81

Абе

преди 5 години

След като е официална визита сигурно е по-важна от драсканиците на Ердоган в Туитър!

80

Анонимен

преди 5 години

И безсмислена, и знакова поради това.

79

Един от Северозапада

преди 5 години

А какво ни донесе посещението на Меркел, Макрон, и другите? Освен снимка на Баце с тях, но не в гръб и надупен, това е зад кадар....

78

Позитано 20

преди 5 години

То и срещата на Тръмп с дебелия имаше определена цел във Виетнам , ама не се получи. Та и тук така.

77

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

....VELIKA RUSIYA......SVOBODATA SI DULJIM NA RUSKITE VOYNITCI....

76

пущиняк

преди 5 години

До майорски,Какво му обясняваш на този! То трябва малко от малко да си имаш идея от икономика, че да можеш да асимилираш някой неща! Само, че те се надяват, че повтаряйки една лъжа 100 пъти, тя става истина! Те нито са наясно какво точно е печалба, нито пък по какъв начин може да се избегне плащането на данък върху същата!

75

Анонимен

преди 5 години

Неглежирането на това посещение също е по сценарий. Важни са отношенията между държавите - икономически и политически, отколкото между военна американска агресивна разбойническа групировка и обслужвана от престъпна спрямо народа шайка.

74

Анонимен

преди 5 години

Хасан Агов е от псевдодемократите, чиито идоли са обявили война на САЩ и Великобритания. Народна република България и БКП не са обявявали война на никого.

73

Пацu

преди 5 години

Ще ми затварят половин София на връх националния празник заради някакъв вaтник?!Cpaм и пoзор!!!

72

Абе

преди 5 години

Кой е пуснал новина за Ердоган най-отгоре? И плевнята след него?

71

Русомраз

преди 5 години

Любовницата на джуджето - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

70

Анонимен

преди 5 години

По далеч от тези. Никой не е проспериал заедно с русия.

69

анонимен

преди 5 години

Нато иска да ни хвърли брат срещу брата от полша до българия, да се самоизбием с русия и хитрите мързеливи западни пирати наготово да дойдат да ограбят земите ни. Вътрешните предатели- в морето!

68

Народна Просвета

преди 5 години

днеска робите пак са с килийно. ало, дежурния, излагате се.

67

МРЪСЕН ФАШИЗЪМ

преди 5 години

ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ МАСОВО МЕДИИ НАСАЖДАТ ФАШИЗЪМ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО .ФАШИСТКА ДОКТРИНА ОТ РАСИЗЪМ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БРАТСКА РОССИЯ....ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕКРАТИ ПРОКЛАМИРАНЕТО НА РАСИЗЪМ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРАВОСЛАВЕН БРАТСКИ НАРОД КОЙТО ПОЛЗВА СЛАВЯНСКА ДИАЛЕКТНА ФОРМА НА ГОВОР.....

66

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До ВРЕМЕ РАЗДЕЛНОидеално решение! за нас виртуални ядрени реактори през 10 години, а за тех анимационни филми за достижения в надпреварата със стратегически оръжия. през това време некви напушаци пращат хора на марс, слизат в марианската падина и говорят за лунна орбитална база. но нищо, важното е че имаме устоите на вярата, празни тикви и колани за затягане.

65

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

преди 5 години

България+Русия!!! Християнски Славянски Съюз!

64

майорски

преди 5 години

До Майоре, *** сиедно си баба знае едно си баба бае ..... написано е колко е целия данък ...указано е колко е данък печалба ..... лукойл не може да си плаща данъци в Русия от дейност в България ...първо трябва да си оправи данъците в БГ от дейностите в БГ ....това са нормални международни търговски взаимоотношения...съществуващи от поне 50 години..... не демагогствай !

63

Народна Просвета

преди 5 години

До майорскина "милярда" ме изгуби, капацитете. айде, бегай.

62

Анонимен

преди 5 години

Погледнато от руснаците това гостуване е празно разхождане. То няма да реши нищо. Погледнато от Атака ще му навиеме пружините на Медвед че са му верни. . Погледнато от обществото - ще мине и замине. Без да го взимаме на сериозно.