16

Ха-ха

преди 5 години

Тоя закон е направо мъртвороден!Че то всеки джихадист,който има мъничко ум в главата,ще хвърли втория си паспорт и ...няма проблеми!Само умствено кастрирани или *** могат да измислят такъв закон!

15

Анонимен

преди 5 години

Доколко тези бойци на ИД къде пленени,че къде не,като някои са още в Сирия на терен,а някои са се измъкнали на друг терен самостоятелно под формата на бежанци,а други с помоща на командващия персонал замесени с участие в преврата с/у страната с фаза/гражданска война как интернационална лига са изтеглени настрани за други страни-терени в затишие и са с единствено гражданство-националност за участието си в групировка ИД за чието съществуване имат причастност отговорните страни щом са ги прибрали.

14

до 14

преди 5 години

Защото , за да се пише правилно са необходими знание и граматическа. култура.

13

Кратун

преди 5 години

Разказно изречение завършващо с въпросителен знак. ЕФтините сензации на неграмотния журналист. Прочиташ статията и оставаш с неприятното усещане, че със заглавието са те излъгали да прочетеш нещо като нищо.

12

Моше

преди 5 години

Тия да връщат Берлин на поляците и да не се ослушват.

11

House M.D.

преди 5 години

Борянче, защо продължаваш да пишеш въпросителен знак след твърдение?

10

така е

преди 5 години

До Анонимен 1Добре че Берлин ги прави тези войни,че иначе хората си мислят,че са американците!Скоро не съм срещал толкова интелигентност във форумите!

9

Анонимен

преди 5 години

Няма да важи за бойци на ИД и няма да бъде прилагано със задна дата? Тогава не е никакъв бъдещ закон. Германците съвсем са оглупели. Докато не покажат нулева толерантност към джихадистите, простотиите из Европа ще продължават.

8

Анонимен

преди 5 години

"Бъдещият закон ще засяга бойци, навършили 18 години, които имат двойно гражданство, и няма да действа със задна дата"На това му се казва симулиране на дейност, егати смешниците. ИД вече я няма и се е свила до размера на квартална банда, а немските паляци щели да лишават не сегашните, ами бъдещите терористи.

7

Точка

преди 5 години

Германия докато приютява терористи и бежанци винаги ще има проблеми!То не става да седнеш в/у таралеж и гъзут да не реве.Германия има остра нужда от работна ръка и за това разчита на бежанци и на гладни българи и румънци.Само че всичко има начало и край.

6

Анонимен

преди 5 години

На практика конструктивно решение не е постигнато; при най-стриктното спазване на разтегливите им "законови" норми отсега нататък ще ги трепят не чужди троглодити, а родни, "германски" поданици, както си им е обичаят в Англия и Франция - трето поколение "европейци".Впрочем, забелязва ли се изобщо, че в неолиберастките "псевдодемокрации" вече "няма" палеозойска престъпност и атентати? Преса "има", чадър върху нея - як, а кражби, кланета и стрелби - НЕ?А трольовците - нямало свобода на словото..

5

ДртПрч

преди 5 години

Ще влязат в пътя Дойчовците. Търпение!

4

Анонимен

преди 5 години

Защо пишете предаде ДПА като всеки път копирате от сайта на БТА?

3

Анонимен

преди 5 години

Не изпълниха задачата да победят Асад и Путин. Никакво гражданство за победените. Дадоха им пари, муниции, всичко. Даже гледаха отгоре от сателитите, как унищожават Палмира и си мълчаха, за да не пречат.

2

Анонимен

преди 5 години

Тия си правят сметка за бъдещите джихадисти . обаче не мислит как да ограничат достъпа им в Европа.

1

Анонимен

преди 5 години

Нека бъде урок за всички останали, че Берлин ги използва във войните си и после ги изоставя.