това е мечта на всяка администрация ...проблемът е цената ...не знам държава даже и частично да е постигнала нещо

7

На куково лято

преди 5 години

Пляс пляс *** , водно колело !

6

факт

преди 5 години

Истинското електронно обслужване ще е възможно тогава когато новите лични карти с електронен подпис ще са на лице,сега не всеки може да си позволи електронен подпис с който да ползва малкото услуги по Интернет.

5

да ама не

преди 5 години

Това е хубава идея ама нали се сещате че няма да стане скоро,така лесно чиновниците няма да се дадат....

4

ДртПрч

преди 5 години

Едно време опашки имаше даже и за хляб.

3

Ss

преди 5 години

Сега и компотри тряя се вземат, мрежи се правят, нет да има, серверк, администратори за 500лв на месец обаче ще е проблем :)

2

Анонимен

преди 5 години

Оставка! Едно време всичко ставаше много бързо и нямаше опашки за нищо защото имахме държавници и бяхме близки с Русия

1

ДртПрч

преди 5 години

Похвално. Крайно време беше.